Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 25.11.2013.
16:27
Srna A
Demokratska stranka Srbije (DSS) ocenila je da je u Hrvatskoj došlo do renesanse ustaštva i da je krajnje vreme da Srbija zaštiti Srbe, koji žive u toj zemlji.
Ponedeljak 25.11.2013.16:49
Sve je ovo na mjestu što je rekla! Oni lupaju ćirilične table čekićima, jer su tako u Jasenovcu lupali srpske glave maljevima. To bi uradili i 90-ih da se SAD nije umiješala i povela "Bljesak" i "Oluju", računajući da je bolje protjerati Srbe nego da se da prilika monstrumima da prave novu Gradišku, Jadovno, Jasenovac... logore za djecu.
Ponedeljak 25.11.2013.17:12
USTAŠTVO nikada nije bilo manje u Hrvatskoj ono je bilo samo malo pritajeno . MRŽNJA PREMA SRBIMA JE ISTORIJSKA I PRENOSI SE SA KOLENA NA KOLENO . Jedini odgovor USTAŠKOJ HRVATSKOJ je PROTERIVANJE SVI TRGOVINSKIH LANACA I DRUGI HRVATSKIH FIRMI IZ SRBIJE . KADA IZGUBE 3 MILIONA POTROŠAČA DNEVNO MORAĆE VIŠE DA NAS POŠTUJU . Ovako oni POTPUNO LEGALNO IZNOSE IZ SRBIJE MILIONE € DNEVNO I SVKODNEVNO GAZE SRBE U HRVATSKOJ . DA LI ĆEMO SE JEDNOM OPAMETITI KAO NAROD ?
Ponedeljak 25.11.2013.17:48
I ja sam za ukidanje svih hrvatskih trgovinskih lanaca na našem prostoru, i da se ne daje to da uvoze u našu zemlju s minimalnom carinom, što su na žalost naši kapitulanti uradili. Mi treba sa HR da zamrznemo odnose za naredni čitavih 50-100 godina, i da bude svedeno samo na saradnju u suzbijanju kriminala, a da se hrvatskoj manjini i Albancima na jugu Srbije ukine jezik im matici za prvi jezik, i da se ALbancima na jugu naplaćuje struja. OVOLIKE IZDAJE SU VIŠE NEPODNOŠLJIVE!
Ponedeljak 25.11.2013.18:27
Dok god je nama skupstina cionisticka, SANU masonski, a stranke jezuitske, nema nama pomoci. Jedino rat na BI moze da izvuce gamad odavde, a prepusti tzv intelektualnu elitu narodu na cesljanje.
Ponedeljak 25.11.2013.18:36
I jezuiti su ti u SANU - Hajdin, Jerotić... sve vatikanci. Ne treba tu rat, tu treba vlast radikalnija. Danas žalim što Šešelj nije dobio priliku da vlada.
Ponedeljak 25.11.2013.18:46
Ma ne moze da ih unistis bez rata, nema mogucnosti sa ovakvim narodom kao danas. To je samo utopija. Bez rata oni ce vec da nadju opet nacin da nastave dalje. Vidis da su danas uz svu tehnologiju, paradoksalno, moguce stvari koje pre nisu bile niti u masti. Narod je oglupio. Ne znam koje je drugo resenje za dugove, hiperinflaciju, recesiju u kojima se naleze.Dapace rat i oni prizeljkuju i placeni su da dovedu do njega, jer su uvereni u svoju superiornost. Treba im ga dati, pa kud puklo onda. Tek ce gladni da rese stvar ili ce oni da rese gladne.Zasto mislis da prvo udaraju po slobodnima? Zato i cepe svuda, zato ih prate mediji, iako rupa do rupe , ne moze da se pokrije, svuda curi.
Ponedeljak 25.11.2013.17:53
Ne znam za tebe, ali ja lično ne kupujem u Mercator ni žvaku. Nisam ograničen, ali neću namjerno i iz principa kad ima toliko drugih a naših.
Ponedeljak 25.11.2013.22:44
Aktuelna vlast ne shvata, da pored narushavanja ugleda Srba i straha koji trpe posle svega sto su prezzivjeli nashi ljudi u Hrvatskoj, neko mora ustati i isprozivati te Ustashe!!! Medjutim, kako su nam svi u vrhu vlasti pod hipotekom-nesmiju-moraju da cute i da se prave ludi!!!
Ponedeljak 25.11.2013.22:54
Ratko Dmitrović ima podatke da su Hrvati direktori ovih proizvođača mlijeka u Srbiji što su trovali djecu srpsku zimus u sred Srbije. Kaže i kako su došli u Srbiji, ali to nije htio da iznosi. Ako laže on, onda lažem i ja. Ali njih treba protjerate kao direktore tih firmi, a Ideu i Mercator najuriti i reći "Napolje iz Srbije!"
Ponedeljak 25.11.2013.23:10
Ренесансу може да доживи само нешто што је изгубило интензитет, па поново оживело, што овде није случај.Нација направљена специјално за продор на Исток (између осталих) од стране Аустрије и Ватикана, политичким инжињерингом од мешавине народа у којој су апсолутно доминирали Срби католици, не би постојала без усташтва и ''католичанства'' (наказне имитације хришћанства која плива у крви невиних). Без нацизма нема Хрвата.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)