Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 20.02.2014.
14:07
Đ. Barović - Vesti A
Zaposleni u Arhivu Bosne i Hercegovine i dalje utvrđuju štetu nastalu paljenjem dela ove institucije na protestima 7. februara. Zamenik direktora ovog arhiva Duško Vržina kaže za "Vesti" da će se još najmanje godinu dana proveravati šta je sve uništeno, ali da je najveći broj dokumenata iz procesa Gavrilu Principu i pripadnicima Mlade Bosne i pored crnih slutnji, ipak ostao neoštećen.
Četvrtak 20.02.2014.14:11
E tako to radi CIA. Celokupan genocid vatikanskih pogana tzv hrvata kao i njihova kvazi-drzava se zasniva na nizu svinjarija koje je organizovala i sprovela CIA u saradnji sa MI6. Kao sto vidimo, oni i dan danas istim svinjarijama jacaju temelje NDH.
Četvrtak 20.02.2014.14:24
Ovo nisu cak ni Nemci radili. Njihovi ucenici i podrepne sluge, ih prevazidjose. Sva sreca pa institut Simon Vizental ima SVE na mikrofilmovima. Pa ovi i njihovo cvece, mogu da pale sta hoce. ISTINU nije mogao niko da zapali. Pa nece mi oni. Pitanje je samo koliko ce "medjunarodna zajednica " vrednovati te dokumente. Sada imaju sansu da tuzbom Srbije protiv hrvatske kao direktnog naslednika NDH tu istu osude za genocid. Time koliko-toliko bi ta ista "medjunarodna zajednica " imala donekle legitimitet da odlucuje i o drugim zlodelima koji su nacinili neki drugi krvnici u bliskoj i daljoj proslosti.
Četvrtak 20.02.2014.15:33
@Dadada, covece imas li ti pametnija posla nego da nam svoje frustracije i gluposti prosipas na svaku vest koja se tice vase zlocinacke prirode. Vama je zlocin u genima to je tako dokazano od kada postoji vasa "tisutljetna" istorija. To su vam priznali i vasi saveznici Nemci. A sto se tice tvojih odgovara svodi se na sledece: "Mi smo vas klali i gotovo istrebili, ali sreca nasa da smo to uradili pre nego sto je rezolucija o genocidu donesena tako da nam niko ne moze nista". Barem ne negiras da ste to radili, nego si srecan sto mislis da ce te se izvuci. Al zamalo...
Četvrtak 20.02.2014.16:59
@Bafo, jesi li i ti druze deo istog tima kao i "Dadada" koji zaradjuje svoj "kruh" prateci srpske sajtove i iznoseci gomilu gluposti i lazi. U vezi tvog komentara: ""Pojam naroda je puno širi od pojma političke elite, vojne hunte i slično. Svaki zločin ima svoje ime i prezime." U potpunosti se slazem osim da ima jedan izuzetak a to ste nazalost vi. Nigde nije bilo takvog poistovecivanja sa zlocinom i takve kolektivne mrznje prema nekom drugom zato sto je druge vere i nacije. Da NDH nije samo nesrecna epizoda u vasoj istoriji pokazalo je kolektivno orgijanje posle Simunicevog pozdrava i jos mnogi drugi dogadjaji.
Četvrtak 20.02.2014.23:35
@Eva1, Bafa, Dadada, ocigledno ste ozbiljno shvatili vas posao pa ste poceli i citate da navodite. Ili jedna osoba koristi sva ova imena. U svakom slucaju ste izabrali los citat i los primer. Niko u Srbiji se ne poziva na nastavljanje Nediceve drzave niti opravdava ono sto je on radio. Kod vas je to bas najveci problem, sto smatrate da vam je danasnja drzava prirodna naslednica NDH i sto ne priznajete pocinjene zlocine. Kada bi ste se suocili sa tim poceli bi da popravljate sliku o sebi. Do tada oni koji su jedini imali koncentracioni logor za decu, oni koji su izumeli specijalni noz da bi sto vise Srba ubili, oni sto imaju malo svoje i kradu od drugih, zasluzuju samo prezir i gadjenje..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)