Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 02.01.2014.
10:39
Beta A
Ministar privrede Srbije Saša Radulović izjavio je da je za građane bolje da u 2014. budu prevremeni parlamentarni izbori ako izostane politička podrška temeljnim reformama.
Četvrtak 02.01.2014.11:41
izbori bez izbora, izbori bez stranke koja bi stitila interese srbije i srba iz srbije nemaju smisla ! ovo je jugoslovensko titoisticko komunistacka prevara srbije i srba iz srbije , gde ce nam se ponuditi jugoslovensko crnogorske stranke i crnogorsko jugoslovenske stranke ! DIJASPORO POMOZI OSNIVANJE STRANKE DOMACINA SRBIJE, STRANKE ONIH KOJI SU OVU SRBIJU STVORILI ILI DONELI MIRAZ ! OVDE IZBORI NEMAJU SMISLA !
Četvrtak 02.01.2014.12:14
Zakon o radu ? GDE SU RADNICI ? BANDO otvorite fabrika PLATITE RADNIKE NA VREME I NE BOJTE SE NE TREBA VAM ZAKON . OVAJ NAROD HOĆE I MORA DA RADI ALI NEMA GDE . SVE STE UNIŠTILI I OPLJAČKALI A DONOSITE NOVE REPRESIVNE "ZAKONE O RADU" .
Četvrtak 02.01.2014.11:48
Mora se rascistiti ko podrzava Radulovica, pa da glasam protiv njih! Doduse u koaliciji su samo dve stranke za koje sigurno necu nikad glasati, tako da nema greske!
Četvrtak 02.01.2014.14:50
Ovaj zakon o radu nije delo gospodina Radulovica vec se tacno zna ko je tvorac. I ranije se pisalo a i pojedini clanovi vlade odnosno ministri su govorili da SAD trazi promenu zakona o radu i to bas deo o laksem otpstanju radnika ali ne i o laksem zaposljavanju ,kao i veca prava poslodavaca. Navodno to je uslov za ulazak Americkog kapitala u Srbiju koji do sada nije prelazio neke vece kvote. Sve sto su Ambasadori SAD sr..i da su ulozili ogromne pare u nas su obicne gluposti a i USS-stil je bila farsa sa sistemom iskoristiti preostalo pa unistiti ostatak. Dubokoumna misao Raduloviceva da ce se ovim zakonom napraviti razlika izmedju dobrih i losih radnika ???
Četvrtak 02.01.2014.14:57
Koliko znam u privatnom sektoru rade ljudi koji su u 90% slucajeva van svoje profesije i ne moze se reci da su se velika vecina njih snasli u necemu sto ne razumeju ,kao recimo tekstilac da bude masinac ili masinac elektronicar i.t.d .To znaci da vecina njih ne radi ono zasta je skolovana vec ono sto su primorani da rade. Ako bi doslo do ovakve selekcije ,samo 10% njih bi ostalo zaposleno . Vidi se da Radulovic nema veze sa temom a i on sam priznaje da nije radio ovakav posao. Cini mi se da smo na putu ,odnosno samo korak do robovlasnickog tretmana poslodavaca prema radnicima i sve to traze uglavnom EU i SAD. Daleko smo cak i od banana drzava u dodvoravanju zapadu.
Četvrtak 02.01.2014.17:08
Faca mu je lopovska,hostaplerska.Novim zakonom o radu i ovo malo radnickog prava ce unistiti,cilj novog zakona kapitalistickog je da se otpuste radnici i smanje i onako mizerne plate,a poslodavcima dati moc jos vecu i zloupotrebu.Vucic i Dacic su kreatori novog zakona o radu i slusaju svoje gazde na zapadu,za narod im stalo kao do lanjskoga snega.A izbori treba da budu,pa da vidimo jel smo li kao narod ludi ili ne.Grobari iz SNS sa bumbulejom Dacicem unistice Srbiju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)