Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
24
Petak 29.11.2013.
10:25
Beta A
Atlantski savjet Crne Gore zatražio je da se Rusija izvini Crnoj Gori zbog izjave ruskog ambasadora u Srbiji Aleksandra Čepurina da je "majmunska politika" nastojanje Crne Gore da uđe u NATO.
Petak 29.11.2013.10:34
Сви на овим просторима смо и курве и мајмуни...утувите то једном у глави...питам вас све редом.ШТА СВИ МИ ИЗ БИВШЕ ЈУГЕ ИМАМО СВОЈОМ НЕЗАВИСНОШЋУ? Рећићу вам шта имамо ...ГО КУ.АЦ и ништа више. Не да смо мајмуни него смо ретардирани МАЈМУНИ.
Petak 29.11.2013.10:37
А моји "драги"Милогорци,Монтенегрини или Карадаглије е ви сте посебна прича...ви сте ко ударени топузом по глави не сећате се шта сте пређе били...ви сте недоношче ретардираних мајмуна.
Petak 29.11.2013.10:43
I u Srbiji i u Crnoj Gori ista situacija, slep vodi coravog. Krajnje je vreme da shvatimo da bez Rusije srljamo u propast. Kada budemo to osetili bice kasno!
Petak 29.11.2013.10:57
Биће касно зато и написах оно...сви смо у истој септичкој јами...ко на време схвати пре ће изаћ.
Petak 29.11.2013.10:57
Čepurin je rekao istinu živu, i niko mu u narod nije zamjerio, nako podrepne muve (špijuni-aktivisti) što nose prigenice u štab DPS-a nakon svake "poštene" izborne pobjede.
Petak 29.11.2013.11:12
Čepurin je ambasador u Srbiji a ne Crnoj Gori . Tako da pozivi na becku konvenciju nemaju osnova .
Petak 29.11.2013.11:50
Tu sjede sve sami Hrvati. Ima jedna Hrvatica, zaboravih joj ime, a Hrvat, Anton Zbutega, veliki ustaša sa svojim pokojnim bratom koji je bio proglašen za izdajnika 90-ih i protjeran iz CG, jeste ambasador CG u Vatikan. Sve ti je jasno onda. U ustaškom Osijeku je osnovan kadara za crnogorski jezik. Zamisli to - Hrvati vode računa o nečemu nešto što nije hrvatsko, što je nemoguće. Moguće je samo, što se i dokazuje, da je i to kreirano davno za razbijanje srpstva u CG, a pare idu iz katoličke crkve za finansije toga na relaciji Osijek-Podgorica, plus takođe okupacija Crne Gore kao i Srbije od strane stranih ambasadora i domaćih krimosa u Vladi.
Petak 29.11.2013.12:06
Svaka cast brate !!!!Samo istinskim vernicima i Bogobojazljivim ljudima je to danas kristalno jasno.Njih ni EU niti amerika ni vatikan nisu uspeli da zaslepe svojim satanistickim trikovima.Hvala Bogu koji ti je dao snagu da ostanes na njegovom putu....poz
Petak 29.11.2013.12:29
Hvala druže od Principa. Ja samo čitam znakove pored puta i pratim trag novca i naslove uz grad izdavaštva iz "Crnogorskog Instituta za književnost i jezikoslovlje" - sve "bratsveničke veze" s Hrvatskom u jeziku i kulturi, i 80% se toga štampa u Osijeku. Jadno i žalosno koliko je providno odakle sve to ide. Pa i zagovornik crnogorskog jezika Nikčević (učitelj Čirgiću) prije 50 godina studirao je i predavao po Sloveniji i Hrvatskoj, samo što do 21 vijeka nije u CG imao podršku za ideju. Samo pratimo trag novca i znakove pored puta, i sve će nam biti jasno.
Petak 29.11.2013.12:19
Ne zaboravi petu kolonu na Dedinju. Pokusavaju na isti nacin da razbiju Srbski korpus pretvarajuci ga u Austrougarski, sta ustvari nije istina. Posto je ovo sve jedan narod, a ono su nekad bili narodi. Na isti nacin rade i ruskom korpusu. Prezir definitivno pripada mladjoj braci , posto su oni ti koji NE ZELE da vide da unistavanjem velike brace koja imadu sangu da se odupru, za razliku od njih samih uplakanih i SAMI SEBI SUDBU ZAPECAUJU. Oni to cine iz ciste adolescentne mrznje, neverovatan fenomen za proucavanje. Valjda u tom ludilu od Boga napusteni, tek sta bi istrebili vecu bracu, poceli bi da shvataju i placu, posto bi ostali onda ODRASLI SAMI medju lavovima.
