Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 06.12.2013.
19:11
Srna A
Klub poslanika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Saboru Hrvatske primio je i-mejl sa uvredama prema pripadnicima srpske nacionalne manjine i prijetnjama smrću predsjedniku Kluba i potpredsedniku te stranke Miloradu Pupovcu.
Petak 06.12.2013.19:41
Polako se uspostavlja nova vlast u Hrvatskoj u etapama da bi se ustašizam ponovo vratio na scenu zvanično, i to desno krilo koje je bilo prije ovih, Tuđmanova strana. Tamo je glad velika i Hrvatska će izgleda proći kroz ekstremizam, a krajnja meta biće nakon tabli ćiriličnih sami Srbi. HDZ sigurno ovo radi da bi došao na vlast sjutra. Ostaje nam da gledamo pravo a staro lice Evrope, koja će sigurno ćutati isto kao i na pogrom Jevreja u Kristalnoj noći 9. novembra 1938. kada su lomljene jevrejske radnje, paljene sinagoge, narod mlaćen i ubijan. To je "humano lice Evrope", Evrope sa dva lica, selektivne i licemjerne Evrope - EU.
Petak 06.12.2013.19:53
Vlado, ovo je laz evropskih smradova za koje i radi ovaj. Hrvatima mora da se prizna doslednost, hteli to mi ili ne. Strah od pokazivanja pravog lica CELOUKUPNE EU je to sta izaziva ovakve reakcije na terenu, aktivnosti tajnih sluzbi po naredbi EU itd. Hrvati ne mogu samo da docekaju da kolju dok se ne zatvore granice EU. Oni ne mogu da izdrze. EU im stalno tepa, nemojte deco nasa, pa izdrzite dok ih ne zaj...bemo, dok udju u ralje katolicke. Onda cete, strpljenja mora da imate. Ali Hrvati ne mogu da uniste svoj gen, oni direktno kazu i rade, pa kud puklo..... u tome se razlikuju od Slovenaca Alpinida.Ti lazu i pretvaraju cim zinu.
Petak 06.12.2013.20:11
Ma znam ja sve to. Zato sam i napisao ovako za Evropu. Oni stoje iza svega. Oni od Hrvatske prave čak eksperiment isto kao i Vatikan - da vide kako će se tu primiti neonacizam. Ovo sve služi što sa psihoanalizu, što za neku buduću korist. Za njih je Hrvatska i regionalne nekadašnje nacističke zemlje koje nabroja, vječne plaćene ubice za pravoslavne narode.
Petak 06.12.2013.19:59
Nema vise Srba u Hrvatskoj, pa koga ce bre sad da kolju? Pripremaju ih za pomoc evrofanaticima kad zatraze isti i ambasadori da udju i kolju u Srbiji. Cim pocnu da padaju lazi, nece smeti da dozvole kolonijalfasisti da se otvori rupa koja guta oko sebe. Madjari, Hrvati, Albanci - nasi regionalni partneri.
Petak 06.12.2013.21:02
srba u hrv.jos uvjek ima.hrvati hoce da budu nasled nici aust-ugar.teritorie.a to su banja luka sa pos avinom pa srem banat backa ivojvodina.kada sa tim svim ovladaju svi hrvati ce dobit njemacke penzije za vremenski period od tisucu godina.to im stalno ponavlja ipjeva cigo stipe mesic izeljko komsic.razmislte malo otome.
Petak 06.12.2013.22:22
I sa tobom se slažem, iako u grbu imaju simbole djelova Slovenije i čitavu BiH, što je veća Hrvatska nego za vrijeme Pavelića i to jasno kazuje da ne odustaju od Velike Hrvatske koja nema ni istorijsko utemeljenje.
Petak 06.12.2013.21:15
Nedaj Boze da ovog konja netko ubije.Tu se nebi znalo tko je to ucinio.To bi bio spas za sve Srbe u HR.Ja bi ga pazio kao LICKOG MDVEDJA.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)