Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 04.01.2014.
20:20
Beta A
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja ima običaj da iznenada zove ljude telefonom. Tako je pozvao časne sestre u jednom španskom manastiru da im čestita Novu godinu. Dobio je samo telefonsku sekretaricu.
Nedelja 05.01.2014.10:58
Tako je! Nema boljeg nacina za afirmaciju Pravoslavlja nego mrzeti "vječno - u kontinuitetu". Pokusaj da procitas makar desetak stranica Novog zaveta, ili makar izguglaj Isus Hrist best off, pa onda dodji opet. U medjuvremenu pogledaj sta rade nasi svestenici i Vladike, a sta radi ovaj covek, pa se zapitaj ko je tu normalniji.
Subota 04.01.2014.23:36
Treba da znaš da je u istoriji bilo pozitivnih papa po nas kao Kliment III i još jedan, koji su govorili ISTINU "Iliri su Sloveni, Srbi na Balkanu". Moraš biti pošten pa reći onako kako je. Izgleda da ni ovaj papa nije loš, a znam iz izvora bliskih jezuitima da je ruski čovjek što me iznenadilo, ali i da se bori protiv mafije u Vatikanu i da mu redovno stižu prijetnje iz samog Vatikana da ga biti neće ako nastavi. Eto vidiš da je smijenio desničarske, ustaške biskupe. Problem je Crni papa, jezuitski general, jer on kolo vodi, kao premijeri, a papa je tu samo figura.
Nedelja 05.01.2014.00:50
Ne veruj Latinima ni kad darove nose. Pa raspada im se katolicanstvo, pa se zato i trudi. Zamisli koliko imadu nakradenoga u podrumima, pa da sad ne mogu da plate nekakvoj pr agenciji da odradi posao predstavljanja papice u drugom svetlu. Ne budi lud......... Nije slucajno cekao Putina ....da mu se da do znanja........
Nedelja 05.01.2014.10:18
Nisam ja lud i najvan, ali je činjenica da ima individuai to se ne može poreći. Nisu svi isti u katoličkom svijetu. Ruđer Bošković je bio jezuita, ali je izgradio samostalnost i bavio se sasvim drugim poslom, iako je imao i diplomatsku karijeru za Dubrovnik. Tip se nije bavio zlim poslom. Individua ima i među jezuitima, a Vatikan takve odaljava kao što odaljava i one sveštenike da ne napreduju ukoliko su dobri i pošteni i puni znanja. Takvi im ne trebaju za poslove Zla, pa im je dosta neka druga služba ili dozvoli po želji da rade ono što hoće i vole.
Nedelja 05.01.2014.10:37
Svakako. Kako rece Vidojevic, jezuite je od propadanja spasila Katerina Velika, kada su ih u celoj Evropi zabranili. Ali danasnji i ondasnji nisu isti. Nije li tako? U ono vreme nisu imali agendu koju imadu danas. U ono vreme nisu posedovali bogatstvo koje im je oduzeto od strane katolicke crkve, kao i nekad templarima, koji su bili prethodnica jezuitima. Danasnji su naucili skolu, imadu fakultete, banke, tajnu sluzbu, itd. Pitanje je da li bi u danasnjim uvetima Rudjer bio jezuita. U svakom slucaju svako tko se pobuni, NESTAJE, svaki tko izlozi istinu na stol, NESTAJE moj Vlado. Sa tim g...ma danas nema zaj...cije. Pogledaj na sajtove koliko Srba ne sme da pise o njima. Zasto? BOJE SE
Nedelja 05.01.2014.10:42
Zamisli samo kolliko je katolickih svestenika pobijeno u Juz Am samo i Afr od strane jezita, jer nisu provodili POLITICKO DELOVANJE koje im je naredjeno od Vatikana Vatikan je cisto interesna , politicka organizacija, nikad niti nije bila crkvena, iako se takvom zove. Da li se doticni slucajno nasao ovde sa svojom klikom. Sumnjam. Mislim da su vrlo mocne tajne sluzbe, kao npr Mosad, morale da imadu ulogu u tome da im padne popularnost radi homoseksualizma, pedofilije. Da li ozbiljno mislis da ovaj nema ulogu, jezuita na takvom mestu. Pa sad imadu dva generala. Dobrog i loseg policajca, kao u svakoj vecoj firmi.
Subota 04.01.2014.20:49
"Možda ste dobili pogrešan broj, al' ste dobili onog koga ste tražili...." :o)
Subota 04.01.2014.21:09
Konacno da jedan papa zove zenske, ovi prethodni su zvali iskljucivo muske. Papo, papo, osvetlao si obraz muskome rodu!!! Neka ti je srecna Nova 2014!!!
Subota 04.01.2014.23:35
Па неће сигурно да седе и да чекају да их овај позове! Нико није окачен на чивилук зарад овог сатанисте!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)