Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 28.01.2014.
09:36
RTS A
Aleksandar Vučić (43) je doživeo neverovatnu promenu u svojoj bogatoj političkoj karijeri! Počeo je kao novinar bosanskog lidera Radovana Karadžića, optuženog od strane Međunarodnog suda u Hagu, a danas je zagovornik evropskih vrednosti, piše nemačka agencija DPA.
Utorak 28.01.2014.10:36
Браћо Срби, нама ко год дође на власт не паше. Овдје би свако знао да влада, а нико нема појма о свом властитом владаљу живота. То је чињеница. Џаба је, ко год дошао на власт, никада неће ваљати. Увијек може боље изнад оног што је урађено, али требају прави људи на правом мјесту у свим сферама друштва да буду.Моје мишљење је да овај човјек вуче Србију напријед. Неко ће рећи какав је то напредак кад је статистика катастрофа, кад је Косово то што јесте, али да ли Србија сама може да направи боље. Србија мора да се приклони некоме, али то приклањање, Русији, Арапима, Американцима, Кинезима, коме год, треба дебело и платити, или једноставно останимо сами и гледајмо свијет око себе, док пропадамо
Utorak 28.01.2014.12:19
Ако си ти типичан члан СНС, онда ми је сасвим јасно због чега величате свог гуруа.
Utorak 28.01.2014.11:19
PA ZAŠTO DA GA NE HVALE ZAVRŠIO JE ONO ŠTO ONI NISU MOGLI,IZDAO SRBE NA KOSOVU PREDAO IH POD VLAST ARNAUTA,ŠTO JE BILNIJE TAJ NAROD MU POVEROVA SA PICOUSNIM I NESREĆNIM NIKOLIĆEM A ONI IM ZARIŠE NOŽ U LEDJA.KAD TAD ĆE KUKAVICE I IZDAJICE ODGOVARAT ZA VELEIZDAJU.
Utorak 28.01.2014.13:06
. . . . . . rasisticki SVABOVI ( Nemci) klicu, da je i KONFLIKT OKO KOSOVA OKONCAN, kao da je i to njihova PRCIJA (mislim da se tako kaze), ali se i ta BAGRA TESKO VARA . . . i pored svih gubitaka, nesreca, posrtanja i tragedija IPAK POSTOJI I OPSTACE osnovna masa SRBA KOJI SE NIKADA I NIPOKAKVU CENU U KORIST SIPTARSKIH ZLIKOVACKIH OTIMACA NECE ODRECI SRPSKOG KOSMETA . Bar IZVESNI Srbi treba pre svega, prvenstveno, NEPREKIDNO I KATEGORICKI , NAROCITO SVAPSKIM DEMOKRATIMA I HUMANIM osvajacima SVETA, jasno da daju do znanja, da je njihovo neprekidno mesanje u " resavanju" tudjeg problema VISE NEGO ODVRATNA PROVOKACIJA !
Utorak 28.01.2014.12:04
Najposlušnija njemačka pudlica do sada ! Ovo je fora : u njegovoj " bogatoj " karijeri...., koja se završava jako bogato i nastavlja sa poslušnošću !
Utorak 28.01.2014.12:17
Primedba redakciji Vesti: kad zitirate strane info, navedite i tacne popdatke izvora! Koliko je je Vucic omiljen svedoce i pretezno ovde navedeni porazavajuci komentari. Da se ne ZABORAVI: kad je aktuelni VLASTODRZAC Vucic bio ministar informisanja za vreme S. Milosevica, "neko" je likvidirao nesrecnog Curuviju, kao i - kako se sada nagadja posle izjave Vucica - 6 srpskih mladica u Peci. A o ostalim manipulacijama naseg "srpskog lidera" da ne govorimo, ako se ne zaboravlja da ON progoni ONE sa kojima je blisko saradjivao i delovao kao i oni uz podrsku i "naseg" predsednika T.Nikolica. Nepodnosljiv tip i pored toga sto ga Nemci dokazani "prijatelji"Slovena i Srba pozitivno prezentiraju
Utorak 28.01.2014.14:00
Ljudi posto sam ja totalno neutralan voleo bih da znam za koga da glasam? Posto svi ovde pametuju... PS.samo bez demagogije nego mi dajte direktan odgovor ako imate...
Utorak 28.01.2014.14:49
Prvo, vrlo nekorektan članak nemačkih novina, kada tvrdi kako je zaslugom Vučića počelo rešavanja pitanja Kosova. Do sada je održano 21 sastanak izmedju Beogradu i Prištine. Razgovore je počeo i uvek učestvovao Dačić, a ne Vučić. Vučić se priključio, tek kada je sve bilo dogovoreno na 16-17 sastanku, a dotle se mufljucki izvlačio i učestvovanju. Dakle, njegova zasluga je najmanja. Drguo, preobučeni radikalčić, je samo promenio odelo, a svi zaboravljate da je čistio cipele Šešelju, zbog čije velike Srbije od Virovitice do Karlobaga je i došla Srbija u ovom položaju.Dakle, potvrdjena izreka sto posto, vuk samo dlaku prilagodjava godišnjem dobu, ćud nikada. Posle izbora promenićete mišljenje.
Utorak 28.01.2014.15:48
Nije se on promenio,on je u dusi p.... samo ume da manipulise narodom sa tata grobarom,a imaju i najbolju udavacu u politici Dacica,za svakoga.Ovaj narod kako bude na izborima odlucio tako ce ziveti,a zakon o radu je na cekanju,Vucic ako pobedi taj robovlasnicki zakon je nista sta ovom narodu sledi.
Utorak 28.01.2014.15:50
Чим га Њемци хвале све ми јасно....јебала те ЕУ.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)