Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 31.12.2013.
01:12
J. ARSENOVIĆ - B. RAJIĆ- Vesti A
Haški optuženik Vojislav Šešelj nedavno je operisan od karcinoma debelog creva, da bi ovih dana bilo ustanovljeno da će lider Srpske radikalne stranke zbog metastaza na limfnim čvorovima morati da bude izložen i hemioterapiji. Po svemu sudeći, ni teško zdravstveno stanje Vojislava Šešelja koji se duže od 11 godina nalazi u pritvoru Tribunala, ne ubrzava njegov povratak u Srbiju, gde bi do izricanja presude mogao da se adekvatno leči.
Utorak 31.12.2013.01:31
Seselj je najveci Srbin danasnjice. Jedini autenticni heroj srpskog naroda na braniku Otadzbine.
Utorak 31.12.2013.01:37
Zna stici i uteci i na strasnom mestu postojati. Ne boji se nikoga do Boga! Nema vise takvih velikana u politici. Nepotkupljiv i zilavi borac do kraja. Voleli ga ili ne, bili njegove pristalice ili protivnici, tek Seselj nikoga ne ostavlja ravnodusnim.
Utorak 31.12.2013.01:40
Nepokolebljivi ideolog politike u koju veruje. Autentican, bez komformizma i kompromisa. Nije mu zao ni sopstvenog zivota da polozi za misiju koju je sebi namenio. Za slavu i cast odbrane kako srpske danasnjice, tako i srpske istorije.
Utorak 31.12.2013.01:47
Seselj je jedan od onih srpskih divova kome Srbi, kada ih prodje hipnoza kojoj robuju, podizu spomenike i po njemu ulice i gradove svoje nazivaju. Seselj je neshvaceni genije u Srba! Velikosrbin kome srpstvo nikada nije poverilo vodjstvo. Zato danas svekoliko srpstvo pati, jer je bez svog najveceg zivog narodnog tribuna i predvodnika!
Utorak 31.12.2013.03:34
Stize vojvoda, pitanje je dana!!!! Znate sta, taj Sud jeste mocan, medjutim, Voja je tamo vec 11 godina i odgovorio na sva pitanja, te prema tome oni sada moraju odluciti sta im je ciniti!? Moje ubjedjenje je da ce ga pustiti i da ce Vojvoda veoma ucestvovati u vanrednim Izborima u Srbiji!!!! ZIVI BILI PA VIDJELI!!!
Utorak 31.12.2013.03:43
Voja, u trenutku kad je otisao prije 11 godina u Srbiji je uzivao ogroman ugled i postovanje cijelih narodnih masa. Zamislite sada kad se pojavi medju ove Liliputance i politicku nedonoscad, ima da ih razgrne i rastjera za tili cas! Ne moze im pomoci ni EU ni Amerika, sva Srbija ce biti uz Vojvodu! Pokazao je junastvo, razboritost i nepokolebljivu odvaznost i prkos vezan pred dzelatima, dok su ovi jadnici igrali sve kako su njihovi pretpostavljeni sa Zapada sviruckali, a na sastanke sa njima po dva para pelena nosili!!!
Utorak 31.12.2013.03:55
Vidim u gornjem clanku insinuacije u vidu ucjene: " priznajte Kosovo ili pustamo Seselja"!? Mislim da se opet preko nasih ledja prelama nezdrav odnos EU i SAD!? Dakle, SAD i EU znaju da ukoliko Voja izadje od predaje Kosova i Metohije ne da nista nece biti, vec Vojvoda uzima vlast u Srbiji i okrecemo se Rusiji!!! Istog momenta zapocinju pripreme za istorijsku i definitivnu bitku za Kosovo i Metohiju!!!!
Utorak 31.12.2013.04:00
Isto tako: ukoliko SAD smatraju da im je KiM vec potpisano, jer mi ne znamo sta radi Dacic u Briselu uz odobrenje naseg politickog vrha, oni-Ameri ce pustiti Vojvodu da zauzme vlast u Srbiji i tako se pokrene novi rat!!! Amerikancima samo odgovaraju nemiri na Balkanu i prolongiranje ujedinjenja EU!!!
Utorak 31.12.2013.01:56
U politickom , i ljudskom smislu podrzavam Seselja ima moju punu podrsku.Taci , Gotovina itd su na slobodi a Seselj u zatvoru vec deset godina bez presude.Gde je tu pravda?Uostalom da ima pravde Vesli Klark , Klinton ostali zlocinci bi trebalo da budu u Hagu.
Utorak 31.12.2013.06:39
Nikolic velicanstveni i Vucic su najveci izdajnicic koje je Srbija imala.Gori i od Djindjica,Tadica,Cede...fotelja im je najvaznija u zivotu,za Dacica da ne govorim.Procice i njihovo vreme,unuci ce ih se stideti.A Seselj je donekle sam kriv jer je verovao ljudima koji imaju djon obraz.
Utorak 31.12.2013.07:15
Seselj se razboleo zbog stresa koji je imao tokom zivota, slazem se da 11god,ga drzati u zatvoru bez presude,je jedan vid maltretiranja coveka,ali podsecam da je on dobrovoljno otisao u Hag znaci da je priznao nadleznost suda,a posle javno kaze da mogu da mu pu... ku..., e to tako ne ide,kao i sad, mrzi Vucica i Nikolica sto su ga izdali,i netrazi da drzava stane iza njega ,bori se protiv vetrenjaca na svoju stetu,zelim mu da malo zaboravi na svoj ponos,bice bolje za njegovo zdravlje,a mozda i za gradjane Srbije.
Utorak 31.12.2013.08:31
Потребно је да јавност у Србији подржи иницијативу Двери србских и Србског образа да држава Србија поднесе захтев адском трабуњалу да се В. Шешељу дозволи лечење у Србији, уз молбу братској Русији за подршку! Пошто се власт у Србији и велики део јавности много огрешио о овог србског мученика, дужно смо му по хришћанским законима макар неки облик солидарности на крају мученичког пута...
Utorak 31.12.2013.09:10
Vojislavu zelim puno srece i da ozdravi !!! A sto se tice vlade sve je poznato, kakva vlada takva drzava ????

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)