Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Petak 13.12.2013.
20:35 >> 10:45h
Beta A
Kosovske carine saopštile su da će od subote na graničnim prelazima Brnjak i Jarinje (prelazima tzv. Kosova i Srbije), početi naplata carine za robu koja se uvozi iz Srbije, kao što je to predviđeno Briselskim porazumom.
Petak 13.12.2013.20:40
"NIJE KOSOVO DRŽAVA" iako ima carinu i DRŽAVNU GRANICU . ZA LAŽOVE KOJI VODE SRBIJU IZDAJA JE NEŠTO NORMALNO . STRAŠNO .
Petak 13.12.2013.22:22
Tačno. Priznali su ga naši vazali Zapada, SAD-a, Šiptara, hrvatskog lobija i UDB-e. A u svijetu su ga priznali vazali NATO pakta, šiptarske mafije i lobija. Kao što se sve vraćalo MATICI nakon padova imperija, tako će i nakon raspada EU i NATO-a biti vraćeno Kosovo, milom ili silom.
Subota 14.12.2013.10:10
I ja sam ubedjen u to, Kosovo nije nigde otislo, tu je, samo je trenutno stanje rezultat nevidjenih satanistickih orgija tajnih sluzbi, paktova, sitnih i krupnih izdajnika i ako im drzava lezi na temeljima takvih "prosvetitelja" i "drzavotvoraca" onda su jadni i oni i njihova drzava. Strah koji nose u kostima je realan, znaju da to ne ide zadugo
Petak 13.12.2013.22:39
Eto nama jos jedne srpsko-srpske granice na prostoru bivse Jugoslavije. Oni koji kapitulantski i lakomisleno smatraju da ce se na tome zavrsiti rasparcavanje srpskog naroda, grdno se varaju!
Petak 13.12.2013.23:21
Polako. Evo Katalonija juče opet potegla pitanje nezavisnosti. Tu je i Irska sljedeće godine, pa Škotska, pa Hrvatskoj Dalmacija uskoro, Federaciji BiH Republika Srpska, pa Korzika, pa Bavarska... spisak je pozamašan. Nemožeš vječno Srbinu grob kopati, a da ga i tebi neko ne iskopa. Kako Zapad seje, tao neka žanje. Pakt sa Đavolom ide neko vrijeme, ko tripovi kod narkomana, ali kad pređe u zavist onda na kraj Đavo traži i najmiliju mu žrtvu - rodbinsku. Tu će osjetiti i Njemac kad mu se jednog danas stvori Mini Turkland - možda to bude negdje u Hamburgu ili Minhenu.
Petak 13.12.2013.23:33
Otrgnulo im se kontroli, kao što je i svaki put bilo sa islamom, pa će biti još i sa unutrašnjim domaćim separatizmom. Prema francuskoj obavještajnoj službi Francuska je danas pred građanskim ratom. U Rumuniji i Bugarskoj svaki dan imaju sukobi neki, i sve je to u medijima zabranjeno da se objavi. Ne živio ga ja i ne radio danas po Zapadnoj Evropi - buretu baruta.
Petak 13.12.2013.23:42
Bice uskoro Treci Svetski Rat. Bice pokolj na celoj Planeti. Ipak na kraju ce pobediti Rusija i Kina. Amerikanci I NATO pakt ce biti potopljeni.
Petak 13.12.2013.23:55
Upravo tako. Globalisti rade sve da unište žutu rasu, jer znaju da će ona pobjediti. Zato bi da gurnu u međusobni rat Južnu Koreju, japan i Kinu.
Petak 13.12.2013.23:59
Kao bjelac, zgađen šta je moja rasa sve prouzrokovala, lično mislim da baklju vodilju treba dati drugoj rasi - žutoj. Bijela rasa se pokazala višestrano DESTRUKTIVNA i kriva je za svaki svjetski rat, rasizam, teorije "više rase", imperijalizam, kapitalizam, nacizam,..... i danas BOLESNI GLOBALIZAM. Drago mi je što pripadam srpskom rodu, a ne zapadnom. Zapravo mi smo ti koji pokazujemo šta je civilizovanost jer nismo kreirali ni jednu od ovih boleština gore. Mi smo slobodarski narod, kao i Rusi, kao i Kinezi, kao Indijci.
Subota 14.12.2013.00:16
Pa po nekim starijim predviđanjima, starim jedno 100-120 godina) slovensko doba tek dolazi. Sad, vidjećemo. Do sada su Sloveni imali šanse više puta, čak i mi kroz Jugoslavije, i ništa. Sloveni imaju neke nedostatke jer im je priroda drugačija od Zapadne. Međutim, možda novo vrijeme raspali neku posebnu stvaralačku vatru u Slovena pa ostvari velike rezultate pogotovo visokog značaja po civilizaciju. Znam da Rusi mnogo rade na teslinoj tehnologiji i nauci, tao da...
