Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 11.12.2013.
20:32
telegraf.rs A
Džej Ramadanovski otvorio je dušu posle incidenta u kome je njegov zet Adil pretukao njegovu ćerku Anu, i rekao da mu iz sažaljenja sve oprašta, kao i da je ponosan na svoju ćerku što je odlučila da ne tuži supruga.
Sreda 11.12.2013.21:29
"....iz sažaljenja mu sve oprašta.....i ponosan na ćerku jer nije tužila Adila...." OVAKO NEŠTO PRAVI OTAC NIKADA NE BI IZJAVIO ....I NARAVNO DŽEJ......ali alkohol je čudo i ciganska posla !!!
Sreda 11.12.2013.23:14
Ciganin ili japanac, sve jedno je, jer je ispao veci covek od tih tvojih "pravih oceva" seti se samo zadnje recenice " I oprosti nam dugove nase kao sto i mi oprastamo duznicima svojim" mislim da je dovoljno time receno, a pored svega ovaj covek je to priznao javno!! Oprosti drugom da bi se tebi oprostilo!! Ali naravno to je moje misljenje, tako da ne mora biti i tvoje!!! ;-)
Sreda 11.12.2013.23:51
E sad da je incident bio malo veci, to jest da je Džejeva cerka dobila malo vece batine, Adil bi bio izmesen i precukan ko prazan burek. "Dorcolci ne oprastaju" !
Četvrtak 12.12.2013.00:18
Brate niko od nas na ovoj zemlji ne postoji koji ne gresi, i to je fakt!! Sta bi bilo kad bi bilo, je takodje relativna stvar!!! E sad kakav je neko u svojoj dusi, srcu i mislima, to zna Bog i on sam!! Na svom delu se Dzeki pokazao covekom, i to rekao javno! Smatram da niko ne bi toliko pravio od sebe budalu i sa suzama to prezentirao javnost jer bi ispao veca budala. Sta je stvarno u njegovom srcu to nazalost nece znati ni Adil niti njegova cerka a mi jos manje, to samo Bog i Dzeki zna!! Za moj pojam je on covek ispao a i verujem da nije lagao, a i ako jeste, onda je lagao samo sebe!! Ali najvaznije je da je, kao sto sam rekao ovo samo moje misljenje!!! Svako ima pravo na svoje!!!
Četvrtak 12.12.2013.04:25
Znaci po tvom rezonovanju kad Adil malu ubije od batina i slijedeci put Dzeki nek mu i opet oprosti. Taj Dzej je inace poznat kao licnost od karaktera (ps ovo je sarkazam). To me podseca na one sto su nam govorili da budemo dobri i bolji ljudi od onih sto su nas klali i ubijali '41 pa kad to ponovise '91 mi se malo zacudili otkud to sad opet.
Četvrtak 12.12.2013.13:12
A po tvom rezonovanju, bi trebao da ga kolje ili sta? Zlo se zlim ne pobedjuje, vec prastanjem!! Dali je on karakter ili ne to mene ne zanima covece, ja kazem da je sad ispao covek, a problem kod naseg naroda je oduvek bio da kritikuje druge i da zavlaci nos u tudje dupe a sebe niko da pogleda u ogledalo, zato i jesmo kao sto jesmo, niti mozemo da ostvarimo onih 4S sa kojim se stalno hvalimo a nemao ni trunke od te sloge!! Ko bre govori od klanju i ubijanju, de bre ti ode. Ides iz krajnosti u krajnost!! Po tebi je oko za oko zub za zub, osveta, mrznja, najbolje resenje ili sta? Ajde dzeki idi plati nekog da zakolje ovu stoku, jel to resenje po tebi???? Strasno kakav smo mi narod!!
Četvrtak 12.12.2013.13:29
Rat je brate nesto drugo, i tu ne vaze ovakve stvari!! Naravno da ce onda vaziti zakon bolje ja njega nego on mene al to ne treba sprovoditi u obicnom zivotu!! Sto je nase pravosudje lose za ovakve delikte to je nesto drugo, a da imamo neke zakone, ovaj bi se naplacao socne kazne i ostao malo u prdekani, pa bi se naucio pameti, nazalost to nije slucaj!! Ali da neko nekome presudjuje samostalno mislim da je to primitivan nivo!!
Četvrtak 12.12.2013.13:36
Slazem se druze sa tobom.ali imamo primer one novosadske manekenke koju je onaj turcin ubio skrcavsi joj sve kosti.lekari nisu videli jeziviju smrt.zalila se jadna ocu na maltretiranja ali on se nije mesao a ona povlacila tuzbe dok nije na kraju bila ubijena.ja na to pak ne bi dozvolio da mi naprimer setru ili cerku tako fizicki ugnjetava.nego bi je odbranio i to dobro da bi mu ne bi palo napamet vise da joj pridje.a fala Bogu imame a i da sam sitan ima raznih sprava da se nadoknadi fizicki nedostatak u snazi.zene su slabiji pol i niko ne sme da ih bije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)