Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 07.02.2014.
18:50
Beta A
Predsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) Vojislav Koštunica ocenio je danas da je EU "najveća prepreka između Srbije i njene normalne budućnosti", a da je Srpska napredna stranka (SNS) najveći zagovornik evropskih integracija.
Petak 07.02.2014.20:56
Драга браћо, Бошко и Владане, Као што и сами знате, након силних преговора и комбинација, од првобитно замишљеног „патриотског блока“ на крају није било ништа, осим међусобне заваде, оптуживања и провлачења по страницама Фејсбука и жуте штампе.Са друге стране, сплетом низа околности које је, чврсто верујем, сам Господ повезао и удесио, Образ и Наши су постигли договор Војиславом Шешељем и његовом странком, онда када су непријатељи Србства то најмање очекивали.
Petak 07.02.2014.20:57
Понуда радикала и вама и нама је братска, искрена и истоветна — улазимо на њихову листу као представници организација које предводимо, на места која јемче улазак у Народну скупштину.Молим вас да подробно и веома пажљиво размотрите шта, по мом скромном суду, добијате и ви и сви ми одазивањем на позив СРС:Као што је братски договор са Образом и СНП Наши, Српска радикална странка је сагласна да и покрет Двери настави да постоји, делује и заступа своје ставове као и до сада. Значајан бољитак огледа се у томе што ће се ваш и наш глас од сада чути и у највишем представничком телу државе Србије — Народној скупштини.
Petak 07.02.2014.20:58
Разумем да код вас може постојати страх да ћете једном делу својих чланова и присталица можда изгледати неозбиљно, будући да одустајете од већ најављеног самосталног изласка на изборе; међутим, оног тренутка када буде објављено да и Двери приступају јединственом блоку националиста на листи Српске радикалне странке, одушевљење у родољубивом делу србског народа због коначног удруживања биће толико снажно, да се више нико неће ни сећати ни освртати на малопређашњу „неозбиљност“; народ ће то схватити као врхунско пројављивање свести о саборности и подвргавању себе вишем циљу.
Petak 07.02.2014.20:59
Вашим потврдним одговором, постигло би се да ниједан патриотски глас не пропадне и уместо нама, помогне нашим противницима, мрзитељима и рушитељима свега што је Свето и Честито.Добили бисте посланике у Народној скупштини, који би, уз представнике Србског Образа и СНП Наши, представљали пријатно изненађење и неопходно освежење.Пред Богом и народом бићете чисти, часни и благословени, јер сте, макар и по цену извесних уступака и неке врсте личне жртве, дали кључни допринос да се националне снаге најзад (после 24 године!) саберу и победе.
Petak 07.02.2014.21:00
Ако одбијете: Родољубиви део србског народа остаће разочаран и подељен.Сами нећете прећи цензус, а отежаћете ту битку нама који смо већ ступили у фронт (тиме бисте, не дао Бог, заличили на оне за које је Господ рекао да затварају Царство небеско пред људима — „јер не улазите нити пуштате да уђу они који би хтели“).Нећете имати ниједног посланика.Хтели-не хтели понећете одговорност за сва међусобна сукобљавања србских патриота током кампање.Помоћи ћете режиму у намери да разједини родољубиву опозицију и спречи њен улазак у Скупштину.
Petak 07.02.2014.21:02
Искрено се запитајте: да ли је очување ма чијег личног поноса по сваку цену, заиста вредније од могућности постизања договора који води вишем циљу? Да ли ћемо и ви и ми, националисти разних боја, моћи успешније да се супротставимо најављеној промени Устава, признању Тачијеве лажне државе, содомским „парадама“ и „браковима“, пљачкању Србије, „промени свести“, подривању Јужног тока, уласку у НАТО — ако будемо у Скупштини, или ван ње?Ако се слажемо да је исправан одговор „ако будемо у Скупштини“, сложићемо се и да је једини реално остварив начин да до тога сада дође — ваше приступање листи СРС и наш саборни и братски наступ пред Богом и народом.
