Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 08.02.2014.
11:25
Beta A
Ministar bezbednosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić ocenio je da se u Bosni dešavaju protesti kao rezultat 17 godina loše vlasti. U BiH je jutros mirno i opustošeno....
Subota 08.02.2014.11:34
Hrvatska u svojoj simbolici državnoj ima simbole BiH. Ako Srba nema u Bosni, a Hrvata ima, plus otimanje simbola i prisvajanje kao u NDH, onda možemo misliti ko čačka. Sigurno Vatiko-Hrvatska.
Subota 08.02.2014.11:52
Иза свега би могла да стоји Турска.Они су отворено за то да се у Босни питају само муслимани. Република Српска ће преживети и те покушаје гурања у хаос и рат.Нису ти Срби тамо као ми овде.
Subota 08.02.2014.12:45
Drzavna mafija i jest natjerala narod na ovaj udar.svim narodima u BiH.je jedini spas da se ujedine i zaednicki protiv drzavne mafije,ako nas intresuje da naslednicima ostavimo paravu buducnost.Da imamo jednu drzavu u kojo svi narodi sa istim pravima mogu da zive.da radimo za jednog vladara a ne za 10.druge nema pa kome se svidja kome ne.svi smo mi u istim g.
Subota 08.02.2014.13:09
Cudi me ovi koji u svojima komentarima traze krivca u Turskoj Vatikanu Hrvatskoj jos treba tu dodati i Srbiju,EU Ameriku pa da svi su krivi sem Izetbegovica Lagundzije Covica Dodika Radoncica Bosica Tadica Causevica Cvijanovicke itd.ili svi ovi u Federaciji su krivi u RS je med i mlijeko tu nema ni kriminala ni korupcije tu ljudi zive odlicno u miru i blagostanju to je drugi Srbski Vatikan.Necete da vidite da se u RS protestuje vec nekoliko godina protestuje se i juce,a niko nemoze da kaze da i RS nece narod da pocne da pali.Borci su vec najavili da ce poceti borbu za svoja prava pa kada ih policija pocne da udara onda ce Dodik i drugi da kazu kako su to huligani.
Subota 08.02.2014.13:34
Samo da posjetim sucaj strajk zeljeznicara koi mjesecima nisu platu dobijali a dodik je reko:ko nece da radi kaznit ga.paliju i sve u jednu vrecu svaki put pravog ces potrefit.u danasnjoj demokratiji mafija vlada i to u cijelom svijetu.cemu ovo sve vodi?
Subota 08.02.2014.14:53
Ali eto citaj sve komentare sta sve pisu. Nepisu da se narod u federaciji bori za svoja prava nego to su turci balije teroristi itd.kako su necivilizovani kako ce toboze da te balije napadnu RS.Pa jos pogledaj te politicare u Federaciji kako oni toboze podrzavaju svoj narod da je to borba naroda protiv kriminala i korupcije kao da su i oni dio te borbe.U toj borbi vjerovatno ce Radoncic Izetbegovic Lagundzija iz revolta prema korupciji i kriminalu i zarkoj borbi da se poliju benzinom i spale se kao sto su i neki gradjani to prosle godine na taj nacin izrazili svoje nezadovoljstvo zbog ocaju sto nemogu svoju porodicu da ishrane ili cak nemogu ni da je osnuju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)