Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
39
Četvrtak 19.12.2013.
15:21
Beta A
BiH ne samo da samu sebe blokira, već nazaduje od 2006. Protekle godine je sva sklerotičnost i nefunkcionalnost političkog procesa u BiH došla do izražaja, pre svega u neuspehu primene presude Evropskog suda za ljudska prava u slučaju Sejdić-Finci, i maratonskim sesijama s komesarom Štefanom Fileom koje nisu urodile plodom", rekao je potpredsednik Delegacije Evropskog parlamenta za Balkan Jelko Kacin za agenciju Fena.
Četvrtak 19.12.2013.15:21
Da se ugledaju na izdajnike, vazale, zločince koji vladaju Srbijom i KiM. E fino ih savjetuje ovaj slovenački peško.
Petak 20.12.2013.15:28
Bosanci ugledajte se na najvece izdajnike koji za pare rade sve sto je protiv Srbije i Srpskog naroda mislim na nase jajare koje nas eto unistise do kraja a ona siptarska spodoba neka ga vrag nosi zajedno sa ovim ludim i bolesnim Slovencem
Četvrtak 19.12.2013.15:52
Stanovniku potonjih kloaka austrijskih konjusnica, nesto kao Bosanci postoji isto koliko su Slovenci postojali do pre sto godina.
Četvrtak 19.12.2013.17:51
Predvsem je pomembno, da tvoje neumnosti, očitni plod silnih frustracij, obstajajo na tem sajtu vsak dan. Tebi bi krasno prilegel tisti znani aforizem: neumnost ima dve obliki, zgovorno obliko in molčečo obliko. Slednjo je možno prenašati. Pa lep pozdrav is Slovenije.
Četvrtak 19.12.2013.20:09
Kakšna resnica? Edina resnica je, da jaz sedim v svojem domačem fotelju, v svoji prijetni in topli hiši, v svoji prelepi Sloveniji, kjer uživam ob mislih kako potrošiti svojih 2740 € plače. In to je edina resnica, ki šteje. Priznam pa, da je zabavno prebirati komentarje frustrirancev. Ker zatem še veliko bolj cenim to, kar imam. Pa lep pozdrav.
Četvrtak 19.12.2013.20:19
Trdiš, da sem nepismen obenem pa, da pišem. Logika očitno ni tvoja najmočnejša plat. Vendar je treba pošteno priznati, da pomanjkanje logike uspešno dopolnjuješ s kroničnim presežkom shizofrenije in paranoidnega delirija. Po vonju bi se reklo, da te je odvrgla kaka sirotišnica. Kar je najbrž tudi glavni razlog in izvor vseh tvojih silnih frustracij in kompleksov. Pozdrav iz lepe Slovenije.
Petak 20.12.2013.01:46
Molim te nemoj da se ljutis. Pa mogu i ja Vidoje da pisem svojim jezikom na nekom poljskom portalu na primer ali za tako nesto treba biti ili vrhunski arogantan ili vrhunski glup. Trudim se, priznajem, ali ne mogu da izadjem na crtu konjovocu s pedigreom i golemim kompleksom nize vrednosti. Nego to sirotiste mi interesantno, samo ne znam koje je u pitanju - Cer, Kolubara ili Soča? Neko bi rekao da si izpuzio iz srpskih leševa sva tri a da si do tada bio samo sirota glista italo-austrijskog straznjega trakta, kao i ovaj tvoj štićenik sa slike. Molim te ne zameri na mojoj istorijskoj anallizi.
Petak 20.12.2013.18:29
Oprosti ne se jeziti, jaz pišem v svojem jeziku kjer hočem in kadar hočem. Tudi na poljskih portalih. Pa navkljub temu nisem niti aroganten niti neumen. Očitno silni kompleksi nižje vrednosti takim kot ti onemogočajo, da bi čitali komentarje v katerem koli drugem jeziku od svojega. Trdiš, da še sam ne veš iz katere sirotišnice so te odvrgli? Ne se sekirati, ulica te je dobro vzgojila, v pravega strokovnjaka zgodovine in bontona. Tvoje poznavanje zgodovine je posebej fascinantno. Fascinantno približno kot avtocestni sekret, katerega po vsej verjetnosti odlično poznaš, seveda iz striktno strokovnega in profesionalnega vidika. Prosim ne zameri na moji analizi tvoje profesionalne kariere.
