Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 22.01.2014.
13:03
J. L. Petković - Vesti A
Osnivač i dugogodišnja direktorka beogradske nevladine organizacije Fond za humanitarno pravo Nataša Kandić nije želela da za "Vesti" komentariše ponovnu aktuelizaciju zločina u Peći, izjavivši da je sve što je imala da kaže o tome već rekla agenciji Beta.
Sreda 22.01.2014.13:12
ŠIPTARKA IZ Beograda proziva Vučića ? Njih dvoje rade za šiptare a sada se kao prozivaju . PROVIDNO .
Sreda 22.01.2014.13:12
Ево је, калаштура се оглашава кад год треба Србе за нешто окривити.
Sreda 22.01.2014.14:02
Jedan od dokaza da šiptarski teroristi nisu izvršili ovaj zločin, a izgleda da je i najjači, je to što su korumpirani Slobini inspektori počeli potragu tri dana nakon zločina!!! Ne znam kako vi, ali ja mislim da je kandićka zrela da je Toma ordenuje.
Sreda 22.01.2014.16:20
Ja ne zalim ubistva izdajnika i izroda koji su zagovarali bombardovanje i razaranja,setimo se pogibije deteta na nosi,i jos tragedija.Ali ubistvo u Pandi treba istraziti i ma ko da je treba najstrozije da odgovara.Ali samo nemoj da o dobrim namerama prica ova protuva koja je placena sa zapada da javno pljuje po svom narodu.Neko kome je Taci orden dao,kome su ustase dale orden,to je zlo po drzavu i narod.Kada ona hvali Vucica to je znak da za istu stvar rade.
Sreda 22.01.2014.17:08
Vi Srbi nista ne vidite.Osjetili su da vam mogu podmetati sta im je volja , pa i ovo ubistvo.Vi ste rekli da ste sami krivi za bombardovanje i rusenje drzave pa zasto da ne kazete da ste sami krivi i za ovo ubistvo djece srpeke u Peci.Kako ne vidite da je i ovo podmetacimna , kao i markale i Racak i da ima cilj koji cete da izadje na vidjelo kad se sve zavrsi.Jedan je da Srbima sa kosova omrznu Srbiju i da kazu nije nam potrebna ,,i tdd..
Sreda 22.01.2014.19:24
Na delu je brisanje mozga srpskom narodu,izbrisati sve srpsko,nacionalno,porodicne vrednosti..da nam nikada ne padne na pamet da volimo svoju drzavu,da ginemo za nju,zele da se osecamo nesrbima,i da nam se u glavu usadi kako svoju drzavu mozemo da prodamo i nista nikome nacicemo drugu.Zato im je bila potrebna najpogodnija takozvana ,,nacionalna stranka,,SNS/SMRT NARODA SRBIJE,jer pre izbora niko nije se nadao da ce Vucic i Nikolic da razbiju drzavu i ekonomiju,i potpisu Kosovo.Sve ove pohvale sa zapada su izraz zadovoljstva njihovih mentora.Dacic privezak..nemam komentar,djon obraz od coveka.
Sreda 22.01.2014.19:30
Siguran sam da je i ovo oko ubistva srpske dece podmetacina Vucica i zapada,jer potrebno je sto vise popljuvati predhodnu Milosevicevu vlast i objasniti kako su siptari kao pamuk,oni nikada to ne bih ucinili.Sva ona ubistva na Kosovu srba,pa sto Vucic ne otkrije ko pobi onoliko srba,sta je sa tom zutom kucom.Siguran sam da je ovo perfidna igra ponizavanja naroda srpskog,i kako lakse da se Kosovo pusti niz vodu sto vec jeste.Sto ne pomeri u N.Pazaru Vucic tablu fasisti,nesto se ucutao zarad laznog mira.Gde su nevladine organizacije u Hrvatskoj,Kosovu,Bosni..koje istrazuju ubistva srba,hiljade ubijenih i nikome nista.Nas narod jeste slep pri ociju,ali ne svi da ne vidimo sta i kako igra Vucic.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)