Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 30.12.2013.
11:15 >> 11:42h
Vestionline, Beta A
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan dao je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci i zatražio da bude izbrisan iz spiska članova, saznaju beogradski mediji.
Ponedeljak 30.12.2013.11:40
ŠTETA . Profesionalni preletač je izašao iz BRATSKIH STRANAKA SNS I DS .
Ponedeljak 30.12.2013.11:54
Šta reče "u kampanji smo obećali a ništa nismo ispunili" . Da li je moguće ? DAKLE LAŽOVI VODE SRBIJU . TAKO ISPADA ...
Ponedeljak 30.12.2013.12:05
Nikad teze situacije u Srbiji niti vecih nakaza (u svakom obliku) na vlasti! Razbucace nas Zapad ucjenama i ponizenjima, kao niko nikog do danas!!! Strashno, prijeti nam katastrofa nesagledivih razmjera...samo molim Boga i nadam se: kad jednom budemo udarili u DNO- DNA, nadam se i molim da nas tada i Rusi ne odbace i ne prezru!!! To bi bio najsramotniji kraj jednog naroda koji su unishtili politicari, zarad svoje alavosti, kukavicluka i gluposti!!!
Ponedeljak 30.12.2013.16:17
Potpisujem tvoje reci. Ako narod srpski posle visestrukih prevara vajnih nam politicara i dalje u sve vecem broju podrzava svoje dusmane, bojim se da nam je buducnost crna.
Ponedeljak 30.12.2013.16:18
Petooktobarska katastrofa ostavlja svoje genocidne tragove kroz politiku sluzenja okupatoru koja je jos tada bila zacrtana. I ova, i prosla, i svaka nova garnitura agenata NATO na vlasti u Srbiji sistematski radi na dezintegraciji mile nam Otadzbine i unistenju srpskog identiteta. Uveliko se radi na tome. Jos nije dovrseno.
Ponedeljak 30.12.2013.16:28
Uglavnom mi je poznata proslost mog srpskog naroda i znam da nam prakticno nikad nisu cvetale ruze za duzi period. Ipak, bojim se da ce nam petooktobarska katastrofa i njene genocidne posledice po sve nas, konacno doci glave!
Ponedeljak 30.12.2013.16:36
Da, samo sto nas je ova vlast bezocno obmanula brutalnim lazima, u stilu zadnjeg sloja ljudi na moralnoj lestvici. Sjetite se samo sta su sve izgovarali u vezi sa KiM!? Da bi sada drzavu doveli do linije kada nam vishe nema povratka i ne postoji alternativa!? vec samo hrle toj imaginarnoj EU koja nas je pored svih grozota sto nam je napravila 99. sada jos unizila kao niko nikog. Naravno uz pomoc nashih korumpiranih il' ucjenjenih politicara...strashno! SVE OVO JE UZASNO POGUBNO ZA SVIJEST, NAPREDAK I RAZVOJ NASHE NACIJE.
Ponedeljak 30.12.2013.16:26
Cudom se cudim kako ovaj narod ne moze da shvati da je prevaren,Vucic se ponasa ko "Bog", I tjera maglu po Srbiji a milioni stvari koje su od vitalnog znacaja za narod odradjuju pored "slepca ". Svi ga hvale I rade svoj posao a istovremeno mu se smiju iza ledja.Zamislite da jedan Radoncic u BiH hvali Vucica ,(zasto?),pa tako mu naredjeno iz Brisela.Svi horski pjevaju Vucicu pjesmu hvale u region,CIRKUZE SA NJIM.Gledao sam sinoc emisiju TESKA RIJEC.pA ZAISTA ON JE JEDN OBICNI SEOSKI DJILKOS.Kaze nije vrijeme za smijanje, da Vucicu vrijeme je za plakanje , to si dobro rekao ,jer katastrofa koja nas je pogodila sa TOBOM JE ZA 'NARICANJE'...
Ponedeljak 30.12.2013.16:34
Tacno. Karakteristika njegovih nastupa je - odvratna PATETIKA. Za imidz poznati su njegovi susretnuti prsti na nivou stomacine, sve u poziciji debilnog nadrifilozofa...
Ponedeljak 30.12.2013.16:18
Boze jedan koliko je moj narod naivan I kratkovid.Jedna obicna rulja koja krece u grupama u jednom pravcu potpuno nrazumljivo.Pazi krenuli za Milosevicem u grupi 90 %,pa se okrenula ista ta grupa za Draskovicem, onda se okrenuli za DOS-OM, PA ZA RADIKALIMA SADA ZA SNS ..Tako naivno da je to pravo cudo.Pokazat ce vrijeme da je Vucic najveca tragedija koja je pogodila Srbiju u poslednjih 624 godine.Samo problem ovoga naroda je sto sve mora da dozivi da bih se okrenuli .I normalno posle razocarenja svi krecu za novim prevarantom...Srbin nikako da trezveno razmisli DSS mora da bude u vlasti kao I Radikali da sprijece izdaju zemlje ili da njih neko sprijeci u necemu sto nije dobro.
Ponedeljak 30.12.2013.16:53
Apsolutno se slazem da je neophodna hitna koalicija DSS-SRS-DVERI, kako bi naucili aktuelnu vlast politickoj etici i moralu!!! Kako se cuvaju teritorijedrzave , ugled nacije i stiti dostojanstvo svih gradjana Srbije! Ova Vlada su najtvrdokornija do sada. Ne posjeduje ni minimum gradjanske casti i dostojanstva! Izdaju nacionalnih interesa proglasavaju za uspjeh svoj i naroda! Ponose se hvalama upucenim od okupatora i sluzbi koji ih ucjenjuju i primoravaju na politicki blud i razvrat do danas ne zapamcen u svijetu!
Ponedeljak 30.12.2013.17:15
OČIGLEDNO SVE POSLE PETOG OKTOMBRA 2000godine,radjeno je sve na štetu svog naroda,a na DODVORAVANJU nato zlikovcima i postupanju po nalozima tih zlikovaca,no ovom našaem narodu ne vredi i ako sve to vidi nada se opet nečemu boljem. no sve je gore i gore,pojedinci se bogate preko noći i obezbedjuju na ledjima tog naroda svoja pokolenja i opet taj narod podržava najveće izdajnike roda svog.Kad ćemo jednom da se oslobodimo TOG POJEDINCA koji kad dodje na vlast ispira mozak i sve radi protiv svog naroda a narod mu slepo veruje.Kolko su samo izdajnici nikolić i vučić kritikovali svakodnevno pojavljivanje Tadićevo i ostalih iz vlasti na TV,a od njih nemožete da gledate ništa drugo.
Ponedeljak 30.12.2013.19:15
Mislim da bi trebalo izvršiti dezinsekciju i deratizaciju ovog čoveka, razlog izlazak i stranke klonja...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)