Petak 20.12.2013.22:45
Jest vala, od silnih kompleksa pisem srpskim na srpskom portalu a ne svetskim slovenackim koji govori par hiljada nedoplahnutih balegara. Jos da si Slovenac, neko bi rekao da si nedovrsen. U pravu si, jeste me ulica odgojila, toliko sam od tvog polu-jezika razumeo. Ulica Dusanova, Vojvode-Stepe, Knjaza Milosa i Kosovska. Sa njima sam se stopio, iz njih sam postao. I ne stidim se, jer zaista nisam dostojan ni sekreta tih imena. A ti sinko, ti si dostojan samo njega. Sekret lipicanera, tj kupa, na tvom maternjem poljskom. I ne dao ti Bog da ti se takav kao ja nadje na ulici kad sledeci put dodjes u Srbiju da molis za zivot, ti i tvoja mizerna rasa beskicmenjaka i bruke Slovenske porodice
Subota 21.12.2013.10:46
Oprosti in ne zameri, po tvojem razburjanju opažam, da sem pravilno domneval tvoj poklic. Ne sekiraj se, tudi čiščenje avtocestnih sekretov je dostojanstveni poklic, navkljub vsakdanjemu intimnemu odnosu s tonami neznanih fekalij. Če boš priden in dosleden morda nekoč le napreduješ v smetarja parkirišča potniškega prometa. Ko prihajam v Srbijo redno srečam take kot si ti, smejim se jim pa jim zatem iz milosti vseeno vselej pustim kakih 200-300 dinarjev, da imajo za burek. Seveda le, če so mi kvalitetno očistili šajbo. Nekdo bi pomislil, da si ravno ti tisti mali cigo, ki mi je zadnjič spucal šajbo na OMVju v Paraćinu. Ne sekiraj se in ne zameri, če se ti smejim.
Četvrtak 19.12.2013.22:27
Где ту логика? Уместо критике на рачун федерације, он опет по старом, само мењај устав. Срамота је да неко ко је са ових простора и треба да разуме ситуацију тера по интересима Немачке. Пошто нема критике из Словеније, шта друго преостаје него да се сви Словенци стављају у исти кош?
Četvrtak 19.12.2013.16:47
Kad ovaj krenuo da hvali Dacica, da bi nervirao srpski narod... Pocinjem da verujem Dacicu, iskreno. Mozda idu izbori, pa ovaj pomaze da narod skloni Dacica, da bi on sa Dulic vezivao tendere. Ih bre
Četvrtak 19.12.2013.20:53
Dečki, ne se pretirano sekirati. Jutri bo nov in boljši dan. Morda pa le najdete kako normalno službo. Lep pozdrav in lahko noč iz Slovenije.
Petak 20.12.2013.01:50
Da nis ti neki lazni Janez to jest Srbin katolik kad se ovolko pozdravljas sa nama? Pa tvojim sunarodnicima nije trebalo za pozdravljanje ni par dana ni par tona municije ispaljene na nenaoruzane regrute.
Petak 20.12.2013.18:35
Ne sekiraj se, poznam enega norčka, ki zase trdi, da je Napoleon in, da je gospodar celega sveta. Pa se mu vsi le sladko smejimo, prav tako kot tebi. Jaz in moji sonarodnjaki smo nabornike, ki so se nam masovno predajali, mnogi s polulanimi hlačami, humano pospremili do zbirnih centrov, kjer smo človeško poskrbeli zanje preden smo jih zatem, vse prestrašene in objokane, poslali nazaj domov njihovim mamam. Katere so nam še danes za to neizmerno hvaležne. Pa brez zamere seveda.
Petak 20.12.2013.22:51
A jel ste ih poslali doma sa sve pelenama, ako sam te dobro razumeo? Pa ne kazem ja da mozete da se merite sa srbokoljacima tzv Hrvatima ali ste prosto ljigavi, gadni, beskicmeni, osori, oholi, primitivni, jadni, mali, sa golemim zubima. Njima Srbiju po potrebi grizete katkad za sisu, katkad za muda. Jos da si infantilni Janez na srpskom portalu, neko bi rekao da ti ponovo rastu desni.
Petak 20.12.2013.18:48
To ti i pričam, care. Mi smo stranci jedni drugima, i ne vidim svrhu tvog komentarisanja ovde, osim želje za polemikom, a kad je već gajiš, onda, prirodno, očekuj i odgovor. Ili se drži svoje slobode, i vjeruj, nećeš nikad čuti ni vidjeti ni jednog od nas. Apsolutno nas ništa ne vuče u Klagenfurt. Vas razumijemo. Odavno je rasprostranjena šala (a u svakoj šali pola istine) o tome šta u stvari traže Slovenci na srpskim portalima. Ne glumataj ovuda i ne oholi se. Nemaš nas čime impresionirati.
