Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 07.12.2013.
11:11
Beta A
U Ambasadi Srbije u Ljubljani sinoć je održan sastanak predstavnika srpskih udruženja u Sloveniji o načinu na koji bi Srbi u Sloveniji i pripadnici drugih naroda i narodnosti bivše SFRJ trebalo da dobiju status nacionalne manjine.
Subota 07.12.2013.11:41
Nema potrebe, posto ce Slovenci kao nacija da nestanu. Treba da se razgovara sa Pragom i Bratislavom, gde i jesmo. Dugin to rece, a tvorcu EAU projekta treba da se veruje. Oni su deo Moravske nacije, ne srbske.Njima se ne veruje, oni lazu i varaju cim zinu. Lepo se vidi kako Hrvati ne mogu da sebi pomognu i kontrolisu srbski gen. Oni zato mladenacki isfrustrirani mogu samo da ubijaju Srbe pravoslavne ili muslimanske veroispovesti. Ali mentalitet ne mogu da promene, to je u njima. Kad bi nas i kojim slucajem sve pobili onda bi seli na zemlju i plakali kao mala deca za BRACOM.
Subota 07.12.2013.14:12
Zakaj naj bi mi Slovenci izginili? Slovenci živimo na svoji zemlji že 1500 let in ohranili jo bomo še naslednjih 1500 let. Čehi in Slovaki so naši slovanski bratje in sedaj živimo ponovno pod isto streho, v EU, ki je naša skupna domovina. Pa tudi Hrvati so se nam letos pridružili, kot je edino pravilno in smiselno.
Subota 07.12.2013.14:25
Niko ne govori da bi izginuli, ali kao nacija postojite od kada? Mi prihvatamo da su Karantanci vasi istorijski predstavnici, a u isto vreme vi nama zakidate Ilire i Tracane. E, moji Slovenci ili Srbinu sa slovenskim pasosem. Licemerje.... Znas li sta kazu Cesi sami za sebe-da su vihcani-znas sta to znaci-da su popis...ni. Zasto? Zato sta ne moze da ih prevaris, a oni varaju stalno. Tu ste negde sa njima.Od gena ne mozes da pobegnes.
Subota 07.12.2013.14:41
Rode, ovaj "janez" je napisao komentar, kao da je pisao pismeni zadatak, na temu : "šta sam sanjao prošlog leta?"
Subota 07.12.2013.18:19
Kod nacija Slovenci obstajamo vsaj 1500 let, odkar smo dokazano prišli na svoje ozemlje. V čemu je problem? Slovenci imamo Brižinske spomenike, najstarejši zapis katerega koli slovanskega jezika v latinici, to je le mali del naše bogate zgodovine in kulture. Nihče drugi nima kaj podobnega, Slovenci to imamo. Kar se pa tiče Ilirov in Tračanov pa ne razumem o čemu govoriš. Mi vam, vi nam in tako dalje, to je neumno razmišljanje, zgodovina je za zgodovinarje ne pa za amaterje in mitomane. Sem Slovenec iz Slovenije, če te prav zanima. Raje kot žaliti druge narode izobrazi se in spoznaj njihovo kulturo in zgodovino pa boš videl, da je veliko zanimivega za naučiti. Lep pozdrav iz Slovenije.
Subota 07.12.2013.21:35
Sve vi Janezi imate,sano dusu i srce ne.Jos nisam sreo hladnijeg naroda od vas.Bolje biti prvi u selu,nego zadnji seljak u gradu.Bili ste prvi u Yu,a sad ste zadnji u EU.Vi ce te biti bankrot drzava,kao sto ste bankrot u dusi.Prokleti bili i da bog da trpili za hleb.Jer ste na podmukli nacin ubijali moje drugove za vreme vaseb j...g plebiscita.
Nedelja 08.12.2013.18:27
Hvala ti na dobronamernih željah. Naš plebiscit, naša stvar. Ne razumem kaj se to tebe tiče. In nikogar nismo ubijali, to je spet samo stvar tvoje mitomanije. Živi dalje v svojem sovraštvu, ker ne glede na vse, to očitno prizadene le tebe. Jaz se nanj požvižgam. Lep pozdrav iz Slovenije.
Nedelja 08.12.2013.18:33
Eh moj sinko, če tako ti trdiš, potem bo že držalo. Daj si kako punco najdi, da boš še ti malo j...al raje kot, da razmišljaš koga in kako drugi j...jo.
Subota 07.12.2013.14:39
HAHAHAHA... janez, kako je ? Kva dogaja ? Sprašuješ zakaj naj bi izginili in praviš da živite na "svoji" zemlji že 1500 let ? Mogoće bi to lahko vprašal bosance in šiptarje, katerih je čez milion v "vaši" deželi ? Mogoće bi ti oni odgovorili .. Samo, za njihov odgovor bi moral naučiti srbski jezik, ker dobro veš da niti prvi niti drugi slovenskega ne govorijo... Čeprav živijo, danes, že druga ali celo tretja generacija na "vaši" zemlji ? Drugač ?
Subota 07.12.2013.11:42
Verujem da u tim udruženjima nije bilo tri srba iz srbije jer je u srpskim zajednicama i u pravoslavnoj ctkvi totalna bosanizacija,jer takozvani srbi iz bosne koji ni sami neznaju štasu su uzurpirali pravoslavnu crkvu u sloveniji i sve srpske zajednici ,,pa oni u srpskoj Ambasadi u ljubljani ulaze kao u kafani a mi srbi iz srbije čija je Ambasada moramo da se najavio i zakažemo ,a nda nesreća bude veća dosad u Ambasadi srbije nije bilo niti jednog Ambasadora iz srbije srbina,da nesreća bude još voća u toj Ambasadi je i Aleksandra stanković savetnik Ambasadora za kulturu ujedno i obaveštajc slovenačke policije pa sve što progovorite u Ambasadi upoznata je i slovenačka policija ,
Subota 07.12.2013.16:10
Vijaka ,,za vas genetski glupe bosance svi komentari su trla baba lan jer ste priglupi da ih razuimete,ja u Ljubljani živim samo 53 godine i jako dobro znam kakvi ste vi takozvani srbi iz bosne,,na čelu sa popom Pranom,koji se je obogatio i kako vi kažete nafatirao,uz pomoć crkve,,
Subota 07.12.2013.16:32
Če si v Ljubljani 53 let te je "priglupi bosanac" tudi naredu se pravi da si na pol Srb iz Bosne zapomni si da boljših ljudi kot so Srbi iz Bosne enostavno ni.
Subota 07.12.2013.23:14
На кога мислиш? Кустурицу, Шантића, Ћопића, Дучића, или Др. Карајлића?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)