Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 07.02.2014.
09:47
Kurir A
Ustaštvo se širi, a Josip Šimunić nije sam u tome! Međutim, možda se nešto promeni s obzirom da su čelnici hrvatskog fudbalskog prvoligaša Istre 1961 najavili vanrednu sednicu upravnog odbora kluba zbog ustaškog skandiranja navijača "Za dom spremni".
Petak 07.02.2014.13:31
Cela dalmacija je pokatolicena u vreme Mlecana i Venecije. Celo zaledje im je srpsko. Oni imaju veze sa Zagorcima koliko i Finci sa Spancima. Katolicka crkva ih je objedinila i stvorila vestacku naciju gde Zagorac ne moze da smisli Dalmatinca i Hercegovca i gde se u svemu razlikuju.. OSIM..kad je mrznja prema Srbima u pitanju !!! Ovi drugi prednjace u mrznji jer su svesni svog porekla bas kao i poturceni srbi po Srpskoj Bosni. Jovanovica, Petrovica, Simica i ostalih, danas katolika, je puna Dalmacija. Zaboravise i Dubrovcani da su im svi pretci i svi poznati velikasi bili Srbi Nije problem u onom otpadu od nase vere koji nas mrzi..Problem je u onim sto se lazno predstavljaju kao Srbi i...
Petak 07.02.2014.13:38
..trenutno vladaju sa dedinja i beograda..vuciqi daciqi tadiqi i ostali draskoviqi i sibicari jovanoviqi To su najveci neprijatelji SrPBskog Naroda i dok se ne oslobodimo njihove komunjarsko-sluzbine okupacije, niti ce nas ko postovati u svetu, niti ce nam krenuti na bolje !!!!!!!!!!! beograde, bices prestonica samo dok se Srbija ne oslobodi.. Niste vi beogradlije vredni da vladate celim Srpstvom ! Ne bunite se ni kad vas ubijaju, truju, gaze po putevima svalerke od vasih politicara..ma vi, beogradlije ste poslednje slugeranje i robovi na ovom svetu..I Bugari i Brazilci i ostali se bune zbog povecanja cene prevoza a vi srecni sto zivite bolje nego Surdulicani, ne bunite se nikada!
Petak 07.02.2014.13:44
..Srbija ce biti slobodna kada svaki pojedinac shvati da nije Drzava vuciq,daciq,tadiq nego je DRZAVA=NAROD ! srbistanci samo cmizdre i kukaju i nista ne rade da im bude bolje..boje se i vuciqijeve senke.. Stide vas se vasi ponosni djedovi-pretci.. Dok su oni ginuli po ratistima, vase bake su vase oceve zacinjale sa dezerterima i okupatorima.. Izvinjavam se na istini ali drugog objasnjenja nemam za ovoliku poniznost i slugeranjstvo partijskim studentima bez dana radnog staza u obliku picoustih, pedercica, krmcica i ostalih najgorih. Srbi imaju najgluplju izreku na Planeti: 'Pametniji popusta' To nas i dovede dovde kad zavladase bagra i fukara i lopov Srecni vam izbori, prodajte glas opet !!
Petak 07.02.2014.13:49
EEE da je to samo Pula cela bivsa njihova ljepa je ustaski nastrojena jer ih tako vatikan obucava a i kod kuce od malih nogu kazem bivsa njihova ljepa pa bivsa je jer ta ustaskofasisticka nazovi drzava je sada evropska nema vise ljepa njihova hhheeeeehhhheeee
Petak 07.02.2014.11:13
Fašizam u hrvatskoj je u naglom porastu, nije ni čudo, i u svim ostalim članicama fantomske zajednice, kojoj želim brz i bezbolan raspad, raste ksenofobija, nacionalizam, šovinizam itd. A hrvati primitivci, to će i ostati...
Petak 07.02.2014.11:20
Rece njima EU dali su spremni i za sta su spremni. Mogu oni da vice i da i noc. Sta im EU naredi tako ce biti. Vi i vas patriotizam pogledajte u istoriji koliko ste bili samostalna drzava! Od raspada YU do krajem 2013god. Dragi fanaticni hrvati vasa lipa vise NEpostoji. To je sada EU a gazda vam je u Briselu. Cime taj patriotizam???? Svirate *urzu(Sebastijanu Kurzu)
Petak 07.02.2014.11:55
ne znam da li si primetio - ali njima sloboda i nezavisnost, ona suštinska, ne deklarativna, NIKAD i nije bila ideal ili stremljenje ?
Petak 07.02.2014.13:49
Srbi katolici tzv Hrvati, vatikansko cedo kome je kumovao grobar Srba Aleksandar Karadjordjevic, su slinavi tifus Srpske nacije.
Subota 08.02.2014.03:09
Само глуп, ал стварно глуп Србин ће да мисли да постоје усташе. То је бре и кад се појави неко срање само фолклор недојебаних балаваца. Хрвати су опљачкане и поробљене овце од стране страног окупатора, баш као што ћемо бит и ми Срби у својој отаџбини кад се једног дана сви скупа отрезнимо. Премало знања, превише мржње - а то све искоришћавају они које је Друг Тито звао "спољашњи непријатељи".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)