Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 11.01.2014.
23:31
Beta A
Lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica smatra da je došlo vreme da u Srbiji počne javna debata o tome da li je za zemlju bolja Evropska unija ili politička neutralnost, a da bi u 2015. trebalo da se raspiše referendum na kojem će građani odlučivati za ili protiv EU.
Subota 11.01.2014.23:45
Веома добар коментар, не знам што ти лупају минус. Доста више Војо. Или крени да седиш на стиропор или не серендај више. Од овога што си рекао окачи мачку о реп.
Nedelja 12.01.2014.00:27
Mozda jeste Voja inertan iz njemu i zap sluzbi znanog razloga, ali mozda i jeste bolje da se odrzi referendum kasnije, kad se vidi kako ce situacija da se odvija dalje. Seti se Islanda. Evo npr jedan Jevrej na blogu rece da cvrsto veruje u tetradu, nova dolazi u Aprilu mesecu ove godine. Pre toga je bila jedna 1949-Izrael posta drzava, druga 1967 za vreme sestodnevnog rata i pozicionisanja u Jeruzalimu. Ajd u pivo Vlado, da ce da bude false flag, atentat i vazan ali mrtav politicar i nuklearka na Damaskus, posto je vec Asad skoro nazad. Beli papa stize u Maju dole npr. Jevreji se vidis uvek drze svog uverenja ne videci da su samo mamac cionista. A mogli bi i katolici da im pomognu.
Nedelja 12.01.2014.00:44
Iz autenticnih Vikiliksovih depesa cini se da je Kostunica jedan od retkih iz bivseg DOS-a koji nije podlegao SARADNJI sa zapadnim sluzbama. Njegova borba za vlast nema poreklo u zavrbovanosti za ispunjenje NATO interesa, vec u zelji da unese vise demokratije i pravnog poretka u politicki zivot. Uporno je odbijao da na kanabetu americkog i drugih ambasadora okupatora daje raport o politickim rokadama unutar Srbije. Tadic je npr. bio jedan od onih koji su to cinili na krajnje jadan, pilicarski nacin rekla-kazala. Kostunicin evroskeptizicam je od 2008.g. iskren. U tome ga treba podrzati. Drugo je pitanje da li mu je svaki korak pametan. Rodoljub jeste. Referendum pod Judama bice velika greska!
Nedelja 12.01.2014.01:27
Ovo sto si napisao je pretpostavka koja ima visok stepen verovatnoce. U jednoj recenici dao si zakljucak do koga su mnogi analiticari dosli tek posle stotina stranica preispitivanja i dokazivanja. Izmedju ostalog, negde sam citao i analizu koja matematicki precizno pokazuje da bi DOS ubedljivo bio potucen da mu nosilac liste nije bio Kostunica. Lukavosti tadasnje Slobine opozicije znatno su doprinele inostrane sluzbe koje su te analize izvrsile PRE izbora. Bilo je jasno da nikako ne treba isticati Djindjica... itd. ima tu dosta toga. Tek, opservacija ti je itekako osnovana.
Nedelja 12.01.2014.01:36
I ne samo to... Cinjenica je da nikada nije materijalno dokazano da je Kostunica prebacio 50% glasova. Izgleda da je celi zaplet nastao onda kada se ispostavilo da ipak fali desetak hiljada glasova, pa se po zakonu moralo ici u drugi krug. Drugi krug je sprecen paljevinom srpskog parlamenta i upadom crnih kapuljaca sa heklerima u najvaznije drzavne i medijske kuce. Na celu jedne od tih grupa bio je i M. Dinkic koga su zaposleni u Narodnoj banci videli da je i licno mlatarao oruzjem u rukama. Bilo kako bilo, tek deo dzakova sa glasackim listicima je ubrzo unisten i nikada nije utvrdjeno ko je to uradio. Tako je enigma o zakonitosti izbora iz 2000. ostala misterija za koju nema odgovora.
