Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 02.02.2014.
08:33 >> 12:16h
Beta A
Pedesetak vozila ponovo je bilo blokirano zbog prevrtanja kamiona na putu od Bačke Topole ka Feketiću, izjavio je danas zamenik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Goran Nikolić. Sinoć je završena akcija spasavanja zavejanih putnika sa vojvođanskih puteva, a ostali su samo građani koji nisu želeli da napuste svoje automobile.
Nedelja 02.02.2014.10:04
Јел наш народ толико ретардиран,питам се ја? Ако лепо кажу не користите те деонице пута.Шта има да ту раде шлепери и камиони?Па после зову "наше ловачко" друштво да их спасава.Не разумем вас!
Nedelja 02.02.2014.11:45
Bilo je samo pitanje dana kada ce neko poceti da urnira, ne po Aleksandru Vucicu, vec po Novaku Djokovicu. Po coveku po kome su mnogi prvi put culi da Srbija uopste i postoji, koji je zasluzan sto ze za Srbiju culo na svim merdijanima sveta. Ko to danas pljuje i urnira po Novaku Djokovicu, ne samo po Novaku, vec po svemu sto je uradio i doprineo za dobrobit Srbije i njenih gradjana? Razni stihoklepci i pametnjakovici koji nikad u zivotu nisu uzeli reket i izasli na sportski teren, za koje niko nezna niti je kad cuoa, a jos se i predstavljaju pod laznim imenima jer se svojih stide. Rekoh za Vucica mi nije cudo, on je politicar, a i mnogima je trn u oku sto nemaju ni V. od vucica.
Nedelja 02.02.2014.12:17
Vala i ja ne razumem? Kome moze da smeta Novak Djokovic? I zasto? Moze da smeta samo srbomrscima! I tacno je. Novak je zasluzan sto se u svetu cuje nesto pozitivno o Srbiji i Srbima, a ne da smo teroristi, mucitelji, agresori, da smo napali Austrougarsku i da je zbog Srba poceo I Svetski rat!!! Kako vas nije sramota da ga hulite. Znate sta je vas srbomrzacki problem? Sto ste ljubomorni i zavidni! Kaze da ce nas narod komsiji sve da oprosti, ali uspeh nikada! Ajde nemojte biti tako prosti i budite ponosni sto imamo takve Novake, zbog kojih ce se dobro cuti o nama. Sta Vas ima da bude briga koliko doticni ima para, sto ne placa Srbiji porez i sl. Ajde budite milostivi i ponosni a ne zavidni!
Nedelja 02.02.2014.13:02
Ne smeta meni novak, smeta mi narod koji ga dize u nebesa... Sta je on to ucinio pa da ga bukvalno proglasavaju za sveca??? Sta je on dao narodu korisno??? Ima milione. To sto je uspesan, uspesan je zbog sebe, nije 100% razmisljao u sebi kako igra tenis da bi Srbi bili srecan narod... To sto je nasu zemlju promovisao, ne vidim zasto je to nesto Bogovsko, mislim da je najnormalnije sto srpska zastava stoji pored njegovog imena... I na kraju krajeva, gde placa porez??? Sto nije igrao sad protiv Svajcaraca??? Ukenjao se da se ne obruka, pa su klince pustili da se ovi sprdaju u sred Srbije sa njima... Sto ne slavite klince iz matematicke gimnazije sto nas predstavljaju u svetu, o SVOM TROSKU...
Nedelja 02.02.2014.13:37
Novak je samo čovek koji je dobar u poslu kojim se bavi... Kao i svaki uspešan čovek... Ako je danas moguće nekoga smatrati uspešnim, kad je zemlja na kolenima a narod porobljen? Naravno da neće da se slave klinci koji osvajaju sva moguća odličja na svetskim takmičenjima, jer bi se tako veličale pozitivne vrednosti i prave životne stvari.. Novak je odlična "stvar" za zatupljivanje ogromnog broja mediokriteta, koji do juče nisu ni znali da tenis uopšte i postoji kao sport. A danas su "eksperti" za isti. I ovaj iznad tebe je otkrio suštinu svega - "šta ima veze gde plaća porez, samo nek' je veselo !!! " a Lazar Paču se prevrće u grobu...
Nedelja 02.02.2014.16:58
Nisam ja za tebe ovaj vec: "skadarska_srbija"! Znas to je ono vreme kada je Skadar bio najveci Srbski grad, a ujedno i prestolni! A ne verujem da znas ti ista o tome... A sto se Novoaka tice mene ne dotice, ali me dotice kada bilo ko od Vas zavidnika napada uspesnog SRBINA! Konji jedni glupavi! Hrvati da imaju takvog, podigli bi mu spomenik u centru Zagreba. Da ste bili malo po zapadu, recimo Nemackoj, videli bi kako nas Srbe tamo gledaju i kakvo odvratno misljenje o nama imaju. E tu na scenu stupa Novak i njemu slicni da u glavama glupih stranaca, stvore sliku o drugacijim Srbima i Srbiji. A glupi ste Vi koji to ne shvatate, zapeli Vam za oko njegovi milioni. Gadite mi se zavidnici!
Nedelja 02.02.2014.17:55
i kad Novak ode u penziju ti isti nemci će nas posmatrati ISTO kako su nas posmatrali i pre pojave dotičnog ? A znaš koliko me zabole kako na nas gleda nacistička kopilad ?
Nedelja 02.02.2014.13:59
Procitaj tekst pa tek onda lupetaj, ako nemozes da shvatis sustinu teksta onda pozovi nekog da ti objasni. Ja nijednom recju, ama bas nijednom nisam reko da sam protiv Novaka i njegovih uspeha, vec sam ponosan na njih i neznam od cega bi mene trebalo da bude sramota. Jel zato sto sam napisao da drugi pljuju i urniraju po njemu? Neznam sta si hteo sa ovim odgovorom niti me je briga, niti sam pominjao pare niti me interesuje kolko ih ima, samo znam da si obracajuci se meni sa ovakvim stavom promasio totalno temu. Drugi put citaj pa komentarisi, ako ti nije jasno pitaj nekog nije sramota pitati, vec lupetati.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)