Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Ponedeljak 03.02.2014.
10:04
Srna A
Dva američka ratna broda uplovila su u Crno more, nekoliko dana pre otvaranja zimskih Olimpijskih igara u Sočiju, objavila je ruska agencija Interfaks, pozivajući se na ruske vojne izvore.
Ponedeljak 03.02.2014.10:19
Обични изговори! Ушли су у Црно Море, да би дали додатну моралну подршку демонстрантима у Украјини. Све друго су приче за малу децу.
Ponedeljak 03.02.2014.20:50
To je opasna teza koje su se do skoro drzali tvoji idoli vodjeni "voljom za moc". Medju ideoloskim stubovima bio je i Milton Fridman koji, nazalost, nije doziveo da vidi slom svoje liberalne ekonomske teorije i egoistickog koncepta organizacije ljudskog drustva. Od takve teze odustali su cak i oni na koje mislis da se ugledas. Proveri sta se desava. Godina je 2014. pa zato pazi da ne zaostanes u razvoju...
Ponedeljak 03.02.2014.12:42
Dolazili su ameri i blizu Sirije, a davali su iluzije i obecavali sto-sta i Gruziji..:) Mogu da se vozaju i plove dok god imaju goriva... Putinu to ne smeta, samo da je turisticki, kao i do sada! :)
Ponedeljak 03.02.2014.10:41
Za decu i imbecile.Bice vatrometa kad Rusi popi/de....a hoce.I to veoma brzo...
Ponedeljak 03.02.2014.20:45
Tzv. pobeda Zapada u Hladnom ratu moze se nazvati Pirovom pobedom za covecanstvo u celini. Posledice ove tzv. pobede superagresivne militaristicko-korporativne ideologije danas su prilicno vec vidljive. Neprestani ratovi i krizna podrucja izazvani konstantnom subverzivnom medijskom i politickom kampanjom globalistickih "pobednika" u izgradnji tzv. Novog poretka. Zanimljivo da je isti naziv svog buduceg poretka koristio i Treci rajh vodjen Hitlerom. Savremeni pobednici Hladnog rata licemerno su izneverili sva lazna obecanja data naivnim masama sirom sveta. Umesto demokratije, zavladao je korporativni totalitarizam. Umesto slobode - jednoumni globalizam. Umesto pobede - poraz, za vecinu!
Ponedeljak 03.02.2014.13:31
koja su g..vna ovi amerikanci..stavljaju dupe tamo gde se mere k.rci...da oce rusi da im potope neki brod...
Ponedeljak 03.02.2014.16:59
Dobar strateški potez Amerikanaca koji ima dejstvo psihološkog ratovanja. Prva stvar je što su približili Ukrajini i stavili do znanja Rusima da su spremni da reaguju ne bi li situacija u Ukrajini išla u njihovu korist. Druga stvar je što su se došlli veoma blizu ruske teritorije. Nikada nijedan ruski brod nije došao tako blizu američke teritorije. SAD će poziciono "gnječiti" Rusiju sve do njenog konačnog raspada.
Ponedeljak 03.02.2014.17:45
Bilo je i više brodova blizu Rusije za vrijeme gruzijskog blic ratovanja, otišli da bi se ponovo vratili !? Možda im je strategija drugačija ovaj put ? U bilo kakvom vojnom sukobu SAD, Rusija, amerikanci imaju mnogo više da izgube ! Da je tako jednostavno, kauboji se ne bi libili ni trenutka ! A NATO se pokazao u ratu sa Srbijom, posle kojega Rusija više ne zazire od njih !
Ponedeljak 03.02.2014.18:52
Obično nemam naviku da odgovaram kretenima, ali eto, ti si izuzetak ! Na kosovom polju mala Srbija se suprostavila ondašnjoj najvećoj vojnoj sili ! Turci su tek 100 godina poslije te bitke došli u Srbiju ! Naravno mozgu kao tvome, to ništa ne znači ! 19 zemalja, tj. NATO, je napalo malu Srbiju, koja se herojski branila i agresor je najviše oštetio infrastrukturu, dok vojno nije ništa uradio ! Da su bili sigurni u sebe, izveli bi i kopnenu invaziju, ali za to je trebalo imati muda ! Pa šta čekaju da napadnu Rusiju, koja isto tako može odgovoriti po njihovoj teritoriji ! Sumnjam da si izvukao zaključak !
Ponedeljak 03.02.2014.19:27
Zašto bi izveli kopnenu invaziju kad se je Srbija predala samo od vazdušnih napada moraš biti glup da šalješ vojsku bezveze kad je može postići cilj bez upotrebe kopnenog ljudstva, Srbija je jedina zemlja na svetu koja se predala od bombardovanja to je naša sramota, znaći da neprijatelj se sprdao sa nama kad nije kopnenu invaziju upotrebio.