Subota 14.12.2013.00:20
Mislim da će se Treći svjetski rat voditi na nekom regionu koji nema nulklearno naoružanje, ovako kao u Siriji, pa će zapad pomagati pobunjenike npr. a istok vlasti. Ko pobjedi pobdjeđuje i onaj koji je pomagao određenu stranu.
Petak 13.12.2013.23:33
Znamo za te podatke. Daj Boze! Nego, rodoljube, oni su tu paklenu igru smislili, pa je i obezbedili - medijski i vojno! Kada neko pisne protiv njihovih elita, odmah ga satanizuju, a podstrekuju tudje narode da obaraju patriotske rezime. Tako smo i mi podlegli... secas se? Fatalni 5.oktobar - njegove posledice su temeljno rasturanje srpske drzave i naroda!
Petak 13.12.2013.23:35
Globalisticka tiranija ce napredovati u svom antiljudskom zlocinu sve dok bude cvrsto drzala medije koji su oruzje opakije od krstarecih raketa. Psiholoski dejstvuju po lakovernim masama koje se raduju "demokratiji" i "ljudskim pravima"...
Petak 13.12.2013.23:38
Kada po Londonu, Parizu, Atini... obespravljene narodne mase bez posla i perspektive krenu da demonstriraju, onda su to "huligani, besposlicari, kriminalci...". Kada u Libiji, Siriji ili u Ukrajini, zaludjena masa zaljubljena u Zapad izadje na ulice, onda su to "borci za demokratiju i ljudska prava"...
Petak 13.12.2013.23:49
Sjećam ga se odlično. Po nas je bitno samo da ne padne Sirija i da se ne razbije Izrael, inače eto armije džihadista ovamo.
Subota 14.12.2013.00:03
Drago mi je što pripadam srpskom rodu, a ne zapadnom. Zapravo mi smo ti koji pokazujemo šta je civilizovanost jer nismo kreirali ni jednu od ovih boleština: svaki svjetski rat, rasizam, teorije "više rase", imperijalizam, kapitalizam, nacizam,...... Mi smo slobodarski narod, kao i Rusi, kao i Kinezi, kao Indijci. Naš narod treba tako da gleda na sebe, jer je ovo istina živa, a ne da ga privlači satansko lažno svjetlo na Zapadu i da sebe smatra manje vrijednim. Za njihove dvore ne bih dao ni 5 eura. Hoću da mi duša lako sjutra izađe iz tijela kao svakom starom Srbinu, a ne da je vezana za materijalno kao svakom starom Zapadnjaku koji se plaši smrti.
Subota 14.12.2013.00:18
Bravo! Tako je, brate Srbine! Sto se Rusa tice, nek prica ko sta hoce, sta god rezimi kalkulisali tamosnja nas braca obozavaju i iskreno zele da pomognu Srbima. Ovog puta to zeli i ruska vlast, tj. veliki Putin, samo mu olosh iz nasih redova ne dozvoljava.
Subota 14.12.2013.00:22
Pocetkom devedesetih optuzise svi Srbiju i Srbe za nepocinstva koja su oni izmislili. Za rezima pijanog Jeljcina, Rusi optuzise Srbe za boljsevizam (???). Nemci nas pljuvase za koncentracione logore u Bosni (???). A Francuzi nas kritikovali za krvavu istoriju u kojoj koljemo kraljeve (???). Ima li kraja licemerju prema nasem narodu i Otadzbini?!
Subota 14.12.2013.00:30
Amerikanci nam kritikovali da imamo mafiju i gangstere (???) koji procvetase posle nametnute nam ekonomske blokade! Njima i bez blokade mafija ucestvuje u vodjenju drzave i politike. Vazno da Amer deli lekcije o ponasanju i ljudskim pravima. Kad Amerikanac pobije mirne gradjane, civile po pijaci u Nisu ili u putnickom vozu, to je samo - kolateralna steta! Cinizam najstrasnijeg obima... da li ljudi vide sta se radi?
Subota 14.12.2013.00:25
E to je to. Kad ja pogledam kako je Njegoš s Rusijom udarao temelje novoj državnosti, pa ja bih tako danas uradio, jer može se iako je vrijeme drugačije. Ne bih ni pitao narod, jer znam kako misli, odmah bih ga uvukao preko noći u ODKB i Evro-Azijsku uniju, koristeći baš to što je Zapad skoncentrisan na Srbiju i što nije NSA špijunirala CG. Znači, tajno bih pregovarao sa Putinom oko toga i sve dogovorio i jednog dana objavio javno da Zapad dovedem pred svršen čin. Ne bi imali kud. E onda bih iz male CG gledao da pomognem s Putinom uticajem na Srbiju. Tako bi se povratili na velika vrata državništva. Ima prednosti razdvojenost Srbije i CG, samo nemamo DRŽAVNIKA za pametne i mudre poteze, jer
Subota 14.12.2013.00:01
kopletnu vladu na jarinje pa da im ocarinjeni pokazu po izboru carinski deklaraciju i jos ponesto

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)