Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 10.01.2014.
10:14
Srna A
Gradonačelnik Londona Boris Džonson rekao je da je tužna, ali neporeciva istina da je Prvi svetski rat, sa svim svojim ubistvenim užasom, najvećim delom rezultat nemačkog ekspanzionizma i agresije.
Petak 10.01.2014.11:00
Sve si dobro rekao Džonsone, ali Njemačka je danas diplomatski ratni huškač. Svi znamo njenu ulogu 1999. sa Rudolfom Šarpingom, svi znamo njenu ulogu u razbijanju SFRJ i stavljanjem na stranu NDH 1991-1995. i svi znamo njenu ulogu nakon okupacije Kosova i Metohije, ubijanje Turaka i Grka od neonacista za koje "nije znala". Toliko, da čak vjerujem da sam nešto i zaboravio da pomenem o Njemačkoj nakon pada Berlinskog zida. Od Njemačke je trebalo napraviti krompirušu po planu Ruzvelta, i podijeliti je na više djelova,a jedan dio odcjepiti i tu napraviti Izrael kao iskupljenje za Holokaust. Poslije svih zala od 1914. koje je Njemačka načinila, prilično je lagano prošla.
Petak 10.01.2014.15:58
Pesma sa istinitijim melodijama, ali i dalje neistinita i nepotpuna u kojoj Englezi ispadaju zrtve a oni su glavni uzrok oba rata i svake vece svinjarije na kugli zemaljskoj, oni i njihova kolonijalna alavost. Pre nego ce Austrijanci tj Nemci krenuti u svoje ekspanzije, Englezi su porobili svet na svih pet kontinenata i krenuli da sire svoj uticaj u Evropi. Znali su Rusi i Nemci jako dobro da se visevekovna vladavina Angla ne moze suzbiti drugacije nego savezom ali kako bi ga oni sklapali, tako bi ga Englezi urusavali majstorskim politickim manevrima, spletkama i podmetanjima i svoje najvece neprijatelje - Ruse, u oba rata pridobili na svoju stranu. To mogu samo veliki majstori pokvarenosti.
Petak 10.01.2014.16:02
'Hant je u tekstu, koji zaslužuje Nobelovu nagradu za glupost, misteriozno uperio prst u Srbe. Optužio je Ruse. Optužio je Turke zbog toga što nisu uspeli da sačuvaju Otomansko carstvo' Srbi - uvuceni u oba rata uz pomoc engleske obavestajne sluzbe i iskorisceni kao bitno oruzje u dva smera: 1. Da bi pomogli u urusavanju Austrougarskog carstva 2. Da bi pomogli u sopstvenom unistenju, koje Engleska pokusava od osnivanja srpske drzave. Rusi - gurnuti u komunizam uz pomoc Engleza, koji su organizovali i sproveli Okt.revoluciju i prosvercovali Lenjina u blindiranom vozu kroz zaracenu Evropu u Rusiju. Turci - Pukli jos u XVII veku, drzavu im vestacki odrzavali Englezi. Kad se ucinilo da je sve
Petak 10.01.2014.16:07
izgubljeno, eto ponovo Engleza da u revoluciji od potpuno rasturene Osmanske imperije stvore novu Tursku drzavu, onda kada su Rusi i Balkanski ratnici vec bili na kapijama Carigrada. Carigrad je grcki a ne turski kao i cela teritorija Turske drzave ali je okupirana i sticena prakticno upravo od strane Engleza koji i dan danas vestacki odrzavaju tu islamsku drzavu i koriste je kao istocni bedem protiv Rusije i svake pomisli na bilo koji pravoslavni savez na Balkanu, pogotovu obnovu Vizantije. Po istom modelu Englezi ce praviti nove islamske drzave, delom Albaniju i potpuno Federaciju bosansku. To je samo deo svinjarija engleskih dobrocinitelja koje je ovaj mladi Beni Hil zaboravio da pomene.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)