Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
35
Subota 22.02.2014.
08:30 >> 12:28h
Beta A
Ukrajinski predsednik Viktor Janukovič otputovao je u Harkov, na istoku Ukrajine, gde ima najveću političku podršku, saznaje se iz američkih diplomatskih izvora. Neimenovani zvaničnik je to rekao na pitanje novinara o glasinama da je Janukovič u petak uveče "pobegao" iz Kijeva.
Subota 22.02.2014.09:53
Ovaj se nada da ce se umiliti zapadnjacima...ima da raskubu njega, narod i drzavu, ukoliko im sve ne potpise sta budu od njega trazili.
Subota 22.02.2014.10:36
Rusija uzima sebi istocni dio, ovako ili onako. Strateski od ogromnog znacaja i Rusi su spremni za istocni dio Ukrajine da ratuju sa cijelim svijetom. Niko od zapadnjaka nije spreman da im se suprostavi na tom planu!!!
Subota 22.02.2014.11:22
Украјински радикали пуцали на аутобус са туристима Радикали су 21. фебруара у Ровенској области пуцали на аутобус са белоруским туристима. Они су путовали на одмор у Карпате. Возач аутобуса, држављанин Русије, је рањен. Он је у тешком стању пребачен у болницу код Бреста. Међу путницима нема рањених и сви су се вратили у своју земљу. После овог инцидента, белоруски МСП је позвао своје грађане да одложе путовања у Украјину, посебно у Кијев. МСП РФ је затражио од украјинских правосудних органа и оних који контролишу радикалне снаге у Украјини да осигурају безбедност цивилног становништва.
Subota 22.02.2014.10:10
Sigurno je da ce tome da tezi Rusija i nastojace da EU uvali taj zapadni dio sa katolicima. Sigurno je da ce se tome jako protiviti SAD, koji bi voljeli da im pripadne Krim i Sevastopolj! :) Malo morgen. :)
Subota 22.02.2014.09:27
Некако се створила погрешна слика да је овај човек некакав патриота, од момента када је оправдано одбио да потпише споразум са ЕУ почело је дириговано пљување по њему да је проруски човек, крвник, диктатор...Јанукович јесте проруски политичар, у смислу да му је база на руско-говорећем Истоку, но никада није би антизападни, а био је од почетка за интеграцију у ЕУ. Битно је подсетити се времена кад је Јанукович био премијер (до краја 2004.) а тада је чак Украјина слала своје војнике у Ирак и др. Њега су Русији (и некаквом привиду да жели да среди стање у својој земљи) силом прилика окренуле наранџаста револуција и ови крвави протести.
Subota 22.02.2014.09:36
Bas tako, Janukovic je izgubio mozda poverenje naroda, posto je sedeo na dve stolice. Dolazi do stvaranja dve strane a ne multi-kulti sr...nja. Sad je vreme da Rusija izabere coveka od poverenja koji ce da vodi njihov deo igre. U svakom pogledu, ovaj je odradio Rusima ono sta je trebalo, da se pokaze pravo lice zapada pred izbore. Mesanje u unutrasnje stvari suverene drzave. Ako demokratski dobiju bitku, zapad ce morati da je prizna ili da nastavi kao i u Siriji, a onda ce da se koristi sila i niko na zapadu nece smeti rec da kaze. Za silu uvek ima vremena, carstvo se radi, a ne treba silu pokazivati da se ne uplase ostali Slaveni. Treba graditi poverenje bratsko. Nacisti ce svoje da dobiju
Subota 22.02.2014.09:16
Нема ту снаге ни у војсци ни у полицији, ако су дубоко подијељени онда ове двије институције ту не могу ништа. Чини ми се да ће се стање смирити подјелом.
Subota 22.02.2014.09:29
Tebi nije jasno; koliki otpor je pružila okupatoru vojska Srbije 1914 godine a koliki otpor je pružila okupatoru vojska Jugoslavije 1941 godine? Janukovićeva strana pobjeđuje, a zapad bez demokratije nema šanse da pobjedi, zapad ruši demokratski izabranu vlast u Ukraini i to nasilnim putem.
Subota 22.02.2014.09:44
Za silu uvek ima vremena, moras da ih pobedis na njihov podrucju,a ako to ne prihvate , onda stize sila. Ali tek nakon sta se pokaze celom svetu sta rade, da se gade svojima.Gledaju to i Arapi i Kinezi, Indijci, JA, Afrikanci. Svi imadu isti problem, i to ce da ih udruzi. Mislim da ce Amerika da shvati koliko je glupe poteze vukla. Oligarhija je koristi kao batinu..Ostala bi bez Ukrajine, a sad ce bez svega na cemu je radila. Tko profitira u celoj tzv americkoj igri zadnjih dvadeset godina? Oni sigurno ne. Od saveznika su stvorili saveznike neprijatelja, izgubili pojam soft powera. Sad to odlazi Rusima. Oligarhija misli feudalno i tu ce da padnu posto ce da budu raskrinkani i tamo gde zive.
