Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 03.12.2013.
00:15
Z. Marjanović - Vesti A
Ba, selo udaljeno od Ljiga petnaestak kilometara čudnog imena i među enigmatičarima omiljeno kao selo u Srbiji sa dva slova, čudnog geografskog položaja jer je toliko krševito i vrletno da, kako kažu i sami Bašani, "ovce na livadama pasu sa pridignutom ručnom kočnicom".
Utorak 03.12.2013.01:40
Dobro vece Vesti Online, kako ste? Neko bi rekao da ste u elementu. Tako izgleda da ste se otvoreno stavili protiv serije Ravna gora i Radosa Bajica. Svi mozemo da kritikujemo tu seriju i budemo reziseri ali tada se postavlja samo jedno pitanje - u koliko ste vi recimo tekstova kritikovali Veljka Bulajica? Pa nije valjda da su njegovi filmovi bili remek dela i to vrlo autenticna i istinita? A onda niste kritikovali ni jedan filmski kanal koji ih danas prikazuje a prikazuju ih - svi i to redovno. Da nije to zbog toga sto neko posle ove serije moze da kaze kako su sve navodne srbo-cetnicke agresije izmisljotina EU i NATO prvaka? Selo Ba vam daje ocenu o seriji?
Utorak 03.12.2013.01:41
A jel ste isli u Kumrovec da pitate seca li se neko tzv Josipa Broza, u Uzice da pitate seca li se neko da su ga komunisti oslobodili ili do Kozare da pitate seca li se neko jednog partizana u odbrani srpskih civila? Bulajic to snimi na kilometrima filmske trake i evo posle cetres godina toga i dalje kolko oces i niko rec da kaze, ko da je svetac Boze me oprosti. A vi iskopaste selo Ba. Mos si misliti, cetnici jeli kod seljaka. A sta cemo sa bilionima koje su komunisti pojeli posle rata? Posedima, njivama, robnim kucama, fabrikama, vilama i dvorcima na Dedinju? Nemojte tako, neko ce reci da vam je sediste u EU.
Utorak 03.12.2013.04:28
Nemoj tako brate Kozda odmah u brk. Pa naucili da lazu narod evo jos malo pa ce 70 godina. Tesko im je da prekinu. Vazno je da prolazi sve ono sto pljuje po Srbima i negira istorijsku ulogu Srpskog naroda u razvoju evropske civilizacije, Serija je pokusaj Radosa Bajica da prikaze na istorijskim cinjenicama (a ne komunisticko ustaskim) Generala Mihailovica i Jugoslovensku Vojsku u Otadjbini poznatu kao Cetnici ili Ravnogorski Pokret.Jedino ime pod kojim su bili priznati od saveznika bilo "Jugoslovenska Vojska u Otadjbini". Svaka cast Radosu sto pokusava da prikaze sakrivenu istinu i doprinese otreznjenju Srba i jedinstvu Srpskog naroda. Nema vise ni cetnika ni partizana nego samo Srbi.
Utorak 03.12.2013.05:55
Kodza je u pravu.pa uprkos mnogim nedostacima, drago mi je da prvi put mogu da pogledam , koliko toliko istinu o drugom svetskom ratu. komunjarska propaganda i njihova "istina" nam je preko glave.
Utorak 03.12.2013.16:27
Nemacka BND (najvisa obavestajna agencija) je tokom 1980-tih organizovala pomirenje hrvatskih ustasa i komunista, sto je stvorilo temelje za hrvatsku secesiju (isto kao sto je austrijska HNA bila glavni faktor iza organizovanja slovenacke secesije). U Srbiji rade upravo suprotno - zavadi koga god mozes, koliko god mozes. Zato oprezno sa grlatima iz bilo kog tabora, koji zovu na podele medju Srbima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)