Nedelja 8. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 05.01.2014.
19:14
Beta A
Potpredsednik crnogorske vlade i lider Bošnjačke stranke Suljo Mustafić rekao je da je naziv Bošnjak istorijsko ime za islamizirane Slovene na području Balkana.
Nedelja 05.01.2014.21:07
Znaju oni dobro ko su i šta su i da su od Srba poturica izdali su veru za večeru da bi spasili svoje ukućane primili su islam na ovim prostorima.Pa ako su neko drugo poreklo odakle im u govoru i pisanju Srpski jezik,no sad svako šilji kurac na Srbiju jer vide da im je vlast izdajnička pa daj da i zec se javi za reč ko veli dobiće i on kupusa da se osladi.DŽaba vam je Bosanci Crnogorci Hrvati i Makedonci svi ste vi SRBI!!!!!!!!!!!!!pa se pravite blesavi kolko god vam je volja ako vam je tako lakše.Pogledajte po starim kućama na tavanima naćićete mnogo obeležja koja će vam predočiti šta ste naćićete i lične karte od dedova na kojima doslovce piše Srbin muslimanske veroispovesti
Nedelja 05.01.2014.21:22
Човече не можеш да кажеш да су Македонци сви Срби.Македонија као географски појам је веома мешовито и етничко имешан. Моји преци су били Власи,па после постали Македонци 1945,а после Југословени а сада смо... Битно да сам се изјашњавам као Србин.А у Македоци су ти мешавина и Срба и Бугара
Nedelja 05.01.2014.23:00
Одговор следи одмах.Власи су аутохтони народ који живи на подручују ширег балкана.Власи су живели када су дошли Словени на балкан.Цар Душан нам је давао привилегије и признавио нас је као етничку скупину.Нисмо ни Албанци ни Бугари.Румуни су покушали да асимилиују али без успеха,Влаха има у Србији,Румунији,Бугарској,Мађарској....
Ponedeljak 06.01.2014.00:15
Ako Vlasi nisu Rumuni, objasni ti nama zasto je jezik gotovo identican i kako to da se jedna od rumunskih pokrajina upravo zove Vlaska? I ono najvaznije, kako se Vlasi zovu u Rumuniji, da li su po nacionalnosti Rumuni ili Vlasi? Pozdrav i ne zameri na pitanju. Licno, nemam nista protiv nacionalnog identiteta Vlaha ali ga ovako kako si ti objasnio - ne razumem.
Ponedeljak 06.01.2014.01:16
Srbi nisu iskljucivi nego otvoreni i sirokih pogleda na svijet u kojem zive..tebe dozivljavam kao kulturoloskog hrvata,,,njihov si cisti arhitip..jer uzimas sebi pravo da odredjujes ko je ko,,,Covjek ti je samo bacio udicu na koju si se upecao ko zadnja somina pokazujuci svoju nepismenost kad je u pitanju Balkan koj i je bio i ostao najveca topionica razlicitih naroda.Jedan od njih su bili i Vlasi (srpski Cincari) autohtoni narod koji vuce porijeklo od etruscana i starih egipcana,,Narod koji je svojoj muskoj djeci tetovirao krst na celo da ga turcin ne odvede u janjicare..Narod koji je bio bedem protiv islamizacije Balkana,,Narod koji sada zivi medju svim balkanskim narodima,itd.googlaj malo
Ponedeljak 06.01.2014.12:24
Ti si pevac poceo da pijes pre Bozica i potpuno si promasio plot. Ne znam ko te je toliko naljutio ali znam da sam za Vlahe, koje volim i cenim, samo postavio pitanja na koje mi nisi dao odgovor vec samo besne pene - sto pokazuje tvoju kulturu i nagna me da ti se zahvalim na komplimentu. Drugacije bi pomislio da si kulturoloska kokoska.
Ponedeljak 06.01.2014.00:11
Ni u Vojvodini nisu svi Srbi ali jeste vecina. Skoplje je bila prestonica jos za Kralja Milutina a u njemu je krunisan Dusan za cara. Skoplje je stari srpski grad i to kaze istorija a ne mi. Manjina Vardarskih Makedonaca su Bugari i kao u srbokatolickoj hrvatskoj identitet im se silom brise. To nema veze ni sa opredeljenjem ni sa nacijom vec samo sa politikom.
Nedelja 05.01.2014.22:01
Ko mi dira Njegoša, kao ovaj tupan koji ga nije ni čitao, DA BOG DA MU SE JEZIK OSUŠIO! AMIN! Ostavite mi mog vječnog mudraca, vladike i vladara Crne Gore, najmudrije glave da počiva u miru, sjeme vam se zatrlo da bog da!
Ponedeljak 06.01.2014.00:08
Sloven nije narod nego familija naroda. Cine je Srbi, Poljaci, Rusi, Cesi ... Dzejms Kameron je hristijanizovani Anglo-saksonac ali je Englez po nacionalnosti. Neki Srbi islamske vere obilaze ko kisa oko Kragujevca samo da ne budu Srbi. Ugledali se na srbokatolike izgleda.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)