Petak 07.02.2014.21:07
Nista licemernije nisam cuo skoro.Cista udbaska retorika.Stranka koja ima oko 2% poziva pokret koji je blizu cenzusa(u svakom slucaju ,mnogo blizi nego radikali)da stane na njihovu listu.Zar pre neki dan ti isti radikali nisu odbili poziv Dveri da zajedno nastupe na izborima?Zasto radikali nisu ponudili da nastupe zajedno pod imenom SRS-Dveri?Ovo je namenjeno za unutar stranacku upotrebu.U svakom slucaju Mladen je moje veliko razocarenje.
Petak 07.02.2014.21:03
Да закључим: вашем пристајању да ступите у фронт у којем се већ налазе Српска радикална странка, Србски Образ и СНП Наши, радоваће се сваки искрени родољуб, ма чији присталица био; вашем одбијању обрадовали би се само непријатељи Србије и србског народа.Смирено и чиста срца вас позивам, драга браћо, да још једном размислите о свему, молећи се Господу да вам помогне да одлучите онако како је Њему мило, а на корист нашем народу и Отачаству. Младен Обрадовић
Petak 07.02.2014.21:14
И наравно понуда је јавна,значи усмерена је ка јавности и у њој нема ни мало искрености.Ево идеје засто Шаровић и Шешељ не стану на листу Двери под бројем 12 и 14?
Petak 07.02.2014.21:16
HAHAAHAHAHA....EU SPAS....POGLEDAJTE BIH FEDERACIJU...GDE GOD EU IZMET IMA PIPKE TU SE PROLIVA ZA POČETAK ZNOJ POSLE SLEDUJE KRV. EJ NARODE EU HOĆE TERITORIJU JEBE IM SE ZA NAROD....HOĆE KO HITLER ŽIVOTNI PROSTOR. MORAM DA CIRIRAM VELIKOG SRPSKOG KNJIŽEVNIKA NJEGOŠA. PUČINA JE STOKA JEDNA GRDNAAAAAAAAAAAA.
Petak 07.02.2014.22:50
A skim ces bre sardjivati ako si neutralan?.....Bio je i ostao glup covek. Po njemu bih najbolje bilo da opet Srbiji uvedu vize, i da Srbi nemogu nigde da idu da rade. A ni investitori da dodju, posto imamo ih vec jako mnogo po srbiji, pa nam netrebaju........Hajde bre pusti se vise politike kad veze nemas. To si vec pokazao.
Subota 08.02.2014.02:31
Коштуница шта год причао и како год радио он има своје сталне гласаче и увек добија 6-7%. СРС, ОБРАЗ, НАШИ такође иду далеко изнад цензуса. Чеда иде изнад цензуса. Двери 1-2 % тј. не пролазе. Итд.....
Subota 08.02.2014.10:03
Dveri su i na proslimizborima presli cenzus ali su pokradeni, falilo im je oko 30000 glasova, a na ovima bi trebalo da imaju mnogo vecu podrsku. Vecina gradjana ili nije ni culo za njih ili nema pojma ko su i za sta se bore jer je u srbiji nevidjena medijska kontrola. Siguran sam kad bi mediji bili slobodni da bi oni dobili onoliko glasova koliko prognoziraju da ce SNS dobiti.
Subota 08.02.2014.10:11
Kostunica je ispao gnjida jer je odbio poziv Dveri bez objasnjenja ali ni radikali mi nisu bas jasni. Odbili su poziv dveri i kao razlog naveli da ne ulaze u koalicije iz principa a sad oni pozivaju Dveri da im se pridruze. To mi izgleda kao borba za pozicije i licne interese. Dveri, SRS i DSS bi trebali sesti za sto i otvoreno porazgovarati o situaciji i zajednickom delovanju jer ipak je interes drzave i naroda vazniji od licnih i partijskih interesa. Ovi izbori su velika sansa za patriotski blok jer su ostalie stranke koje sprovode pogubnu izdajnicku politiku u rasulu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)