Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 27.11.2013.
01:24
Srna A
Srpski diplomata Milisav Pajić izjavio je da je Rusija bila i ostala strateški oslonac Srbije, koji joj omogućava da sačuva svoj integritet i Kosovo, a opet postane deo EU.
Sreda 27.11.2013.09:26
Sve je jasno . SBIJU VODE SKOTOVI KOJE SU POSTAVILI EU ZLIKOVCI DA NJIMA SLUŽE . Pošto to isto i RUSI ZNAJU oni su pustilo OLOŠ IZ SRBIJE DA VIDE DOKLE ĆE ? RUSI PRAVE OGROMNU RAZLIKU U POGLEDU NARODA SRBIJE I IZDAJNIKA NA ČELU SRBIJE . Da ne misle dobro SRPSKOM NARODU KOSOVO BI ODAVNO PRIZNALI I NE SAMO TO ... SVE NAS TO OBAVEZUJE DA SE PREMA RUSIMA ODNOSIMO SA NAJDUBLJIM POŠTOVANJEM . REALNO .
Sreda 27.11.2013.02:35
Nasi politicari su zaslepljeni ( ne znam samo cime) i zaljubljeni u neku EU. Zasto - ostaje za sada tajna. NE mogu da verujem da ne znaju da tu istu EU indirektno finansiraju Rusi i Kinezi. Rusija isporucuje skoro polovinu istoj toj EU potrebnih energenata. Kina ucestvuje sa stotinama milijardi dolara u finansiranju iste. A nama izgleda da je jedini spasonosni put taj koji nas vodi u EU? Ne znam da li mi mozemo nesto da proizvedemo sto cemo moci da plasiramo u Namcku, Holandiju , Dansku. Zaboravljaju nasi poliicari da su nam jedio kod Rusa vrata sirom otvorena. Mi ne moze da proizvedemo te kolicine. na primer, zdrave hrane, koja bi bila potrebna samo Moskvi. Ne vidimo sumu od silnog drveca
Sreda 27.11.2013.10:35
Turska nije islamska drzava, nema veze sa islamom.Turska je mevludska drzava, koja je od islama napravila otpad sa prljavim novotarijama u Islam. Turska je drzava punih turbeta ili mauzelija koja je donela sasvim iskrivljeni Islam u Balkan. Turska je drzava munafuka sa ciljem da ubija Islam, da stvori neku novu ili bolje receno staru religiju prije Islama - drzavu takozvanu Ahura-maza a sve navodno u ime Islama.
Sreda 27.11.2013.13:05
Turska je kao i Albanija i BiH vestacka tvorevina stvorena od strane Engleske. Napravljena je na rusevinama Osmanskog carstva kada je Balkanska saveznicka vojska vec bila pred Carigradom a Rusi u njemu. Tada su Englezi podigli svoju flotu i zapretili novim Krimskim ratom Rusiji ukoliko se ne povuce iz Carigrada a Balkanskim saveznicima otvorenim ratom. Turska je neka vrsta kompromisa izmedju Engleza i Rusa tipa necemo mi al necete ni vi. Englezi su kroz ceo XVIII a pogotovu XIX vek vestacki odrzavali Osmansko carstvo kao njihov evropski stit pred Rusima. Islam ili ne, danas njegovim sirenjem na zapad zele da povecaju moc tog stita i kontrolisu ruski uticaj u Evropi koji postaje sve jaci.
Sreda 27.11.2013.12:45
Nisam siguran da li se vi mladji secate one histerije titoistickih vremena 'Amerika i Engleska bice zemlja proleterska' i 'U komunizmu sadimo psenice, bice kuruz ko lubenice'. Nije bilo bitno jel u to verujes ili ne, moro si da pevas. Tako su ti naredili na TV-u, u kuci i skoli. Molim vas da mi ne zamerite ali ova cela pesma povike da moramo u EU, dakle opet u sopstvenu smrt, mi neizostavno lici na to. Kad treba da se gine mi smo izgleda uvek na listi i uvek uz pesmu. A Turci na vlasti i tek dolaze. Ne zamerite mi sto se ponavljam, ali nam treba, tako nam treba opet jedan da dojde i kaze ... Eto mene, eto vas, rat Turcima.
Petak 29.11.2013.11:21
Uvek je Rusija vodila racuna o nama kao o zabludelom detetu. Kada bi jos mi znali da to cenimo mozda bi se i spasili od zla koji nosi EU!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)