Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 21.02.2014.
14:46
Srna A
Vojni analitičar Aleksandar Radić kaže da je u Ukrajini uslovno počeo građanski rat i da bi svaka odgovorna država, pre svega Srbija, trebalo da pozove svoje građana da napuste tu zemlju dok još imaju mogućnosti. Kako je objasnio, razvoj situacije u Ukrajini je takav da ona u ovom trenutku postaje "mesto za ratne izveštače", a da civili moraju da "odu sa terena".
Petak 21.02.2014.15:06
Stravicna drama, prije svega za ukrajinski narod, a odmah zatim za Rusiju i Putina! Uzasno tezak problem i nemjerljiv izazov, delikatne prirode koji bi trebalo tretirati na najbolji od svih nacina kako ne bi doslo do bratoubilackog rata!!!
Petak 21.02.2014.15:18
To nije bratoubilacki rat, bar jos ne sada. U zap Ukrajini se radikalizuju deca, i unuci bivsih nacista. Nesta kao i kod nas u podrucju pojedinih republika. Srbima i Rusima je podmetnuto jaje, koje je moralo da eksplodirta kad za to dodje cas. Njihova greska. Dakle sad Rusi imadu sansu da pokazu kako ce da srede stvar i kod nas.Ako mogu da odrade posao u Siriji, onda sigurno mogu i na svojim vratima. Vreme je da jednom izvedu na cistac stvari i da se zito odvoji od korova. Ne misli da kad zagusti da ce NATO da reaguje. To je skupina histericnih baba, koja reaguje jedino protiv maleckih. I prodaju oruzja treba Rusi da dokumentuju, i da vrate proporcionalno.
Petak 21.02.2014.15:28
Reakcija Rusije kao i do sada treba da bude pametna, da se drze u ilegali, a na medijima da pozivaju da se niko ne mesa u suverenost odluka jedne drzave. Pandan onome sta bi moglo da se desi Evropi, ukoliko nastavi da obavlja prljav posao angloamera, a nastavit ce. Pametna igra, posle ce i Rusi kad se skupi dovoljno materijala, da rade slicno po evropskim drzavama. Budi siguran, nece smeti da kazu nista. Carstvo kad se radi, rade drzavnici i pravi obavestajci, a ne jajare.Zrtava ce da bude ako ne odustanu, a nasih finalno da se setimo i pamtimo. I Rusi su zaboravili koga slave, a koga ne. Kao i Srbi. Svest ce da se menja, samo ne onako kako su zapadnjaci misleli. Hvala im sta pokrenuse mecku
Petak 21.02.2014.15:35
Ukoliko se ne prihvate uveti proruskih delova za izbore, treba da se puste Kozaci. Do sad je masa glasaca videla TKO su demonstranti, i videla histeriju americkog ambasadora, evropskih poslanika. To je ono sta je narod LIVE trebao da vidi, da se raskrinkaju lazi i magle. Ako niti to nije dosta, onda Kozaci kao civili ima da srede stvar sa civilima, nema potrebe da vojska ulazi u sukob. Ona treba da ceka svoje, kao treca linija. Od njih su zapadnjaci uvek drhtali, i opet ce. Lvov ne pripada Ukrajini, neka ide nazad Poljacima da se j...u sa nacistima.Ostatak ce da se smiri sam od sebe i ostane pod Rusima.
Petak 21.02.2014.15:43
Pitanje je samo oce li Poljaci hteti naciste. Secaju se oni za razliku od Srba veoma dobro Bandere i ostalih. Kad cistas sajtove, vecina Poljaka niti sama ne zna na ciju stranu, nevole Ruse, ali jos manje naciste. Slicno je i u Ceskoj i Slovackoj, dapace ismejavaju zapad i falesnost koju pokazuju. Duhovi proslosti ne miruju dok se ne sahrane.
Petak 21.02.2014.17:37
Kao i obicno Radic ne zalazi u sustinu problema vec proizvoljno tvrdi pazar. Ukrajna je godinama u nazad prosto obsednuta neonacistickim organizacijama i radikalnim grupama koje gledaju da po svaku cenu destabilizuju ovu zemlju i uvuku je u stanje konflikta sa svima u okruzenju. Ukrajna ce narocito Nemcima a uz to i SAD da sluzi u buduce kao zemlja za drzanje stalne napetosti u ovom delu sveta zbog Rusije i nastojace da uvuku svoje NATO snage u Crno more gde bi mnogo lakse mogle da manipulisu krizama u ovom regionu. Ovaj scenarijo je i reziran sa njihove strane a radikalne grupe i nacisti su posluzili svrsi i sukoba ce i dalje biti, naravno cilj je Rusija i destabilizacija i ove zemlje.
Petak 21.02.2014.20:33
Ja mislim da je to poceo trend u svetu bez obzira da li su hriscanske ili muslimanske zemlje da su ljudi uvideli da im nema spasa ako sami ne krenu da ruse njihove korumpirane vlade i uopste parazitski sistem koji ih unistava,tako i Ukrajina,samo neka ne naprave gresku-sjasi kurta da uzjasi murta.Eto Rumuni su primer jer nisu napravili takvu gresku.
Subota 22.02.2014.10:36
Nikako pvlacenje, ovde se brani Rusija, ovde se brani Kosovo i Metohija, Ovde se braco brani Pravoslsvlje. Imamo ispred sebe ostatke SS divizije. Osvesti se narode, ovo nisu nikakvi demonstranti ovo su naj cistije fasisticke snage, financirane od strane Merkelove stranke. Rusijo ne cekaj pre vise!!!
Subota 22.02.2014.13:08
Da, ovo nije bratoubilački rat, ovo je rat između Ukrajinaca i Rusa!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)