Subota 22.02.2014.09:51
Vlado, njihovo carstvo, kao i sva do sada, mogu samo da padnu kombinovanom akcijom spolja i iznutra. Rusija mora da dobije masu njihovog naroda, kao kritican deo na svoju stranu. Zar mislis da bi NATO reagovao u Ukrajini, da je Rusija usla, ma ni kom slucaju. Ali Rusi bi sebi na granici Ukrajine onda zatvorili granicu dalje. Ovako nisu. Svet ne veruje Amerima vise, boji ih se, i trazit ce sigurnost medveda opet. To je igra. Samo ovaj puta ne komunjara u sluzbi zapada, vec pravih patriota koji misle glavom. Sve ovo sta gledas, gledaju u EU i US mase ljudi s gadjenjem, UPRAVO TE MASE ce da sruse zapadni sistem iznutra pomazuci Rusima. Bez njih Rusi ne mogu da promene svet, da ga spasu od zla.
Subota 22.02.2014.10:54
O kojem svijetu ti pričaš ? Čitav svijet je vidio bombardovanje Srbije od NATO sile, čitav svijet je vidio razaranje najnaprednije zemlje u regionu, Iraka, Afganistan, kompletnu destrukciju Libije i direktno ubijanje pukovnika i djece mu ! Čitav svijet je vidio otimanje djela teritorije od Srbije, šiptarski vandalizam, pa šta, nešto se promjenilo ! I većina toga svijeta je priznala nezavisnost tog ilegalnog čina, pa je taj čitav svijet natjerao na ovaj, ili onaj način da i naši političari priznaju državu na svojoj vlastitoj teritoriji ! Taj Januković je pi..a od dva metra i sada rulja vlada glavnim gradom, a ti razvijaj teoriju o " carstvu " !!!!
Subota 22.02.2014.12:14
Vlado, uz Ukrajini mora da se pobedi oligarhija, koja radi za zapad.Ovo je recept, koji ce uskoro i tvoji Francuzi da koriste, cim pocne na BI da se tambura, a pocet ce posto zapad vise nema kuda, osim u veliki rat. Imace pobunu na svojim ulicama, a to ce morati da pokusaju da neutralisu. Upravo takvi slobodni zapadnjaci se mahom javljaju na ruske i kineske programe pokazujuci svetu sta se desava u vlastitoj zemlji. Upadom vojske u Ukrajinu, zapad bi talasao godinama svoj narod i porezne obveznike ulevajuci im strah kao od SSSR-a, aMIC bi imao razlog da dobro utvrdi granicu i stvori jos nestvoreni esalon u Poljskoj i Ceskoj, Slovackoj. Razmisljaj.... Nase mozda ceka isto sta i Janukovica..
Subota 22.02.2014.12:59
Ovo ce i rusija da dozivi nerede i podele.putin je isto slab ko janukovic a kazu da je i zidov.previse se nato priblizio a oni se kao nesto sad bude. muslimani sa kavkaza terorisu ruse usred moskve, dizu dzamije kote se , aon se slika sa medvedima jaguarima, krese gimnasticarku.nema od tog tvog carstva nista.a mi smo Srbi u nebranom grozdju.
Subota 22.02.2014.12:03
Francuz, mnogo si nervozan. Nije valjda da vidis Srbiju koja ce se SAMA ili jos bolje NEUTRALNA da seizbori sa cionistikofasistickom ideologijom. Covece citaj blogove, gledaj gde se CEO SVET nalazi, a ne nas mikrokozmos. Rusija je vec od Nemacke 50 puta, pa zar da opet gine radi jeb...vetrova na Balkanu ili Bukovini. Da TAKVI imadu sitnu kombinaciju. Jok trebao je sve da izbombardira, pa onda da NATO stane jos jace na granice slavenske. Po tvojoj diplomatiji, i jeste bolje da Srbija ide prema Francuskoj. Da je pi..ka, mozda jeste, ali ni ti ni ja to necemo da saznamo, ALI RUSI DA. Na zapadu mu vise mesta nema. Slicno ce da prodju i ovi nasi, kad odrade NESVESNO ruski posao.
