Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 04.12.2013.
07:46
Beta A
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Majkl Devenport i šefica Pregovaračkog tima za pregovore o pristupanju Srbije EU Tanja Miščević ocenili su da je 2013. godina bila uspešna za Srbiju kada je reč o procesu pridruživanja Uniji, ali da je pred Srbijom još mnogo posla.
Sreda 04.12.2013.08:08
Evo Davenport vidi kako se tvoj Cheda bahato ponasa!! Јовановић је раније посведочио да су га оптужени најпре вербално напали, а потом и физички, наневши њему и другима који су били присутни лакше и теже телесне повреде.Према његовим речима, до инцидента је дошло када је Дуњић је затражо од њега да напусти ресторан.„Упитао сам га зашто бих то урадио, а он ми је одговорио – због браће са Косова које сам издао. Тада ми је стао на стопало, ухватио ме за руку и ударио у главу. Покушао сам да заштитим супругу и себе, али се изненада појавила група од неколико момака који су нас напали“, казао је Јовановић и додао да није чуо да ли су дошли на позив Дуњића или самоиницијативно.
Sreda 04.12.2013.08:45
SRBIJU NIKADA NEĆE PRIMITI U PEDOFILSKO ZLOČINAČKU EU . HVALA IM NA TOME . Sve priče o putu Srbije u EU su samo MASKA IZDAJNIKA NA VLASTI I EU ZLIKOVACA ZA OTIMANJE KOSOVA .
Sreda 04.12.2013.08:40
Britanski glodaru, g. Devenport, Srbija će nadam se reći Evropskoj Uniji: Pa paaaaaaa!
Sreda 04.12.2013.08:42
Nakon što je američki ambasador u Beogradu prošle nedelje javno podržao izgradnju Južnog toka, objašnjavajući da je to velika investicija i za Srbiju i za region i za Evropu, srpska političko-lopovska elita, okrenuta i srcem i dupetom prema Londonu, prestravila se! Početkom ove nedelje, oglasio se i Štefan File, evropski komesar. On poručuje da je sa Kosovom završeno, da Srbija ne sme više da ga ometa ni na koji način i da, ako želi u Evropsku uniju mora, bez odlaganja, hitno reformiše institucije. Pogotovu da stvori nezavisno pravosuđe i da krene u obračun sa korupcionašima i organizovanim kriminalom.
Sreda 04.12.2013.08:43
Očigledno je da je na liniji Moskva-Berlin-Vašington postignut dogovor da se Srbija spasi od potpune propasti i da investicije iz Rusije pomognu preživljavanju obamrlih građana i klonule privrede.Lopovska politička elita je u šoku. Podrška iz Londona će, svakako, barem zvanično, prestati. Suočavanje sa stvarnošću i izlazak pred suda veća je neminovnost.Ima li snage sadašnja koalicija u Vladi Srbije da napravi odlučan zaokret, da se oslobodi ličnih, političkih i kriminalnih veza sa prethodnom političko-mafijaškom elitom, koja je pokrala Srbiju za preko 100 milijardi evra?Na žalost, politika Aleksandra Vučića je nepromenljiva.
Sreda 04.12.2013.08:44
Na starim je granama. On je u gostovanju na TV B 92 toliko ishvalio Miodraga Rakića, bivšeg šefa kabineta Borisa Tadića, označavajući ga kao nacionalnog heroja i najpametnijeg Srbina, da je to prevazišlo svaku meru. Rakić je smrtno bolestan, ali bi ga Vučić uzeo u Vladu, međutim, navodno, Rakić, kao ponosan čovek to neće!Aleksandar Vučić nije naučio ni lekciju koju mu je očitao gradski odbor SNS-a snažnim protivljenjem da podrži njegov dogovor sa žutima da u privremenoj upravu grada Beogradu opet budu najpoverljiviji Đilasovi ljudi.
Sreda 04.12.2013.08:45
Nebojša Stefanović, potpredsednik naprednjaka je naveo da gradski odbor SNS-a ne želi da utiče na odluku Vlade Srbije o imenovanju privremene uprave, ali je podsetio koliko je grad zadužen i opljačkan, i kakva je u tome bila uloga onih koje Đilas, uz aminovanje Vučića, vraća da kradu za njega.Vučić, očigledno, ne oseća dah novog vetra koji duva nad Srbijom. Njegova politika je ista. Cilj je-oboriti Dačića po svaku cenu. Njegovo glasili svakodnevno izmišlja neprijatelje u SPS-u.
Sreda 04.12.2013.08:46
Tobož postoji neka paralelna služba koju je stvorio Dačić u policiji, da navodno njega špijunira, te služba u službi koju u Bezbedonosno informativnoj agenciji, koju je stvorio, pored živog Nebojše Rodića, zamenik direktora Marković, koji je kadar SPS-a.Očigledno, Vučićeva odluka je neopoziva. Umreće zajedno sa Rakićem, a sve će učiniti da Srbija nestane sa njima. To se, na njegovu žalost, neće desiti.Sve što je obećao Aleksandar Vučić, sve je...dim. Nema ni arapskih para, ni investicija. A Rusi dolaze, a Amerika ih podržava! Vreme je da se svi upitamo - hoćemo li u novu Srbiju? Hoćemo li dočekati svakog ko sa dobrom željom dođe u Srbiju?
Sreda 04.12.2013.08:46
Skoro da je sigurno da će Aleksandar Vučić, iz petnih žila, sabotirati svaku akciju ozdravljenja Srbije. Ipak, međunarodna zajednica ima snage da 100 milijardi evra koje su opljačkale Dinkićeva i Tadićeva mafija, koje danas pokušavaju da zavladaju evropskim podzemljem, vrati Srbiji, njenom budžetu, a da lopove izvede na sud, organizujući im suđenja u državama u kojima se nalaze njihovi računi. Oni koji im budu smetali na tom putu utvrđivanja istine, biće sklonjeni. I to brže nego što oni koji se tome protive, mogu i da pretpostave. Hoćemo li naučiti lekciju koju su nam očitali Rusi i Amerikanci?
Sreda 04.12.2013.08:48
Ако сам разумео оно што Давенпорт није рекао, преговора неће бити ни идуће године. Али, ајде да мало размислимо; рецимо да Украјина пристане да приступи у ЕУ, шта би се десило; примили би је одмах без икаквих прелиминарних договора или преговора, као што су примили и балтичке земље, само зато што граниче са Русијом. Примили су Румунију и Бугарску из истог разлога. Кипар и Грчка су примљене зато што граниче са Турском. Ако би којим случајем Бјелорусија пристала и њу би одмах примили и тако би Еу заокружила своје предвиђене границе, Гледајући логично: Србија, Црна Гора, Македонија и Босна и Херцеговина, које су унутар ЕУ граница, немају никакву шансу да буду примљене.
Sreda 04.12.2013.08:57
Штефан Филе, комесар ЕУ за интеграције је, а то је пре неки дан на француској телевизији речено, позвао Албанију да се припреми за преговоре. Ове четири ех ЈУ републике неће никад бити офисјелно примљене пошто су унутар граница ЕУ. То је веома добро објаснила у Сарајевском Ослобођењу једна професорица, боснакиња: они нас никада неће примити јер им ми требамо ако им затреба да поново запале ватру на Балкану. Ово што прича Давенпорт је пре њега говорио Дежер итд. Србија се мора, како су наши стари говорили. уздати се у се и у своје кљусе.
Petak 06.12.2013.11:56
EU nikada nije niti ce biti moj cilj i to je jedino sto zameram SNS-u. Nasa buducnost treba da bude vezana za dokazane prijatelje, za Rusiju i druge!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)