Nedelja 12.01.2014.01:45
Nisu ni obavestajne sluzbe mocnih zapadnjackih globalistickih struktura svevidece i nepogresive. Ocigledno, racunale su na Kostunicu kao pouzdanog piona. Zna se i zasto - jer je bio Slobina opozicija i nikada sa Slobom nije saradjivao kao sto su npr. Draskovic ili Djindjic ili Mihajlovic ili ..... ima ih. Medjutim, taj isti Kostunica otrgao se kontroli onog momenta kada je okupator brutalno podrzao samoproglasenje "Kosova" za drzavu u drzavi, mimo svih medjunarodnih propisa i pravila. Tu je Kostunica kao vrstan pravnik bio osetljiv. Bogami i kao rodoljub. Zato su ga i omrzli dosovci. Pljuju po njemu odavno, a zaboravljaju ko je Slobu pobedio. Kostunica je izasao iz srpske NATO kamarile.
Nedelja 12.01.2014.09:47
"Teško" je razumeti KOŠTUNICU u poplavi IZDAJNIKA I IZDAJNIČKIH MEDIJA . Njegovu SATANIZACIJU orkestrirano i harmonično vrše SVI u SRBIJI . Njega kao PATRIOTU I ČOVEKA KOJI VOLI SRBIJU MOGU DA UPREDIM SA ŽRTVOM ŠEŠELJA ZA SRBIJU . Njih dvojica JEDINI SE NE UDVARAJU EU ZLIKOVCIMA SVI OSTALI IDU PO SVOJE MIŠLJENJE U AMBASADE .
Subota 11.01.2014.23:40
Bojim se da takva "debata i ukrstanje argumenata" nece biti dozvoljena. Imamo demokratsku vlast. Taman toliko demokratsku koliko i Zapad i njihovi instruktori "demokratije i ljudskih prava"...
Subota 11.01.2014.23:42
Sto se referenduma tice - dok je ove i ovakve vlasti u Srbiji, mislim da se ishod tog referenduma vec sada moze naslutiti. Zato, pamet u glavu. Da se ne bi zakucali kao onomad sa onim "pitanjem" Medjunarodnom sudu pravde u Hagu.
Subota 11.01.2014.23:44
Nikako referendum dok se ne promjeni izborni zakon! Taj referendum prošao bi kao i izbori na Voždovcu - u startu svaka Pozicija ima oko 30% gasača, onih iz državnih aparata koji moraju glasati za DA jer su zato zapošljeni na datim mjestima preko partijskih članskih kartica i veza, te tako otplaćuju dug, a imati posao stalni danas je privilegija. I kakva je ravnopravnost izbora i referenduma???? NIKAKVA! Tako da ti Vojo propagiraš masi da budu ovce kao i do sad, umjesto da prije toga upreš snage na izmjeni izbornog zakona.
Nedelja 12.01.2014.00:30
Dok ne bude gladi, nema promene kursa. Sve to gradjani znadu, da se ne zavaravamo, kako su slabo obavesteni.
Nedelja 12.01.2014.00:53
Kostunica ima jedan gadan problem. Otprilike najgadniji za jednog politicara. Ne samo da nije u vlasti, vec je i u okviru opozicije njegova stranka jedina stvarna opozicija rezimu opijenom evrointegracijama. Tako su "hteli" izbori. To bi trebalo imati u vidu kada se odmerava njegova snaga da izmeni izborni zakon ili bilo sta drugo u drzavi danas. Da je srece, tek novi izbori bi trebalo da uvecaju zametak evroskeptika u Skupstini koji cine jedino Kostunica i DSS, pa da nastane jedna snaznija opozicija europejskim fanaticima. Ali, nema srece. Iz skorasnjih lokalnih izbora vidimo da ce na sledecim republickim nazadnjaci mozda cak i samostalno formirati vladu. Zato treba podrzati i Kostunicu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)