Subota 22.02.2014.12:42
Zar odajem neke znakove nervoze ?... jednostavno se ne slažem sa tvojom teorijom, valjda imam pravo na svoje mišljenje ! Ja ovo nazivam komunikacijom, svak ima pravo da sam zaključi šta se dešava, ili još bolje, šta se desilo ! Ti ne bi trebao da namećeš svoju teoriju o carstvu drugima, napiši šta misliš i to je to ! Na drugima je da prihvate, ili ne ! OK ??
Subota 22.02.2014.14:26
Dapace, niko niti ne trazi da to prihvatis. Vec da argumtujes, da bi Srbi izasli vec jednom iz go..eta,gde se ceo vek nalaze, a ne svi da kao radikali lup...mo, a onda nam se stvari olupaju o glavu.A dobra ideja ode u propast zbog nesposobnosti. Ako spojis cilj sa sposobnoscu, dobit ces sta si hteo. Nerve na hozntreger i razmisljati da budemo uvek korak ispred neprijatelja. Nema potrebe da se osecas ugrozenim da ti ja nesta namecem. Namecu drugi, ja kao obican covek jedino pokusavam logicno da mislim. A slicno bih zamoleo i tebe, posto je steta da opet Srbi idu raznim putvima, putevima svojih nerealnih utopija. Uvek jaki netimski individualci, ali bez strategije i uvek stradavamo kao cig..
Subota 22.02.2014.15:10
Ako sve ove zemlje nisu argument, onda stvarno ne znam šta je tebi argument ! Bolje bi bilo da pročitaš svoje analize, koje prevazilaze komentar i daj nam, upravo ti neki argument iz tvog carstava !
Subota 22.02.2014.17:56
Sirija momentalno cisti glavna uporista i to pomoci armije koju cine svi, a ne samo muslimani siiti. Da se odrze izbori, verovatno bi Asad opet dobio izbore. Upravo obrnuto od onoga sta tvrdi zapad u svojim laznim analizama. Rusi i dalje imadu bazu, a gas i nafta ne prolaze kroz Siriju. Damask nestaje jedino nuklearnim ratom, posto oruzjem koji dobise od Rusa mogu samo zapadnjaci da se igraju u plicaku. Libija je zemlja koja osta bez fonda od preko 100 milijardi, standarda kakav su pojedine zemlje Evrope ocekivale od EU, a ne sirotinju i MMF ucenu. Od nekadasnjih 1,5 miliona barela, prodaju 250-500 iljada. Zemlja je u rasulu i ima 5% deficit. Radikalizacija za buduci rat sa EUrobljanima.
Subota 22.02.2014.18:01
Argument iz mog carstva imas na mnogim alternativnim medijima, blogovima, izjavama, manifestima. Imas masu tog i na sajtovima ministartva. Mnogo je toga, dakle odvoji mesec dana svoga zivopta ako mozes i ako hoces naravno, sedi i citaj. Trazi odgovore i slozi svoje misljenje na osnovu svega. Citajuci povremeno Vesti, znaci koliko i prd u cabar.
Subota 22.02.2014.09:27
Da podsjetim zaboravne - ukrajinci su 90-ih prodavali oružje Hrvatskoj i Gruziji, tako da mi ih nije žao. Sada počinje konačni obračun - sukob unutar "demokrata" između banderovaca i EU-ovaca, odvajanje ruskih krajeva i priključenje Rusiji, i na kraju, kolaps Ukrajine pod teretom nezaposlenosti i krize.
Subota 22.02.2014.10:00
И треба да се распадне Украијна,због неодлучног предсеника и непослушне украијнске војске.Руси памет у главу,они су 1941. у Кијеву дочекали Швабе са цвећем и песмом. Нек се поделе и мирна Босна!
Subota 22.02.2014.11:56
Ovako samo rade vandali ! Ukrajinci su imali sve sto i ostali ! Kapitalizam nije nista bolji od socijalizma , komunizam nikad nije ni postojao. Trnutno se vdi bitka za trziste potrosacko i jeftinu radnu snagu, plodne oranice, rudna bogadstva i priblizavanje Rusiji. Kapitalizam prelazi odnosno u fazi je imperijalisticke demokratije kroz pojam demokratije koja je smo iluzija kao i komunizam brani, nameta, osvaja druge drzave i od njih pravi duznicko roblje! Vreme je da se Rusija probudi i odbrani interes svih slovenskih zemala!!! Zapad zna samo za profit ,a humanost, ljudskost je na zacelju !
Subota 22.02.2014.12:22
Demokratija i pravo čovjeka su samo riječi iza kojih se krije nasilno podčinjavanje svijeta i nasilna dominacija !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)