Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 19.01.2014.
12:01
Đ. Barović - Vesti A
Srpska javnost je šokirana pisanjem pojedinih beogradskih medija da je Državna bezbednost Srbije odgovorna za krvavi zločin u kafiću Panda u Peći koji se desio 14. decembra 1998. godine.
Nedelja 19.01.2014.13:12
dramoser u svom bunilu misli da, ako je to njegov manir, da šalje policiju i žandare srbije na Srbe, tako svi razmišljaju ? Sačuvaj nas Bože njihov "istina" i "saznanja"....
Nedelja 19.01.2014.14:22
Ово је стварно прешло сваку меру!Докле више вУЧКо са својим сатрапима,мисли малтретирати и лагати овај напаћени народ?!Овакве тврдње са атак на људску интелигенцију јер само тако се може окарактерисати сведочење плаћеног убице коме ништа на овом свету није важно осим његове главе!?Још мало па ће пронаћи сведоке који ће тврдити да су Срби,у претходном веку,сами себе побили,бомбардовали,тровали...само да се не замери својим "пријатељима" са трулог запада!Његова изјава - " Хоће да нас посвађају са пријатељима из МИ6",сасвим довољно говори шта је у питању.Коме су они пријатељи???
Nedelja 19.01.2014.15:52
I.... Ko ce Tacija osloboditi svih optuzbi za zlocine koje je pocinio? SRPSKI IZDAJNICI!! Znali smo to vec!
Nedelja 19.01.2014.15:54
Pomozi Bog Srbi!!!!!!!!!Je li Van sada jasno zasto smo mi pobjegli u islam...Vase vodje kada ih neko ne podrzava sve urade da ga se rijesi...Evo na djelu je osveta Vuciceva srbima sa KiM zato sto nisu podrzali njegovu izjavu..
Nedelja 19.01.2014.15:57
Mislio sam da napisem izdaju gos.Vucica...Ovo je najstrasnije zlo koje je moglo da zadesi srbiju ..Kombinacija Vucic- Dacic dva neopjevana debila..
Nedelja 19.01.2014.16:53
Sto mi se ti Ahmet-aga,ili Pero,jer ovo pise neki bilmez sa Kosova,toliko brines za Dacica i Vucica.Cuvaj ti dupe da ne pojedes metak ko onaj lopov Janicijevic,ker tamo nema jednoga jedinoga koji je bio u vlasti a da je cist.Jednog jedinog,znas ti to dobro.
Nedelja 19.01.2014.19:07
Nemam ja problem sa identitetom, i dobro znam ko su bili moji prije mene..Ako sam Pero moze i tako malo je falilo da imam i to ime , vrlo malo ali "markus" nisam mogao da budem nikako.Ovdje zapadni zlikovci zele da podmetnu srbima ovo ubistvo kao protiv tezu za Markale,..Dacic i Vucic su ti koji to trebaju da proguraju i da ispeglaju izdaju za KiM , Oni su samo jedna sluzba koja radi za firmu Brisel.Narod srpski nema veze sa ovom vlascu u Beogradu ....Zapamti da cete biti krivi i za rusenje svih fabrika po srbiji ako u najskorije vrijeme ne smijenite ove licemere i prevarante..TOLIKO OD AHMETA A DA NISTE TAKVI KAKVI STE MOZDA BI BIUO I PERO!!!!
Nedelja 19.01.2014.19:41
Ahmet-aga,ne beri ti brigu za Srbe,znaju oni sta rade i nemoj da te zavarava sto se ovako medjusobno ne slazemo sa nekim stavovima.Nije to nista novo,to nam je u krvi i samo govori da smo slobodarski narod koji je zbog svoje lude glave i cistog srca i ovoliko i stradao u svojoj istoriji.Trenutno raspolozenje u narodu da za ovog Vucica glasa 6o % posto naroda,kako ce da bude kanije ne znam,ali znam da nas vise niko nece zajebati a ginucemo samo za svoju decu.
Nedelja 19.01.2014.16:20
Sa ovakvom elitom na čelu Srbija se bez sumnje bliži samom dnu. Za neverovati je kakav se mazohizam ispoljava u izjavama upravo onih kojima Srbija i srpstvo treba da je svetinja i za šta su od naroda dobili mandat.
Nedelja 19.01.2014.16:42
Лично мислим да треба казнити родитеље срба починиоца, зато што нису васпитали своју децу (убице) како ваља.Тако је, Вучићу. И њих треба под казну.
Nedelja 19.01.2014.16:47
Definitivno,nema nama spasa i sve nas lepo treba staviti pod nadzor ,jer samo umobolan narod permanentno srlja iz greske u gresku i pamti taman koliko i kokoska.Pa ko ce iole razunam da plasira tezu da smo pobili svoju decu i dA onda u svetu trazi neku pravdu za dogadjaje iz 9o-ih.Neverovatno.Jos smo mi zeleni,kakav bre drzavotvorni narod,grdna smo mi stoka bez repa.
Nedelja 19.01.2014.18:01
Koje budalaština SAČUVALA MAJKA BOŽJA....seme vam se zatrlo....koje izmišljotine. .ebem vam mater i sve po kući što vam suknju nosi a na kraju i gazdu u prkno ...pa nek me zovu i da sam du.e .ebac.
Nedelja 19.01.2014.18:03
Da je ovo istina znate kako bi brujalo od strane zapada...a kod nas Kandićka,Biserko,Sonja Liht ( roze pa na štrafte)...pa od njih se nebi moglo živeti.
Nedelja 19.01.2014.19:16
VELEIZDAJNICI vučić nikolić i dačić dobili zadatak od NATO ZLIKOVACA da SRBIMA nametnu ovaj zločin a onda će biti dobre sluge zapadnjacima,podloga idealna LEGIJA u zatvoru ima jedini izlaz ako prihvati da je to uradio po naredjenju Miloševića mrtva usta ne govore Legija za saradnj dobija slobodu i ko zna kakve druge privilegije od nato zlikovaca,CILJ OSTVAREN SRBI TOTALNO PONIŽENI da im više ne padne napamet da dignu glavu jer tobože ubivaju sopstvenu decu.Pa ljudi moji dovoljan vam je primer MARKALE I RAČAK i tu su po zapadnjacima SRBI to izvršili no tad im je bio povod za bombardovanje a sad im je cilj da SRBR PONIZE U SVEMU,PREKO VELEIZDAJNIKA VUČIĆA NIKOLIĆA I DAČIĆA,šta nas sve čeka
Nedelja 19.01.2014.20:14
Zapanjen, zatečen i zbunjen pokušao sam da otkrijem cilj ovakvog teksta. Da li je mozda cilj reakcija "stidim se što sam srbin"?! Da li je cilj da nam se uzme ponos , obraz i čojstvo?? Da li je cilj da se postidimo sami sebe?? Da li je cilj da će nakon ovoga teksta lakše odvojiti Kosmet od Srbije??..... Ja sam video na hiljade takvih pokusaja u vremenu koje je iza nas. Ali Ova tragedija s decom iz Peći ( koju sam lično poznavao) toliko jaka, i jos s cinjenicom da smo počinioci upravo bili sami mi Srbi, nama Pećancima je nezamisliva. AKO TO TAKO BUDE, U ŠTA JA ISTINSKI SUMNJAM, ONDA JE ZA SVE NAS, OD TOG DANA SVET NESTAO!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)