Petak 20.12.2013.19:02
"mi smo brez Srbov krasno preživeli 1500 let" I to znamo. Čitali smo Cankara. Istorija Slovenaca do momenta kad su ih Srbi oslobodili se zaista može staviti u dvije riječi: "Na klancu".
Petak 20.12.2013.20:50
Slabo poznaš Cankarja, če spominjaš Hlapce, ki je v samem sržu izrazito metaforično-ironično delo, torej alegorija ali tudi figurativna ponazoritev, specifičnega političnega dogodka iz tistega časa. Citirati Hlapce samo pritrjuje temu, da o Slovencih nimaš pojma. No, poglejmo nekaj dejstev: Slovenec Jelko Kacin poročevalec Evropskega Parlamenta za Srbijo, Slovenec Samuel Žbogar posebni odposlanec EU v Kosovu, Slovenec Valentin Inzko posebni odposlanec mednarodne skupnosti za BiH. No, zdaj pa se vprašaj kdo je komu hlapec. Pa da ne pozabim na stotine slovenskih podjetij, ki so vam pokupila polovico države. Lep pozdrav in lahko noč iz Slovenije.
Petak 20.12.2013.20:42
Srbi so nas osvobodili? Uh, bolna mitomanija brez konca in kraja. No, pač verjami v svojo smešno mitomanijo, če to želiš in se zaradi tega bolje počutiš. Zgodovino Slovencev pa bodi brez skrbi, da najbolje poznamo Slovenci sami. In neumnosti neukih mitomanov nas le spravljajo v smeh.
Petak 20.12.2013.20:38
Polemizirati? Nesmisel. S frustriranci nima smisla polemizirati, frustriranci obstajajo za to, da se jih posmehuje. Misliš, da te želim impresionirati? Motiš se. Nisem tu za to, da te impresioniram, tu sem za to, da te posmehujem. Čitam te in se ti smejim, si res zabaven. Pa brez zamere.
Petak 20.12.2013.22:56
Pa kako da ti zamerimo kad opsedas srpski portal ko zunzara konjski rep? Ali dzaba se trudis Vidoje, Nemac vam opet podmazuje kolac al Srbin vas vise braniti nece. Nego nekako kasno ostavljas komentare, jel ti kao i konji, spavas stojeci? Molim te ne zameri na pitanju.
Subota 21.12.2013.10:48
Po tvojem očitnem razburjanju bi nekdo pomislil, da si bil tudi sam eden izmed tistih, ki so vsi objokani v polulanih hlačah zapustili Slovenijo leta 1991. Nekdo bi pomislil, da te tedaj doživete travme še danes preganjajo, morda, ker ti je v slovo kak domačin mimo grede naložil še dve po hrbtu. Nekdo bi pomislil, da ravno iz tistih dogodkov izvirajo vsi tvoji kompleksi in tvoje silne frustracije. Ne sekiraj se in ne zameri na moji analizi in mojem posmehu.
Četvrtak 19.12.2013.22:19
Опет индиректна критика на Србе. Што не будеш човек па кажеш истину. Да су Србе слушали неби ни било рата у Босни.
Petak 20.12.2013.00:29
ovaj slovenac je pobrko loncice.To sto ima veliku platu i slovence kao kulturne primaju po celom svetu isto takvom kakav je i on,zaboravio je jednu bitnu stvar,Srbi nisu isto sto i slovenci i ostali kulturni svet.Mi smo na drugoj strani.Ti kulturnjaci nas smatraju za neprijatelje -kao mi njih pa nam svakodnevno rade o glavi .Zato nam i nepada na pamet da im se pridruzujemo jer paktirati saneprijateljem je najgora osobina coveka koja moze da posroji.Da smo mi dve razlicite strane su prvo oni utvrdili jer nisu hteli u evropu kaojugoslavija kad nam je evropa to nudila pre 20 godina i to za 3-5 godina ,nego su hteli da samostalna slovenija ide gde hoce-u evropu,a sad nama seru da mi ne
Petak 20.12.2013.00:34
granice nisu bitne i da u evropi nema granica-delimicno tacno ,pa sto onda nisu taj princip primenili na sebe pa usli u evropu kao jugoslavija kad granice nisu bitne.T o je prica za retarde a oni koji se primaju GLASACI SNS,DS,URS,SPS,LDP I OSTALI RETARDI, su potpuno u krivu jer prihvatanjem duplog arsina ,za slovence vazi a za srbe ne oni nikad nece postati slovenci nego slovenacki konjusari

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)