Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 19.02.2014.
19:42
Beta A
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i premijer u ostavci Ivica Dačić izjavio je večeras da Srbija na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta neće nasesti na "nove laži istih ljudi".
Sreda 19.02.2014.20:00
Imaju i daciqi i tadiqi dovoljno prostora u SVIM medijima u srbistanu Zasto se toliko sns,ldp,sps,spo,svm,sda,ds,dss,srs..i ostale Sluzbine partije toliko reklamiraju i na Vesti Online? Mislio sam da se Vesti oslanjaju na Srbe u Rasejanju a oni su mahom za Dveri. Zar je tesko napisati nesto o Dverima iz Zrenjanina ili Loznice? Zar su vrednije vesti o daciqiju i vuciqiju i tadiqiju i krmeljushi i grandu i pinku koje prenose rezimski bljic i beta od samo jednog govora Mile Aleckovic ili divne spisateljice Kuburovic ? Ili je pretnja i strah Sluzbe jaci od nagona za Slobodom? Sluzbine rezimlije uskoro bankrotiraju a vi iz postovanih Vesti, kako hocete.. Slobodan Srpski Narod pamti !
Sreda 19.02.2014.20:56
Лаж и слуђивање, залуђивање народа, спининг и обрлаћивање, то је једино што раде ове скотине! Једва чекам правну државу да се говна похапсе и да иду на доживотну робију, да им се све одузме и да се донесе закон о забрани застрашивања бирача и давања лажних обећања и тврдњи...
Četvrtak 20.02.2014.10:34
Bravo i ja tako mislim i radujem se tom trenutku ali neznam sta ovaj debeli krmak ima da laze narodu kao da ga narod ne poznaje dovoljno cak i previse pa to je jedan od naj vecih lopova zvani koferce on je odavno zasluzio smrtnu kaznu mislim da cemo i to uskoro da dozivimo da ta dosadasnja govna budu vec jednom smaknuta sa lica zemlje ali prvo da sve narodu vrate sto su pokrali
Četvrtak 20.02.2014.16:22
Ја нисам за смртну казну када су политичари и тајкуни у питању, само за осуђивање на доживотну робију за велеиздају земље и за одузимање имовине, то обавезно! Смртна казна је веома проблематично решење, првенствено због етичких, а после и због политичких разлога. Нажалост, та његова и њему сличних демагогија се до сада показала као ефикасно решење, наш човек разуме ствари тек када га лично млатну по глави.
Sreda 19.02.2014.21:12
Nije problem sto je on to mislio.....problem je sto svi vi mislite da ste bogovi a niste,nekad ste bili narod a sad ste supci svi do jednog.... poterali ste me u ovu usranu tvorevinu zvana eu i naterali me da se bolje osecam ovde nego svojoj kuci......prodali ste sve sto se imalo prodati.....setite se prica vasih dedova,uvek su govorili da se zemlja ne prodaje nikad....jebi ga i to ste uradili.....osim za u svoj dzep apsolutno ste nesposobni bilo sta drugo uraditi....zemlja je u rasulu,narod je navikao na bedu i sanja o necemu sta je nekad smatrano normalnim.....deca su depresivna,ponasaju se kao penzioneri......iskreno se nadam da cete debelo ispastati za ovo sranje koje ste napravili....
Četvrtak 20.02.2014.00:23
Posto kaze da je Tadic mislio da je Bog,srusio je njega dabi nam pokazao da je on bolji Bog od Tadica i sada bi nam po njegovom moralo sve biti jasno.?JAO SRBIJO;sta trpis?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)