Ponedeljak 03.02.2014.19:46
NATO monstrum obrusio se svom silesijom oruzja i brutalne sile na visestruko manju drzavu. Njegova je sramota, a ne SR Jugoslavije tj.Srbije, sto i pored svega nije ispunio sve svoje ratne ciljeve!
Ponedeljak 03.02.2014.19:48
Oni lazu, oni kradu, oni besne u svojoj nemoci, jer su odavno dusu svoju prodali djavolu, a njihovi porivi i namere su antiljudske. Uz tu svoju "pobedu", oni imaju potrebu da prikriju jednu osnovnu cinjenicu - da su izgubili rat! Da, izgubili su ga. Samo tako se moze okarakterisati monstruozna vojna sila, koja je vise stotina puta jaca od zrtve, a NIJE USPELA DA IZVOJUJE SVOJE ZAHTEVE zbog kojih je rat zapocela! Ultimatum iz Rambujea, gori i od austrougarskog i od nacistickog, bio je neposredni razlog i uvod u rat. Ni pola od tog ultimatuma nije ostvaren posle "pobede" nad usamljenom SRJ, tj. Srbijom. Cak ni momentalno odvajanje Kosmeta. A rez.1244 je srpska pobeda pod bombama!
Ponedeljak 03.02.2014.19:49
Srbija je odnela politicku i moralnu pobedu. Njen principijelni stav iz Rambujea da je Kosmet deo Srbije - preziveo je masivni divljacki napad NATO varvara. Pobedio je i agresiju, opstao je!U okolnostima odnosa snaga, na vojnom planu - i tu je Srbija pokazala preimucstvo i izuzetnu snagu da odbrani i sacuva svoje vojnike i tehniku, uz minimalne gubitke, sto su priznali i agresorski generali i stratezi. Cudili su se tome, pogotovo cinjenici da su vojno po Srbiji udarali oko 30 puta duze u vremenu, nego sto su im bile njihove rasisticko-potcenjivacke procene. Umesto 2-3 dana, vojno i finansijski iscrpljivali su se svih 78! I Srbija je stradala. Kako i ne bi? Ali, u odbrani dostojnoj Herkulesa!
Ponedeljak 03.02.2014.19:59
Srbija gubi rat tek nakon agresije. Najpre, dovodeci na vlast NATO kolaborante! Posledice su - devastacija SRJ, a ubrzo zatim predani rad na razbijanju Srbije. Zapadnjacka agresija na Srbiju jos nije zavrsena, jer oruzanom silom svoje ciljeve nisu jos postigli. NATO je bio pesnica takve politike, danas je to EU i njeni ultimatumi Srbiji koja na vlasti ima zavrbovane agente tog istog okupatora. Da je NATO dobio rat 1999.godine, jos tada bi Rambuje-posledice odmah nastupile. Milosevic bi odmah bio zbacen, a dosovska vlast momentalno instalirana. Lazna drzava "Kosovo" bila bi proglasena jos u junu 1999.godine, a ne odluka 1244 UN! Ali, ti ne zelis to da znas. Ti si obozavatelj gole sile!
Ponedeljak 03.02.2014.20:19
Kome druže objašnjavaš ? Čovjek je napisao : Srbija se predala " samo " od vazdužnih napada...! 78 dana po hiljadu letova dnevno, on naziva " samo " !! Od nemoći general Klark je došao kod Miloševića i zaprijetio da će sravniti Beograd sa zemljom, ako ne potpišemo primirje !
Utorak 04.02.2014.01:16
Fridmane, bolje podrzavaj Arbanase. Oni nas kolju samo 400 godina unazad a jednom su i ratovali sa nama u borbi protiv Turaka. Anglosaksonci su nam neprijatelji od svog postojanja bez i jednog jedinog izuzetka. Onda kada su nam bili prijatelji, prosli smo kao najgori neprijatelji. Ti mi naravno neces zameriti ako gresim, jer ti sa jevrejskim prezimenom nikako ne mozes da budes Siptar.
Utorak 04.02.2014.10:02
A što nebi bilo kao i što piše.Nekada davno kada su počinjale olimpijske igre sva neprijateljstva i ratovi su prekidani.Sve u duhu i tradiciji olimpijskih igara.Pojedinci vole da dramatizuju.Evo otvoreno vam kažem neće biti rata u Ukrajini djaba se nadate.
Utorak 04.02.2014.10:13
Председник Украјине Виктор Јанукович је спреман за ванредне парламентске и председничке изборе, ако је то једини демократски начин решавања политичке кризе у земљи, изјавио је у интервјуу украјинским ТВ новинарима представник председника у Врховној ради Јуриј Мирошниченко. Према речима Мирошниченка, не разматра се насилни сценарио решавања кризе, као ни увођење ванредног стања. Митинзи су Украјини почели у новембру 2013. године, када је влада објавила обустављање евроинтеграција.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)