Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 06.12.2013.
12:02
mozzartsport.com, Sportski žurnal A
Nova tužba stigla na adresu Arbitražne komisije FSS, bekovi na izlaznim vratima "Marakane", prenosi "Mocart sport".
Petak 06.12.2013.12:11
da l' neko stvarno veruje da te tužbe podnose polupismeni fudbaleri ? čim se malo "zagrebe" po površini - uvek iskoči jedno ime - smrdljivi udbaš - "božović radojica" ?? koliko to para treba - da se utiša gomno jednom za svagda ?
Petak 06.12.2013.12:31
Tačno je da je ovo za sada u pitanju RAJA BOŽOVIĆ . Međutim mnogo je veći problem što para nema a duguje se svima . Pitanje je dana kada će i drugi TRAŽITI OBEĆANO . Ne može im se zameriti jer oni traže SVOJE . NIKOME TU NIJE LAKO .
Petak 06.12.2013.17:36
NE RADUJEM SE ZVEZDINOJ MUCI . Ali očekujem da neko UDARI NA LOPOVE I PLJAČKAŠE SRPSKOG SPORTA . AKO ne krene od ZVEZDE kao najvećeg kluba onda sigurno neće krenuti iz bilo kog malog kluba . Ja se radujem ZVEZDINIM PORAZIMA to nije sporno ali sada je UGROŽENO POSTOJANJE ZVEZDE A TOME SE ISKRENO NE RADUJEM .
Petak 06.12.2013.17:53
A mi smo se svi juce rodili, pa mozes da nas slazes tako lako.. Nego ti pobeze prosli put, naravno nisi odogovorio na pitanje.. Evo opet pitam.. Zbog cega toliko mrzis Zvezdu(na svakoj vesti o Zvezdi ispoljavas komplekse, nepostovanje prema klubu i njegovim legendama, itd, itd)? I ko te je naucio toj mrznji montenegrinski ''svetac" Vujosevic ili neko drugi?
Petak 06.12.2013.18:04
taj siptogorac je nagovarao kosarkase partizana i zvezde da igraju za siptar-goru! rakocevica cenim jer mu je svojevremeno jasno i glasno reko da u obzir dolazi samo SRBIJA
Petak 06.12.2013.18:20
Znam sve.. Jedino sto mi je nejasno je to koliko je ovaj Mile slep kod ociju(ili je slep ili mu je obraz kao djon) pa se ponosi ovim Siptogorcem.. Taj Vujosevic nije placao porez drzavi dok god mu je Tadic bio na vlasti, pa kad je doslo vreme da se plati onda neko hoce da ugasi Partizan, a Mile za njim ko papagaj, dovodili igrace koje ne mogu da priuste, pa opet Vucic kriv.. Trpali on i Danilovic pare sebi u dzepove, i za to je Vucic kriv i povrh svega nadje se Vujosevic pametan da prica kako drzava Partizanu(citaj Vujosevicu) treba da da novac.. Covek koji dolazi iz Siptar Gore!! ALO!!! A naravno tako se bunio i dok je gasio KK CZV.. Postenjacina, nema sta.. Prosto mi se gadi..
Petak 06.12.2013.18:34
ONO ŠTO SU ČINJENICE JESU DA JE VUJOŠEVIĆ UZEO 12UZASTOPNIH TITULA I REZULTATIMA I ISKLJUČIVO REZULTATIMA ZATVORIO PRAVI KK CRVENA ZVEZDA . Naravno da su u UNIŠTAVANJU PRAVE ZVEZDE NESEBIČNO UČESTVOVALI VESIĆ , ŽIKA PAUK , ŽEŽELJ , MIRKO PAVLOVIĆ I OSTALI PLJAČKAŠI . JEDINO IME VREDNO POŠTOVANJA U ZVEZDI TADA A I DANAS JE NEBOJŠA ILIĆ . ČASTAN ZVEZDAŠ . Naravno da se radujem porazima ZVEZDE isto kao što se vi radujete porazima PARTIZANA . Doduše vi imate manje prilike za to ali promeniće se i to .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)