Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 24.12.2013.
19:10
telegraf.rs A
Pevačica Katarina Grujić pobesnela je zbog toga što jedino Jelena Golubović nije glasala da se njen ljubljeni Boris Stamenković vrati na “Farmu”, posle čega je Zadruga zbog izostanka jednoglasne odluke odlučila da manekenu ne dozvoli povratak. Mlada ''Zvezda Granda'' kroz suze je izvređala Golubovićevu a gledaoce koji glasaju za Jelenu je nazvala retardiranima, piše ''Telegraf''.
Utorak 24.12.2013.19:15
TEŠKA UVREDA ZA SVE GLEDAOCE PINKA . OVO SE MORA ŽESTOKO SANKCIONISATI . OČEKUJEM DA SE OGLASI SAŠA POPOVIĆ .
Utorak 24.12.2013.19:58
Zmija je zmija "milo" mi je da je osoba sa iks nogama šoravih usta koija hoda kao šotka i gega se s noge na nogu nazvala gledaoce koji glasaju za Golubovićku RETARDIMAM koja je za ovih četiri meseca izgovorila tolko psovki da ih do sad nisam čuo a prošo sam sve i svašta u životu.Posle ovog što je izgovorila PINK BI MORAO IZ MORALNIH RAZLOGA DA REAGUJE,u protivnom i oni se slažu svojim ćutanjem da su glasači za Jelenu G. REATRDI urednici Pinka pokažite svoj karakter.Saša Popović koga cenim morao bi da je upozori i otpusti iz program.
Utorak 24.12.2013.21:38
Ova Golubiviceva je najveci idiot, aljkavusa, nemoralno djubre i prostakusa koja se pojavila u jedan railiti. Naravno da ko god glasa za ovo go*no od zene mora da stavi prst na celo i da se zapita:'Zasto je idiotkinja zasluzila da pobedi". Mozda zato je vadila sise na sto, sto se je*ala sa Cupom u stali, sto je 100 dana izigravala bolesnicu, sto laze, sto se sa svima posvadjala, sto nijednom jedan tanjir nije oprala, a kamoli skuvala. Naravno da ko god glasa za ovo djubre i prostakusu da je RETARDIRAN. Ja sam sa Dorcola i dobro je znam posebno mamu kocakrku. Cudi me da je produkcija pustila da ucestvuje kad je pod istragom.
Utorak 24.12.2013.21:45
Koncepcija sou Farma je: Rad, red i dsiciplina, a u slobodno vreme da se prezentuje talenat koji takmicar poseduje. Na YT ima ceska i britanska farma moze se svako uveriti kako izgleda taj sou. Goluboviceva kvazi rediteljka....(Cupa jeb*e danas, a svrsava sutra__ JG: Cupo, jel si svrsio?____Cupa: Nisam suta cu)...jer je otac kupio neku diplomu nekog fakulteta tamo u tri pm. To djubre pokvareno koja nezna sta je haiku poezija, da je Celzi u engleskoj, da je reditelj Skupljaca perja (A. Petrovic, nas film koji je i dalje najbolji) E ta rediteljka, to djubre je od sebe napravilo Bojanica u suknjici....ZRTVU, a da se niko pritom ne upita da li je normalno da jedna osoba bude u pravu, a 30 ne.
Utorak 24.12.2013.21:57
Ja mislim da si ti najveći retard od svih koji glasamo za Golubovićku. Toliko laži izgovori ko da su te rodile Vesna Rivas i Zorica Marković. Znaš da ljubomora kad je preterana je bolest. Zato za tvoje zdravlje obrati se psihijatru.
Utorak 24.12.2013.22:35
podrimski: Ja mislim da si ti najveći retard od svih koji glasamo za Golubovićku.___Eto kolika si budaletina, kad mene trpas u isti kos sa vama RETARDIMA. Nista nisam slagao, vodi se istraga protiv djubreta za kredit koji jos nije vratila. Ma sta tebi BUDALETINI da se pravdama, to djubre neka pobedi, pa cete svi posel kad skine masku do kraja, natenane da se kajete sto ste glasali za "STALSKU JEB**ICU"
Utorak 24.12.2013.21:58
Golubovicka jeste retard jer da nije ona ne bi bila sa turcinom, ne bi vadila sise po stolu... Ja razumem rijaliti i to ali malo dostojanstva nije na odmet. Pogledajte malo komentare po youtube kako turci likuju i kako nazivaju nase zene. Svako kome je ova idol treba dobro da se zapita za svoje mentalno zdravlje.
Sreda 25.12.2013.03:19
''Ljudi koji glasaju za Jelenu su retardirani'' -------------------------- Као учесник или гледалац фарме и осталих "ријалити" гована немогуће је бити нешто друго до...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)