Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 25.01.2014.
19:58 >> 22:09h
Beta A
Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič ponudio je mesto premijera jednom od lidera opozicije Arseniju Jacenjuku, a mesto vicepremijera Vitaliju Kličku.
Subota 25.01.2014.20:48
Sledi trgovina, opozicija prelazi u poziciju, a narodu k.rac od jalave ovce po dobrom starom običaju.
Subota 25.01.2014.21:34
Добар потез од Јануковича! Ови кад осете власт заборави че за запад, народ, тату, маму, жену, децу и све остало. Продане душе! Али сад Јанукович мора да дели торту са њима. Све за власт, као ови наши!
Subota 25.01.2014.21:10
Biće Ukrajina u EU, brzih dana. Gotovo je sad čim je krenula infiltracija EU fanatika i kupljenika unutar vlade. U legalnoj vladi sada nelegalno cenkanjima uskočiše muljatori, da silu na sramotu sjutra manjina trijumfuje nad većinom mišljenju mase koja je većinski pravoslavna i uz Janukoviča. Od sljedećih izbora Janukoviča neće biti. Istisnuće ga oni koje je uvukao lično u vladi nakon pada pod pritiskom. Budala! Bolje da je išao do kraja, jer ovako poziciju zadržat neće, odnosno može je zadržati u znak zahvalnosti ali će morat postat nešto kao Vučić npr. - od naginjanja ka interesima zemlje preko jakog istočnog susjeda, do fanatika evropejstva. U suprotnom, neće ga biti na tronu.Ako se tako
Subota 25.01.2014.21:12
bude ponio onda znači da mu je samo vlast bila ipak bitnija. Na kraju krajeva, nije li ovim gestom to ipak pokazao?! Evropejski unijati uvijek idu na sve ili ništa, kroz diplomatske pritiske i sl., a tome ih je naučio mentor Adolf Hitler koji je rekao: "U životu sam uvijek išao na sve ili ništa!"
Subota 25.01.2014.21:29
Ipak je Rusija jos uvek nemocna kad dozvoljava da joj se nato ovoliko priblizi.Meni kao velikom rusofilu veoma tesko pada da ovo izjavim ali je nazalost to istina! Drago mi je sto ce ukrainska stoka najebati kao mi.Traziliste eveviga!!!
Subota 25.01.2014.21:40
Približavanje ništa ne znači. I Napoleon se prebližio i Hitler, pa čak i ušli, pa? NAJEBAŠE! I opet će. Živi bili pa vidjeli. Koja god se imperija i hegemonija šire preko svojih mogućnosti, rastežu se ekonomski preko mogućnosti i doživljavaju krah. To je zakon koji je vječan za satanine vojenačelnike!
Subota 25.01.2014.22:12
Ceo zapad može da bude zahvalan bogu što rusi ne primiše katoličanstvo jer bi i anglosaksonskoj galskoj i germanskoj stoci maternji jezik bio ruski.
Subota 25.01.2014.22:47
I srpski (lužički i kašubski) da nisu davno stotinama godina unazad razbijali zapadne Srbe, i naravno u njihovoj tradiciji - istrebljivali. Mi znamo da je Berlin i još mnogo gradova bilo slovensko. Znamo se dobro.
Nedelja 26.01.2014.10:41
Tebi kao velikom "rusofilu": ne pali se u prazno, mozda sve to finasira ista olos, kao onomad i Hitlera i Staljina i huska ih da se kolju, to je za njih idealno niko onda ne prica o prevari sa parama i kreditima, svi se zaduzuju a posle klanja mir i otplata dugova, rasprodaja (eto kao kod nas). Ono "ukrainska stoka" ti je stvarno mizerno, tako i oni misle, o svima nama.
Subota 25.01.2014.23:50
Oleg Tjagnibokov lider stranke "Svoboda" otvoreno nacisticka stranka,koja I dan danas govori da je Adolf Hitler bio u pravu, I koja se smatra visa rasa u odnosu na Ruse! Otvorno napadaju Jevreje I Jevrejske radnje, Ruse I uporno napadju ucesnike proslave za 9 Maj! Tu istu stranku EU otvoreno podrzava. Stefan File se pre neki dan sastao sa opozicionim liderima( medju njima liderom "Svobode") I dao im otvorenu podrsku! Da li mi Srbi treba da idemo u tu EU koja otvoreno podrzava Naci stranke?
Nedelja 26.01.2014.18:47
Čitajući raznu štampu stekao sam utisak da Ukrajina nije jedinstvena država.Nalik ja našoj raspaloj se SFRJ.Gradjanski rat bi doveo i do raspada te države nastale raspadom SSSR.Našao sam jedan članak iz "Glas Rusije":У румунским медијима се појављују позиви за војну интервенцију у Украјини. „Украјина је на ивици грађанског рата. Није искључена могућност да се земља подели на проевропски Запад и проруски Исток. Да ли је Румунија спремна да се умеша да би заштитила своје сународнике у Северној Буковини, у Северној и Јужној Бесарабији“, - такво питање поставља аутор чланка у румунском листу Adevărul. Даље пише да је Украјина вештачка творевина која се појавила на рушевинама СССР, и земља према

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)