Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 18.01.2014.
14:20
Beta A
Ministarka enetrgetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas da će njeno ministarstvo i Regulatora agencija za energetiku najkasnije za mesec dana utvrditi okolnosti koje su dovele do toga da građani dobiju uvećane decembarske račune za struju.
Subota 18.01.2014.16:51
Зорана Михајловић, бивши члан Г17+ и садашњи потпредседник СНС је најекспониранији је политичар у СНС и Влади Србије после Александра Вучића.Како је она то постала? Да ли је Зорана Михајловић међу оснивачима СНС? Није. Како је и зашто Зорана Михајловић онда стигла из Г17+ у СНС? Ко ју је поставио на место министра енергетике? Ко стоји иза ње? Ко сваког дана гура Зорану Михајловић у медије да је она у овом тренутку најприсутнији политичар по броју изјава у медијима на дневном нивоу, премашујући у броју дневних изјава чак и свеприсутног Александра Вучића?
Subota 18.01.2014.16:52
Ко и за коју нову улогу припрема Зорану Михајловић? Ко јој даје право и обавезу да готово свакодневно постројава и прозива председника државе и његове саветнике, друге министре у Влади Србије, директоре јавних предузећа? Ко је штити и шта је њена права улога?Пошто је Русија пројекат повратка у Србију и на Балкан започела кроз енергетски сектор, логично је да Запад жели да у Министарству енергетике постави своје људе од поверење који би се супротставили руском енергетском утицају. Када се знају ове чињенице, јасни су и потези Зораниног министарства – најављено гашење Србијагаса, покушаји самовољне измене предлога споразума са Русијом, константна опструкција почетка грађења Јужног тока…
Subota 18.01.2014.16:52
Очито је да се управо на Зорану Михајловић односе својевремено изговорене речи генералног директора Гаспрома Алексеја Милера који је изјавио да неко из власти кочи Јужни ток, што је уосталом поновљено и председнику Николићу на сусрету са Путином, након чега су се убрзали радови на почетку изградње Јужног тока у Србији. Да ли то значи да је битка за Јужни ток добијена? Не, док је на челу Министарства енергетике Зорана Михајловић, чији је задатак да врши опструкцију на сваки могући начин.
Subota 18.01.2014.16:54
Патриоти наставиће да истражује улогу контроверзне министарке која више делује као агент страних интереса у Влади Србије него као високи државни службеник који ради у интересу државе Србије. Такво понашање и деловање је недопустиво и морамо подићи глас против таквих министара и њиховог антидржавног деловања.
Subota 18.01.2014.16:56
Пројекат Јужни ток развејао је све њихове лажи и пропагандне флоскуле. Он је показао не само да постоји АЛТЕРНАТИВА, већ и да је та алтернатива доступна САДА и ОВДЕ, за разлику од њиховог европског пута за који не знамо ни ГДЕ води, ни КАДА би се могло доћи до циља, па чак ни шта је сам ЦИЉ. И више од тога. Јужни ток је показао снагу Путинове Русије и њену спремност да буде тихи пратилац и заштитник тамо где је словенство и православље.
Subota 18.01.2014.17:18
1) СИСТЕМСКА ГРЕШКА #ЕПС -а ИЛИ НАМЕРНА #Крађа ВЕЋ ОПЉАЧКАНИХ ГРАЂАНА???!!! Тачно је, системске грешке нема али има нечег што изгледа мало њих (вас) види. Сваког месеца сваки корисник (приватно лице) плаћа 712 рсд. (урачунат ПДВ) иако није потрошио нити један киловат струје. 145,50 рсд. за трошкове читања утошене енергије, уношење података, обрачун и штампање рачуна. 567 рсд. обрачунске снаге за 11 киловата колико је просечан лимит повлачења енергије одједном. Као још један апсурд је НОИЕ накнада за обновљиве изворе енергије где се од сваког бројила узима 0,044 рдс. без ПДВ са ПДВ 0,0528 рсд. на који износ немате право умањења од 5%. Питате се кога ми то финансирамо тим одвајањем?!
Subota 18.01.2014.17:20
2) Онда смо и ми сувласници свих изграђених система обновљиве енергије?! Или је то ЕПС расписао самодопринос без нашег знања и одобрења?! Када све ово сада погледате како сам написао видите да се огроман новац слива у ЕПС без да су вам испоручили киловат струје! Онда се питате, како је то ЕПС у огромним губицима (како кажу) па имају и огромне плате, један обичан електричар има око 50000 рсд. па навише плус бонуси, наводни теренски послови итд. а у многим местима нестаје струје при мањем ветру, првој грмљавини или тек започетој киши. Просек нестанка струје неким местима у току године је између 50 и 90 пута од 50 стотинки па до више часова без најаве у 90% случајева...
Subota 18.01.2014.17:22
3) Да подсетим, реконструкцију мреже су већим дело самодоприносом финансирали грађани нарочито у селима. Закључак је следећи, није проблем само цена и ограничење тарифа већ ових 712 рсд. месечно помножено са 2,5-3 милиона бројила добићете суму новца од које се врти у глави!!!
Subota 18.01.2014.17:39
Da,da,hocete sigurno.EPS godinama pljacka narod i zato primaju velike plate na racun naroda.A politicarima odgovara da EPS pljacka zato sto je to zlatna koka za sve stranke na vlasti.
Nedelja 19.01.2014.07:40
Hoćete? Ali će korisnici prvo sve to morati da plate, jednom uplaćeno se teško vraća... Isti slučaj i sa plinom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)