Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 22.02.2014.
11:15
Beta A
Lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica izjavio je u subotu da nikada neće odustati od ideje političke i ekonomske neutralnosti i ponovio da "slepo povezivanje" sa Evropskom unijom, Srbiji donosi samo štetu.
Subota 22.02.2014.12:35
ŠTA JE SPORNO ? Košunica je SVOJE REKAO ko misli da je to što on nudi DOBRO ZA SRBIJU GLASAĆE ZA DSS . Ko ne misli tako glasaće za nekog drugog . Pored njega TREBA GLASATI ZA DVERI I SRS . SVI OSTALI SU U KOALICIJI KOJA UNIŠTAVA SRBIJU . REALNO .
Subota 22.02.2014.15:22
Voja pomislja na vojnu neutralnost poput Svajcarske, Austrije i sl. Mada je meni mnogo blizi i mogu reci jedini nas spas u dvrdom i neraskidivom savezu sa Rusijom!
Subota 22.02.2014.11:38
Stetu si ti veliku napravio,od kada si se pojavio 5.okotobra zajedno sa tvog TUTORA Djindjica...
Subota 22.02.2014.12:25
U kontekstu dobivanja glasova onih koji i dalje ne veruju u EAU projekat,a zgadili im se dosadasnji evrofanatici- ovo je pozitivno, ali u cilju dalje politicke buducnosti (ako nije u kombinaciji sa ruskom ulogom) nikakva. Svet se udruzuje i stvaraju se unije, to je nezaustavljiv proces. Jer tako diktiraju uveti zivota, ekonomije. Samo nije moguce spojiti nespojivo ( kao u EU i to nasilno, kolonijalisticki), i biti vladarem celog sveta kako misli cionistickofasisticka oligarhija. Normalnije je da se spajaju Slaveni u jednu celinu, kao i angloameri, ili dr, sa svojim predstvanicima u UN, ali ne UNu oligarhije, vec proporcionalnom. Sistem NWO ce da propadne, ali SBUN ce da opstane i rasiri.
Subota 22.02.2014.13:44
Neutralnost ništa ne donosi. Pogrešno se misli da Srbin neće stradati ako je neutralan. Svaki rat je vjerski ujedno, a Srbin se mnogo zamjerio i još otplaćuje kredit što je doprinio gašenju Osmanskog carstva i Austro-Ugarske. Srbin će stradati jednako bio na nečijoj strani ili ne, samo je pitanje koliko. U budućnosti bi mogao stradati jednako kao 1941-1945. jer su mu okolo sve hijene, do Hrvatske do Velike Šiptarije. Nekim savezom bi se čak više zaštitio, a ako se sa kim treba udružiti onda je to BRIK i ODKB pakt. Današnja neutralnost i put ka EU već 14 godina nije joj donijelo ništa dobro, čak mnogo gore. Hoće li se Srbija ikada opametiti i gledati samo svoj interes i raditi za njega.
Subota 22.02.2014.21:09
Господин НЕОБАВЕШТЕНИ није тако говорио кад је дошао на влас,чак је и први започео разговоре са ЕУ,да не помињемо спорне приватизације. Напустили су га Сандра Рашковић Ивић,Синиша Ковачевић,Марко Јакшић...сви они су хтели патриотски блок у који су их позивале ДВЕРИ. Сада су у Београду,(а и у осталим градовима су почели да сарађују са СНС_ом)дали подршку Вучићу,да би "скинули Ђиласа" Изгледа да и Воја стоји у чекаоници,да уђу у воз машиновође Вучића. Размислите мало о томе и гласајте за ДВЕРИ.
Subota 22.02.2014.22:37
Ovaj, najveci isporucilac Srbskih Heroja Den Hagu, sada jos samo sluzi da oduzme poneki glas pravim Srbima = Dverima !!! Njegova neutralnost je nalog od udbe i db koji izvrsava da prevari i privuce sto vise glasova naivnih srpskih patriota !!! Ko glasa za ovoga, kao da je glasao za djindjica, zivkovica, draskovica, ldp, sns, vuciqija, tadiqija daciqija i nikoliqija zajedno !!!!!!!!!!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)