Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 12.12.2013.
13:41
telegraf.rs A
Nakon pisanja beogradskih medija o šokantnim video-snimcima koji se mogu pronaći na “Jutjubu”, a na kojima učenici za vreme časova rade zabrinjavajuće stvari. Zapitajte se šta vaše dete radi kad ode u školu.
Četvrtak 12.12.2013.15:01
наше школе ме све више подсећају на оне америчке школе у филму са Мишел Фајфер и легендарном Кулиовом песмом "Гангерски рај" "Gangsters Paradise"
Četvrtak 12.12.2013.15:06
Buducnost Srbije? Bagra jedna neotesana,glupira se, ismejava i maltretira nastavnike,lomi tudju imovinu a nema ni 200dinara u dzepu....Srbijo stidi se!! U Svajcarskoj se za malu nedisciplinu roditelji pozivaju na razgovor,ako nema poboljsanja ucenik dobija pismenu opomenu,onda razgovor sa psihologom, i ako nista od toga ne pomogne taj ucenik se iskljucuje iz skole, i mora na pohadjanje specijalnih skola...tako se radi u normalnoj drzavi. U Srbiji ukoliko nastavnik pozove oca ucenika koji pravi probleme u skoli jos dobije i batine od njega. BANANA DRZAVA...GROZNO I JADNO.
Četvrtak 12.12.2013.16:45
Sta ima da se gleda? nevaspitanje i nekultura propalog drustva koji ne vidi i ne zna sta ce od dosade svog jadnog zivota? Sta Srbija radi 100 godina...svadja se, vice, okrivljuje uvek druge da su krivi za sve sto se lose desava...e dok se mi tako svadjamo, mrzimo i nakukavamo...pametni ljudi u svetu rade, postuju druge i zaradjuju 2000e platu MI SMO TEK NA POCETKU INDUSKTRISKE REVOLUCIJE...ZIVI BILI PA VIDELI...TREBA NAM 100 GODINA DA IZADJEMO IZ KRIZE I JOS 100 GODINA DA BUDEMO KAO NAMACKA NEMA OD TOGA NISTA...PISI PROPALO, SVE SU PROKELTNICI UNISTILI STO SU MOGLI...A VI SRBI SAMO TERAJTE VAS POTURCENI INAT I CEKAJTE DA VAM PADNE PLAFON NA GLAVU...
Četvrtak 12.12.2013.17:30
Ni najmanje nisu kriva djeca...već prvenstveno roditelji, porodica pa institucije sistema!!! Došlo je do totalnog poremećaja moralnih vrijednosti....Danas je roditeljima maxima " ako ja nisam imao/la neka imaju djeca..." i misleći da svojoj djeci čine najbolju stvar oni u stvari od njih prave bahate i obijesne stvorove!!! Kosa mi se diže od užasa kad vidim da 10-godišnjaci dobijaju najnovije tablete ili mob. telefone...12-14-godišnjaci najnovije motore a poneki bogami i kola....uz svo ushićenje ponosnih im roditelja i komentar kako će komšijino pući od muke jer im roditelji nerijetko mogu kupiti i sendvič za školu a ne što drugo. I DA LI SU TU DJECA KRIVA?
Četvrtak 12.12.2013.17:43
Danas klinci izlaze u provod u 23h ili ponoć a moja generacija se već tada kući vraćala....Moja generacija je vaspitavana da od malih nogu pomažemo kući i u skladu sa svojim uzrastom! Vaspitavani smo da se roditelji i stariji moraju poštovati i da je njihova riječ neprikosnovena. I mi smo imali 14-15-16god i željeli ovo i ono ali znali smo da nemožemo sve imati...Međusobno smo mjenjali garderobu, nerijetko nosili i od starijih sestara ili braće, učili se drugarstvu i nikada nam nije bilo dosadno!!! A danas kada vidim prvo moje 2 bratanice koje sve imaju...koje ništa kući ne rade i kojima je .."sve smor" zaista se uvjerim da smo debelo dogurali do samog dna da nema dalje !!!
Četvrtak 12.12.2013.18:22
U celom svetu je ovo ludilo.po americkim skolama unose oruzje i serijski ubijaju, isto je i na zapadu, nastavnike ubadaju nozevima, pise po novinama, nastupilo je zadnje vreme. blizi se ono sto je napisano u svetoj knjizi .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)