Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Utorak 18.02.2014.
14:35
24sata.rs A
Realizacija decenijama najavljivanog projekta "Beograd na vodi" mogla bi da počne već za dve nedelje, odnosno početkom marta, kada će biti završen master plan i kada će početi izmeštanje koloseka iz Savskog amfiteatra. Ceo projekat biće završen do 2019. godine.
Utorak 18.02.2014.14:40
Stvari su jednostavne . Beograd na vodi je VUČIĆEVO PROSERAVANJE i notorna LAŽ . Ovaj narod nema "pas za šta da ujede" a mi slušamo kako OLOŠ NA ČELU SRBIJE FANTAZIRA . Alo bando ZAPOSLITE SRBIJU i dajte GLADNIMA DA JEDU i ne pričajte bajke ili se SKLONITE . GLAS ZA DSS , DVER I RADIKALE JE GLAS SPASA SRBIJE .
Utorak 18.02.2014.16:33
"Beograd na vodi postace 'Beograd na hlebu i vodi'!!!" Nemanja Sarovic, SRS u predizbornoj emisiji na B92. http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=900&nav_id=813531
Utorak 18.02.2014.14:46
Bravo propagandna masinerio.Gebelse stidi se.Kamen temeljac pre izbora a onda prc.To ti je politika SNS!
Utorak 18.02.2014.17:28
Fejsbuk, 18. februar 2014.godine Otvoreno elektronsko pismo, slabe srpske struje, gospodinu Vučiću. Poštovani gospodine Vučiću, Nadolazeće izbore prate nadolazeće dileme nas glasača pa se nadam da mi ne zamerate zbog postavljenih par pitanja potaknutim gradjanskom hrabrošću i seljačkom radoznalošću. Siguran sam da bi odgovori na njih pomogli olovkama poveće grupe glasača.
Utorak 18.02.2014.17:29
U Srbiji niču tornjevi, mostovi a evo sad blagodareći vama i gradovi na vodi, simboli moći koji se veličanstveno nadvijaju nad našom prestonicom. Budući da Srpski narod danas nalazim prilično nemoćnim, interesuje me o čijoj moći se tu radi i zašto se ti moćnici ne smiluju bar malo na nas raju pa otvore jedan srpski kombinat ili bar jednu srpsku fabriku u kojoj će za početak, bar kad smo mi gradjani Srbije u pitanju, novac da se stvara a ne da se troši, gde će Srbi da rade za svoju zemlju i svoj džep da bi strancima prodavali svoje proizvode a ne svoje resurse ali prodavali i samoj Srbiji jer mi sad kupujemo od tih istih stranaca.
Utorak 18.02.2014.17:30
Shvatam da su bitniji Italijani, Belgijanci, Emiraćani i ostali ali oni ne glasaju za vas nego upravo mi neugledni i nedostojni Srbi. A nama država bez zanimanja jer Srbija nema privrednu delatnost ali ima jeftinu radnu snagu za privredne delatnosti svih zemalja koje to požele, kao da smo Bangladeš, čitajte zemlja od par km pruge i dva razreda osnovne. Srbi su danas više nego presrećni ako se zaposle kod tih stranaca usred Srbije za dvadeset hiljada dinara. Nekako ispada da stranci koje dovodite investiraju u svoje države preko naših ledja jer ovde na evropske cene Srbi rade za bangladešanske plate zahvaljujući investorima koje dovodete.
Utorak 18.02.2014.17:30
Neko to zove ekonomskom kolonizacijom a ne investiranjem. I to se još ovde svodi pod veliki uspeh. Dobro, slažem se, oni investiraju, ali u svoje države a mi koristimo naš ljudski resurs na čije školovanje su utrošeni milioni naših para da razvija tudje države umesto našu, da ulaže u tudju decu umesto u svoju. Ne zamerite ako grešim ali iz tog nekako sledi da smo glasali za SNS da bi nam od Rumunije napravili Albaniju. Zašto se zemlja, osnovna preostala jedinica srpskog opstanka, prodaje strancima a ne Srbima? Jel zato što u prodaji Srbima nema elegantnog ugrađivanja?
Utorak 18.02.2014.17:31
Bar da ste ranije bili tu pa da jednako elegantno prodamo sve srpske zemlje koje nam ti isti stranci oteše u poslednjih dvadeset godina, možda tad ne bi imali nesporazuma sa njima to jest ratova. Knjaz Miloš je zemlju uzetu od feudalaca poklanjao srpskim seljacima a vi je čak i ne prodajete srpskom seljaku, dok je ona vidi dete društvene to jest upravo narodne svojine. Svojine Srpskog naroda. Dakle, nećete mi zameriti ako vas podsetim da ta zemlja nije vaša, to je zemlja naših dedova, svih nas. Vi samo imate najveću odgovornost nad njom, ne najveće vlasništvo, pa u skladu sa odgovornošću možete da je ispoštujete ili zloupotrebite.
Utorak 18.02.2014.17:32
Obećavaste u prošloj predizbornoj kampanji zaposlenu Srbiju, prestonica beše oblepljena plakatima ’Zaposliću Beograd’,a više nezaposlenih od ovog danas nikada nije bilo.Zato ste umeli da izađete i kažete kako gradjani Srbije trebaju sami da se snadju za posao a ne da čekaju da vi to rešite.Pa čekajte,jel govorimo o istom Aleksandru Vučiću tad i onomad pre izbora? A jel ovo danas neki treći?Molim vas da mi ne zamerite na pitanju ali nekako ispada da kada vi treba da se snadjete za posao tražite i dobijete našu pomoć a kada nama zatreba ista za daleko skromniji od tog kojeg vi imate, upravo zahvaljujući nama glasačima, onda nam vi prosto okrenete ledja uz pokazanu amneziju propraćenu kritikom
Utorak 18.02.2014.17:32
Molim vas da mi ne zamerite ako grešim i unapred hvala na svim odgovorima. Srdačan pozdrav od starog, nedostojnog i pre svega neuglednog Kodže.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)