Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 07.12.2013.
19:24
Beta A
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da izborna skupština naprednjaka nije priprema za vanredne parlamentarne izbore, nego dobro mesto za proveru legitimiteta.
Subota 07.12.2013.19:34
Hемци инсистирају да се пре почетка преговора реши питање правосуђа на северу Косова”, кажу у седишту ЕУ, додајући да према Акционом плану о спровођењу Бриселског споразума то треба да буде завршено до краја године. Ова тема, која се у ствари своди на успостављање Основног суда у Митровици, требало би да буде тема предстојеће рунде бриселског дијалога председника владе Србије Ивице Дачића и косовског премијера Хашима Тачија 13. децембра. Tanjug
Subota 07.12.2013.19:37
ECB stampa kao i FR bezvredan novac. Novac koji izazaiva hiperinflaciju. Jedini izlaz iz hiperinflacije je rat. Европска централна банка (ЕЦБ) крајем идуће године преузме улогу надзора над пословањем 6.000 банака унутар еврозоне. Договор постигнут у Луксембургу, након годину и по дана напорних преговора, означен је као „историјски корак” на путу формирања банкарске уније ЕУ. Pa da li i ovo mogu da objasne Grcima npr. Posto je za Srbe tabula rasa najbolji sistem, nista ne znam, nista ne vidim.
Nedelja 08.12.2013.08:25
Gledajuci ove mumificirane zanemele face oko njega, u svom vec cuvenom dramoser nastupu, preostaje mi samo da citiram Nicea: "Tako je govorio picousti!".
Nedelja 08.12.2013.08:46
Ima li snage sadašnja koalicija u Vladi Srbije da napravi odlučan zaokret, da se oslobodi ličnih, političkih i kriminalnih veza sa prethodnom političko-mafijaškom elitom, koja je pokrala Srbiju za preko 100 milijardi evra?Na žalost, politika Aleksandra Vučića je nepromenljiva. Na starim je granama. On je u gostovanju na TV B 92 toliko ishvalio Miodraga Rakića, bivšeg šefa kabineta Borisa Tadića, označavajući ga kao nacionalnog heroja i najpametnijeg Srbina, da je to prevazišlo svaku meru. Rakić je smrtno bolestan, ali bi ga Vučić uzeo u Vladu, međutim, navodno, Rakić, kao ponosan čovek to neće!
Nedelja 08.12.2013.08:46
Aleksandar Vučić nije naučio ni lekciju koju mu je očitao gradski odbor SNS-a snažnim protivljenjem da podrži njegov dogovor sa žutima da u privremenoj upravu grada Beogradu opet budu najpoverljiviji Đilasovi ljudi. Nebojša Stefanović, potpredsednik naprednjaka je naveo da gradski odbor SNS-a ne želi da utiče na odluku Vlade Srbije o imenovanju privremene uprave, ali je podsetio koliko je grad zadužen i opljačkan, i kakva je u tome bila uloga onih koje Đilas, uz aminovanje Vučića, vraća da kradu za njega.Vučić, očigledno, ne oseća dah novog vetra koji duva nad Srbijom. Njegova politika je ista. Cilj je-oboriti Dačića po svaku cenu. Njegovo glasili svakodnevno izmišlja neprijatelje u SPS-u.
Nedelja 08.12.2013.08:46
Tobož postoji neka paralelna služba koju je stvorio Dačić u policiji, da navodno njega špijunira, te služba u službi koju u Bezbedonosno informativnoj agenciji, koju je stvorio, pored živog Nebojše Rodića, zamenik direktora Marković, koji je kadar SPS-a.Očigledno, Vučićeva odluka je neopoziva. Umreće zajedno sa Rakićem, a sve će učiniti da Srbija nestane sa njima. To se, na njegovu žalost, neće desiti. Sve što je obećao Aleksandar Vučić, sve je...dim. Nema ni arapskih para, ni investicija. A Rusi dolaze, a Amerika ih podržava! Vreme je da se svi upitamo - hoćemo li u novu Srbiju? Hoćemo li dočekati svakog ko sa dobrom željom dođe u Srbiju?
Nedelja 08.12.2013.08:47
Skoro da je sigurno da će Aleksandar Vučić, iz petnih žila, sabotirati svaku akciju ozdravljenja Srbije. Ipak, međunarodna zajednica ima snage da 100 milijardi evra koje su opljačkale Dinkićeva i Tadićeva mafija, koje danas pokušavaju da zavladaju evropskim podzemljem, vrati Srbiji, njenom budžetu, a da lopove izvede na sud, organizujući im suđenja u državama u kojima se nalaze njihovi računi. Oni koji im budu smetali na tom putu utvrđivanja istine, biće sklonjeni. I to brže nego što oni koji se tome protive, mogu i da pretpostave. Hoćemo li naučiti lekciju koju su nam očitali Rusi i Amerikanci?
Nedelja 08.12.2013.09:29
Nama Srbima je presudno važno da Rusija bude imperija. Kada je Rusija imperija, onda je naš geostrateški položaj povoljniji. Naravno, povoljniji je ako znamo to da iskoristimo. Istorija to potvrđuje. Recimo, u Velikom ratu, kada je trebalo prebaciti izmučenu srpsku vojsku brodovima na Krf, vajni saveznici su počeli da špekulišu i da nas ucenjuju, tražeći velike pare. Situacija je bila očajna po nas i ko zna kako bi se sve to završilo da ruski car Nikolaj nije uputio preteću depešu saveznicima i stavio ih pred svršen čin.
Nedelja 08.12.2013.09:30
Ili ćete prevesti srpsku vojsku bez ucenjivanja, ili će on Rusiju izvesti iz rata i sklopiće separatni ugovor o primirju sa Austrijom i Nemačkom.Tako smo se spasili. To je istorijska metafora o značaju Rusije za srpsko nacionalno pitanje.Nama Srbima je presudno važno da Rusija bude imperija. Kada je Rusija imperija, onda je naš geostrateški položaj povoljniji. Naravno, povoljniji je ako znamo to da iskoristimo. Istorija to potvrđuje. Recimo, u Velikom ratu, kada je trebalo prebaciti izmučenu srpsku vojsku brodovima na Krf, vajni saveznici su počeli da špekulišu i da nas ucenjuju, tražeći velike pare.
Nedelja 08.12.2013.09:31
Situacija je bila očajna po nas i ko zna kako bi se sve to završilo da ruski car Nikolaj nije uputio preteću depešu saveznicima i stavio ih pred svršen čin. Ili ćete prevesti srpsku vojsku bez ucenjivanja, ili će on Rusiju izvesti iz rata i sklopiće separatni ugovor o primirju sa Austrijom i Nemačkom.Tako smo se spasili. To je istorijska metafora o značaju Rusije za srpsko nacionalno pitanje..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)