Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 30.01.2014.
16:17
telegraf.rs A
Počasni predsednik DS-a Boris Tadić podneo ostavku na tu funkciju i napustio DS zbog neslaganja sa politikom aktuelnog rukovodstva. Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i počasni predsednik DS napustio je stranku koju je vodio od februara 2004. do novembra 2012. godine, saznaju beogradski mediji.
Četvrtak 30.01.2014.16:41
"За иницијативу стварања Патриотског блока добили смо подршку великог броја општинских и градских одбора ДСС и СРС широм Србије, али не и врхова ове две странке. Право питање гласи – зашто је то тако? Сматрали смо својом дужношћу да у времену уништавања српске државе учинимо све што је до нас на сарадњи свих српских родољуба, занемарујући често личне политичке интересе, па чак и самостални развој сопственог Покрета. Након свега, а посебно после великог броја питања која су нам стигла са многих страна зашто нема Патриотског блока, сматрамо својом обавезом да јавност Србије и све српске родољубе са овим и упознамо. У име Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић
Četvrtak 30.01.2014.16:41
http://www.dverisrpske.com/sr/za-dveri-pisu/dverjani/94-bosko-obradovic/4766-sta-sam-predlozio-vojislavu-kostunici-i-vojislavu-seselju.html
Četvrtak 30.01.2014.17:02
Ovo je samo neka od jezuitskih igara koji su izgubili izbore u Srbiji. Trenutno u Srbiji je na vlasti masonska garnitura na celu sa izmanipulisanim Vucicem.Sotonisti su i jedni i drugi i Srbija nece imati nikakve koristi od ovih .U vecernjim novostima ne mozete ostaviti komentar protiv Vucica. Mnogi drugi mediji su pod kontrolom osim vaseg. To je za svaku pohvalu.
Četvrtak 30.01.2014.17:53
Ovde takve vrste kontrole nema, to je tacno. Komentar se momentalno pojavljuje i tu ostaje (izuzev ponekih krajnje uvredljivih). Ipak, velika mana su ovi plusevi i minusi. Ne zbog mogucnosti da komentatori jedno drugog ocene, vec zbog uocljivog krojenja od strane administratora i njegovih afiniteta po pojedinim temama. Verujem da su to mnogi ovde primetili, a ne sluzi na cast redakciji. To prekrajanje se povremeno desava sipanjem desetina i stotina minusa u roku od desetak minuta. Da toga nema, ovo bi bio najotvoreniji portal.
Četvrtak 30.01.2014.18:32
@armadilo. Vidi, novi sam ovdje ali mi se trenutno cini realan odnos plus i minus i po naslovima mi izgleda prilicno srpski portal.Znam da se u ostalim medijima administrator stima plus i minus npr b92, blic, vecernje novosti i dr.U vecernjim novostima Srbi podrzavaju proteste u Ukrajini velikom vecinom :)
Četvrtak 30.01.2014.18:51
Tako se i meni u pocetku cinilo. I ovde se stimuje. Idi pogledaj, ako hoces, naslov "DSS i SRS odbile patriotski blok sa Dverima" i kisu minusa na mojim komentarima u roku od ciglo pola sata. Ne sporim da ima onih koji se ne slazu sa mnom, to je normalno. Radi se o abnormalnom broju negativnih poena koje da namakne moze samo neko iz administracije ovog portala. Nije samo moj "slucaj". Da se razumemo, nema to nikakve veze, ni iz dzepa ni u dzep sto kazu. Nije za pohvalu, ali vazeno je da komentar moze da se procita i da se odgovori. veliki poz
Četvrtak 30.01.2014.20:24
Da li je moguće da Tadić ima obraza još da kaže da je to u interesu članova i to sada u kampanji? Zaista ima debeo obraz. Vreme će pokazati prave namere bivšeg počasnog predsednika .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)