Petak 29.11.2013.12:36
I Crna Gora i Srbija propadaju jer su zaboravili na svoje pretke, i faktički se odrekli korijena, naročito Crna Gora. Kada nekom stari istorijski korijen ukloniš, onda taj propada. To je metafizička istina, jer radi se o kodu. Crna Gora je u priznavanju Kosova napravila prije svega ludost protiv sebe zbog Metohije, a onda ludost i protiv svog brata. To će biti neizbrisiva sramota, kao i davanje da se Prevlaka riješi na sudu, pa će tako dati i za Ulcinj, Tuzi i dio Raške oblasti (tzv."Snadžak") sjutra, sve sama istorijska mjesta Srbije i Crne Gore, jer Đukanović sigurno nije naš no ŠIPTAR - em liči s Tačijem, em radi sve protiv svog naroda i državnosti. Ali, ima pametnih ljudi, kao
Petak 29.11.2013.12:40
Valjda svaki narod koji se udalji od Boga, a okrene amoralu, mora da dodirne nosem dno. Onda ce ili da nauci i da se promeni i opstane produhovljen da uci decu drukcije, ili ce da nastavi nanaucen i da nestane. Takva je sudba i to je tako. Videcemo da li ima dovoljno slobodnih u CG i ostatku bratije ili ne. Pomoci ce im neke stvari u svetu, da brze pocnu da razmisljaju, ne brini.
Petak 29.11.2013.12:49
A evo kanal gdje ima ovih malo zadojenih nastrano, ali makar se drže veza sa Srbijom, i žestoko kritikuje izdaje Đukanovića i ne zaboravlja ćirilicu: http://www.youtube.com/watch?v=ljbNRh4VW0c http://www.youtube.com/watch?v=SBwzCPPvDP0
Petak 29.11.2013.12:57
Kao što vidiš i na ovim linkovima kod onih nacionalnih Crnogoraca, tj. dijela njih, Srbi i ćirilica nije zaboravljena i ne mire se sa SPC, Šiptarima i Hrvatskom, i eto kako iskazuju to za podsjetnik drugima. Bez obzira na sve, znajte da CG nije niti će ikada biti NDH, i da se najviše ljudi doseljava da živi i radi iz Srbije i Republike Srpske i danas (preko 5 hiljada iz Srbije i oko 2 hiljade iz RS). TAKO I TREBA DA BUDE! Samo ne Albanci i Hrvati. Neka nas Bog sačuva od njih, ali i od kuge i gladi.
Petak 29.11.2013.13:05
I da dodam, ima dosta srbijanskih firmi ovamo i zapošljavaju svakog - ne gleda se kao što Hrvati rade u HR pa gledaju nacionalnost i religiju. Sačuvaj nas Bože Albanaca, gladi, virusa i Hrvata!
Petak 29.11.2013.13:11
Zao mi toga brate, ali valjda glupost neunistiva na ovim prostorima, opet treba da uzme danak da bi narod nesta naucio. I bit ce tako, samo da nam opet neki lordovi ne namecu mir nakon sta podele i zarade. Ako to opet dozvolimo po treci puta u sto godina, onda nam spasa nema. Dakle tesim se da sta pre odgonetnem kako cemo, sazrelo je vreme i kod Rusa da podnesu promenu, da idemo da vidimo sta nam je sudba. Bilo bi lepo da se slicno kao i Ukrajini desi i u Srbiji. Evo javljaju iz Litvanije da je ponuda i dalje na stolu. ku.ve nemaju stida. Ne znaju oni sta je to, samo interes i nista vise. Boga i morala se odrekli i tako ce i da zavrse.
Petak 29.11.2013.14:00
I ja se slažem da treba u Srbiji da se desi kao u Ukrajini. Ako slušaju radio Snagu Naroda onda i ako su pametni, onda bi trebali da se ne zezaju s narodom, jer sve će više biti onih protiv EU, pa neka vide. Više je onih protiv EU nego onih za EU.
Petak 29.11.2013.13:26
Pa moj Vladimire zahvaljujući hrvatima,muslimanima i albancima Crna gora se i razišla od Srbije .A najtužniji je ovaj ekstremni crnogorski šovinizam koji im se priklanja.
Petak 29.11.2013.11:54
Лично Путин ће да има се извине...хахахаааа па стварно су мајмунчићи...
Petak 29.11.2013.12:40
Српски јунаци, Црногорци из доба владике Радета потрудише се листом да постану модерни Монтенегроси а посташе смешни Мајмунегроси. Једино још у Београду, нажалост, успевају да глуме Црногорце. Неће ни то још дуго.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)