Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 28.11.2013.
00:11
RTS A
Povodom izlaska Hrvatske i Srbije pred Međunarodni sud pravde u vezi sa tužbama za genocid, ali i povampirenja ustaštva u Hrvatskoj, profesor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Žarko Puhovski dao je intervju za Radio-televiziju Srbije, u kojem smatra da genocid ne može biti dokazan ni u Hagu, ali da je dobro da se na zločine stalno podseća, kako bi se izbegli nacionalistički ispadi.
Četvrtak 28.11.2013.01:05
Profesore Puhovski, vasa konstatacija je nekako cudna. Pa vi vec ucite i od jednih i od drugih. Od Engleza, jer su oni najgenocidnija nacija na planeti ali i od Srba, jer ste i vi na zalost Srbi, Srbi katolicke vere, koji non-stop uce sami od sebe usavrsavajuci sopstveni fasizam. Treba li da vas podsetim da su vas se i nacisti u Dr.sv.ratu zgrazavali a Italija, kolevka fasizma, odrekla kao najprimitivnijih varvara na zemlji. Neko bi rekao da ste priglupo licemerni junak duciceve pesme koji prosto obozava da poredi Srebrenicu i NDH sto je jednako umobolno kao porediti sukobe u pojasu Gaze i Holokaust. Vi Srbi katolici tzv Hrvati ste zaista najhrabriji po tome sto se nicega ne stidite.
Četvrtak 28.11.2013.09:28
"... Neko bi rekao da ste priglupo licemerni junak duciceve pesme koji prosto obozava da poredi Srebrenicu i NDH sto je jednako umobolno kao porediti sukobe u pojasu Gaze i Holokaust. Vi Srbi katolici tzv Hrvati ste zaista najhrabriji po tome sto se nicega ne stidite." (Kodža Miloš) Genijalno rečeno! Plus u beskonačno! Puhovski je jedna obična šmizla, što se vidi nakon čitavog teksta. Šta je rekao? Ništa. Samo eto da se glasne čisto s glupim poređenjima. I o idiotizmu današnjih katoličkih sveštenika u HR: http://www.etnolog.bloger.index.hr/post/za-jednakost-svecenstva-pred-zakonom/4948432.aspx
Četvrtak 28.11.2013.11:25
Aj ne tupi brate! I nemoj da hrvate nazivas Srbima pa makar i katolicima,ne vredjaj Srbe neposredno.To su HRVATI - HRVATI, samo HRVATI i tacka.To sto su oni radili '41-'45 i 90-tih to mogu samo HRVATI.I kada bi mi neko dokazao da su oni odmetnuto seme od nas ja bih se odmah ubio a verujem i ti.
Četvrtak 28.11.2013.11:45
E sa tim se slažem. Nismo mi nikakva "braća". Tu iluziju Karađorđevića i drugih treba izbrisati jednom za SVA VREMENA u umovima budućih generacija! Isto uraditi sa titoizmom i "bratstvom jedinstvom". Tako se vrši reinstalacija javnog mnjenja.
Četvrtak 28.11.2013.12:34
Meni ovo lici na pobrkane loncice. Kain i Avelj su bili braca pa Kain ubi Avelja. Po potonjoj i vec vidjenoj ingenioznoj logici, mi bismo to obrnuli pa Kain ne bi bio ubica i mi bismo se nanovo bratimili. Ne valja kada stavovi i osecanja oblikuju istinu. Kvazi-patriotska emotivna brzopletost svaki put nanovo pusta Kaine u nasu kucu - nisu oni nego Austrijanci, nisu oni nego Pavelic, nisu oni nego Tudjman ... Samo osvescenost istinom moze da ih spreci da u kucu ponovo udju a da bismo znali sto u nju ne smeju moramo da znamo sto su iz nje izasli. E sad naravno, ja mozda gresim pa ne shvatam da pricaju kineski i citam njihov mandarinski jer sam lukav. Pozdrav i ne zameri matorom Kodzi
Četvrtak 28.11.2013.11:46
Posle Srba katolika tzv Hrvata najvise pravoslavnih Srba od 41'-45' su pobili dojucerasnji pravoslavni Srbi, tada svezi komunisti. Na vecini stvari koje su te iste ustase radile 90-tih stoji milosevicev potpis. Posle svega toga ti mi jos uvek izgledas prilicno ziv a evo i ja ponekad mrdnem. Dakle, mozda sam ja tup al ti se ostris na pogresnu stranu momcino.
Četvrtak 28.11.2013.12:31
E moj druze cija je to teza da su hrvati ustvari pokatoliceni Srbi? Po tome ispada da sva zla ovoga sveta nanesmo sami sebi a hrvate ajde da aboliramo,jel to to? Komunisticka zamka.Upravo to sto govoris na to si i naseo.
Četvrtak 28.11.2013.12:38
Komunisticka zamka? Ma naravno jer komunisti u Srbiji su bili Vijetnamci ustvari. A Srbi katolici tzv Hrvati su Kinezi jer sam ja jedan od retkih koji je prosao katedru za kineski pa razumem jezik kojim govore. Vidis, interesantno je da su upravo ti komunisti izbrisali trag Srbima katolicke vere za sta postoji mnogo opste-poznathi izvora koje ignorisu vidi jedino ti Srbi katolici tzv Hrvati. Njihove razloge znam, nisam siguran za tvoje. Pozdrav i ne zameri.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)