Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Petak 24.01.2014.
19:20
Beta A
Ukrajinski predsednik Viktor Janukovič obećao je da će rekonstruisati vladu, osloboditi desetine demonstranata iz zatvora i učiniti još ustupaka opoziciji koja je proširila proteste iz Kijeva na skoro polovinu zemlje.
Petak 24.01.2014.19:44
Nadajmo se da je ovo samo manevar da se stabilizuje situacija. Jedino rjesenje u ovakvim slucajevima divljanja zapadnih placenika je izlazak tenkova na ulice i preuzimanja kontrole. Ako ne znaju za detalje,neka pitaju Kineze.
Petak 24.01.2014.21:03
Tako smo i mislili za slobu, manevar u Krajini, manevar u Bosni, manevar na KiMu... Na kraju je ispao manevar, ali prema napacenom narodu... Posto posle jednog zla, uvek ide jos jedno vece, manervisali su nas i 5. oktobra...
Petak 24.01.2014.19:57
hm? ovde je bilo informacija da protestvuje samo 50,000 ljudi, a sad čitam - pola Ukrajine u haosu ? i još se i ovaj uprpio ? Ne vidim ni reakciju vojske ni reakciju saveznika... Kako me to sve neodoljivo podseća na kraj jedne slavne zemlje sa brdovitog Balkana... Ali sve - identično...
Petak 24.01.2014.20:32
Zbunjen sam, sta se desava sa ovim bilmezom, ima vojsku policiju...glavu kojom bi trebalo da se služi!? On se pravi pametan i pregovara sa teroristima koji cekaju da im stigne naoružanje da upucaju, njega i državu!!! Fuj, kunem ti se, smučio mi se šonja.
Petak 24.01.2014.20:34
Kao i u ratu, diplomatija poznaje povlacaenje nazad da bi se otislo park koraka unapred. Dobro je da razgovara i da pokazuje DEMOKRATSKE VREDNOSTI koje toliko miluju istocnjaci posle totalitarizma sovjeta. Cartsvo se gradi polako i sigurno, svaki potez mora dobro da bude proucen sa posledicama. Ne zaboravi da je Rusija od Asada napravila uspesnog stratega, a ne da nece od susedne Ukrajine i Janukovica. Nova Jugolsvija nece da prodje. Dobro je da se ovo desava danas u Ukrajini, kako bi se probudila meca da ozbiljnije zavrne usi nekima i na Balkanu. Npr Citam da stize ruska televizija u Srbiju.
Petak 24.01.2014.20:45
Jednom je receno da revolucije na granicama Rusije ne prolaze i veruj im. Ovo treba da iskorist, kako bi zapadnjaci ispucali ceo moguci arsenal, posto im nista vise ne ostaje posle. Sa Gruzijom je sve u redu kako vidis, namerno je na vreme postavljen kompromisni deo politickog rukovodstva. Da mogu Evropljani bi podigli i onaj deo, ali ne mogu. Znaju agenture ruske sta se desava unapred. Nakon sta se resi Ukrajina, ide se i u ciscenje Gruzije. Onda imamo zdravo jezgro. Beogradu je namenjeno pristupanje EAU 2020. Dakle jos 6 godina, prvo mora da se formulise EAU 2015. Za sad je to carinski savez, ali usprkos tome napreduje brze nego ku...inska EU u svom nastajanju.
Petak 24.01.2014.21:06
Ja sam vec jednom rekao, Putin ce pokazati pravo lice u Siriji... Donekle sam bio u pravu, Siriju nije prepustio tako lako, al s druge strane Sirijski narod i dan danas gine... Isto tako cemo videti sta ce uraditi u Ukrajini i kako ce se ponasati ako bude njesra u Sociju... Kako se tu pokaze u sledece 2 godine, vidjecemo moze li se ocekivati nesto od njega sto se nas tice... Na Krimu pisu peticiju Putinu da udje u Ukrajinu sa tenkovima... Vidjecemo sta ce biti...
Petak 24.01.2014.20:39
Ne mislis li da bi tek odgovor Janukovica silom izazvao efekat koji ocekuju na zapadu? Zasto mislis da pobunu ne vode intelektualci, ili politicka elita tzv zapadne Ukrajine? Oni se dapace odmicu javno od nastupa Klicka i gerile? Ne mislis li da je upravo sve radjeno na toj shemi? EU i SAD jos ostaje samo revolucija i gradjanski rat, kao i u Jugi, Egiptu itd. Ukrajina je komsija Rusije, da li uistinu mislis da su Rusi sve napravili? Evo pisu lepo ruske novine, da se Rusija uopste ne mesa kao EU i SAD u poslove Ukrajine, vec samo daje jos deset milijardi. Postoji nesta sta se zove soft power, i kod Rusije i Kine. Neka samo EU i SAD ispucaju ceo arsenal, posle stize teska ruska artiljerija.
Petak 24.01.2014.20:50
Politicke korumpirane elite su nacete, intelektualne elite znadu da je realnost na ruskoj strani. Dapace oni se boje posledica EU fantazije. Dakle ostaje im samo jos da na osnovu nekakve gerile, za koju koriste jedino kako izgleda razuzdane pevacice golisavice i Klicka the boksera. Ako je to sve, onda ti je jasno koliko je sati. Dobro je da ceprka zapad sibirsku mecku, ne sme da spava zimski san, ima da je razjare, da bude neispavana, onda je opasna, onda ce i kod nas da udare kontru. Stize ruska televizija.
Petak 24.01.2014.21:09
Ja mislim da ce zapad uskoro da izbaci sve adute koje ima. Nakon revolucije, Juscenka i oslave Bandere, pojave nacistickih grupa i napada na Jevreje, zatvora Timosenkove, okretanja strucnjaka i istoricara Rusiji, praznih Shellovih obecanjostaje im samo gradjanski rat. Nista vise, Ukrajina nema nuklearno oruzje da bi se toga vise bojali kao nekad pre dvadeset godina. Seti se Asada, prvih mesec dana je sve islo u korist opozicije, pljuvali su Ruse i Kinu svuda, a onda kad je zapad pokazao obraz, pocese haubice da tuku iznenada. Pobegose koliko se secam i Englezi i Spanci i Talijani, ostase De Gol nosac i Ameri. Danas vidis gde je zapad u svetu sa postovanjem, ceo svet vide kakva su to go..na
Petak 24.01.2014.21:13
klickova prvoga treba ubiti on je svabski govno oni su ga poslali da rusi ukrajinu putin bi trebo da okrene atomske rakete na nemacku svo zlo dolazi od nji !!
Subota 25.01.2014.00:07
Nisam siguran da je Volođa spreman da deli poklon, pro katolički jajarama, živi bilipa videli.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)