Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Subota 23.11.2013.
01:13
J. Arsenović - Vesti A
Hrvatska policija nije našla osnova za krivičnu prijavu protiv Josipa Šimunića zbog ustaškog pokliča "Za dom spremni" kojim je fudbalski reprezentativac preko razglasa i uz pomoć navijača na stadionu Maksimir proslavio plasman Hrvatske na Svetsko prvenstvo u Brazilu.
Subota 23.11.2013.01:27
Jbt pa nas Srbe stvarno treba na vrbe! Nabijem više na kurac i Brisel i Ameriku i Svet i Fifa-u, i dvostruke aršine i svet u globalu! Nama ne preostaje ništa nego ili da se zatvorimo kao Severna Koreja ili da skinemo gaće i da se naguzimo. Ovo stvarno više nema nikakvog smisla. Hrvatima opet usključala krv, povampirili se i nikom ništa Neofašizam ulazi u evropu na velika vrata, Nemci ojačali i drmaju opet evropom! Zato Hrvatima neće niko ništa., imaju kao 91.god Boga za kuma. Možda bi valjalo da dođe 3 svetski rat pa da vidimo više kom obojci a kom opanci!
Subota 23.11.2013.09:29
Malo smo i mi sami problem . PAMTIMO 2 sata kao kokoške i "svi su nam prijatelji" . U Hrvatskoj se MRŽNJA PREMA SRBIMA prenosi sa kolena na koleno i nikad neće prestati a mi se toga setimo kada se ta mržnja javno ispolji . SVE ODNOSE SA USTAŠAMA SVESTI NA ONO "KOLIKO SE MORA" I SVE FIRME PLANSKI PROTERATI IZ SRBIJE .
Subota 23.11.2013.09:15
srbija je naguzena otkad je ds dosao na vlast a ovi sad iz sns i sps se takmice ko ce vise biti guzen pa da dobije poene kod ovih iz brisela itd
Subota 23.11.2013.09:56
List podseća da je "Za dom spremni" ustaški ratni poklič, uz koji je na desetine hiljada ljudi stradalo u koncentracionim logorima". Више десетина хиљада.. мајко мила.. они милион ипо људи прекројили у више десетина хиљада.. Срамна је данашња Европа.. Под шапом Сотоне је..
Subota 23.11.2013.09:57
а за поклич стотине хиљада усташа Крвата и ћутање јебропе ћу рећи: " Свака птица своме јату лети"
Subota 23.11.2013.02:48
Ono sto ne smeju Nemci, to je dozvoljeno Hrvatima "maloj deci". Sta deca znaju sta je fasizam? Hoce li konacno neko izneti na videlo istoriju Evrope iz 1941 godine. Cini mi se da su svi prepustili Hitleru svoje drzave bez ispaljenog metka. Valjda i to govori nesto.
Subota 23.11.2013.13:45
pa ne bih se slozio bas sa cetri miliona ali sa tri miliona i dvesta hiljada da uvek sam rekao da je osamdeset procenata ustasoidna na zalost ali je tako
Subota 23.11.2013.13:57
Tocno, dvaest procenta su varljive ustase, to su vikend domacice koje dolaze u Beograd na stircanje pa ostavljaju srbosjek doma.
Subota 23.11.2013.05:47
Hrvati su se iz dva svetska rata,izvukli da ne odgovaraju za genocid nad Srpskim narodom. Nazalost,to je rezultat nase politike"Bratstva i jedinstva". Danas,mi isto zivimo,u jednoj politickoj zabludi,da proterivanjem 500 000 Srba i odvajanjem Hrvatske,da je rat gotov.Zasto se javno plasira ustastvo?Zasto se toliko velica NDH i pere od svih greha? Zasto je Stepinac postao "blazeni"?Ovo su samo pripreme za unistenje i pripajanje cele BiH,Hrvatskoj kao i njihove vekovne zelje da dodju do Zemuna!Rat sa Hrvatima nije gotov,nego je gotova samo prva faza,a teren za drugu fazu je upravo u pripremama.Hrvati nece stati dok im mi ne stanemo na put. Srbija mora pobediti Hrvatsku pred medjunarodnim sudom
Subota 23.11.2013.07:42
primili su najgori šljam u Eu nekažnjene zlikovce i koljače nad čijim su se zločinima i njihovi mentori sblažnjavali,sad neka se zabavljaju sa njima ovo je tek početak.Drago mi je što je takav otpad od Srpskog naroda promenio veru i nazvao sebe hrvatima,to je prirodna filtracija, Bog nas je pogledao ih je odvojio od nas.
Subota 23.11.2013.10:05
а зашто људи упорно мисле да су тамо у европи сви цивилизовани, ноблес, културни, фини, чедни, безгрешни? Зашто? Па најгора зла која су на глобалном нивоу се дешавала су управо потекла из Европе и Енглеске.. А ми, и цео остали источни свет, гледамо у њих као у неко божанство.. Као завидимо им и желимо да будемо они.. А они се цело своје постојање труде да постану ми.. Да се култивишу и просипају нам м за б, као ми смо БарБари.. Па није запад крао на западу, него су ишли крсташи на Исток да пљачкају све што им падне под руку.Па сад оном сину Нацисте нашли милионе вредне слике које му је отац покрао за време 2ср. Пуне су им приватне колекције источг блага.И ми треба на те лопове да се угледамо
Subota 23.11.2013.09:49
Fašizam je u genima Evrope, jer kolonijalizam nije bio ništa drugo do fašizam, a rasizam i drugo uz nacionalizam samo su se kasnije nadovezali i kreirala riječ ideologije. Sramota kako je evropski kontinent i bijela rasa tiranski bili nama, Africi i dijelu Azije. Volio bih kada se Balkan više ne bi računao Evropom, već identitetom za sebe, no su opet smećarske zemlje oko nas - Hrvatska, Bugarska, Mađarska, Albanija, Rumunija i tu i tamo Makedonija. Sve same zemlje koje su podrepne muve bile svih fašizama i genocida Evrope, stvorene da rade protiv pravoslavlja, Rusa i Srba, pod mentorstvom Zapada. Propali svi dušmani da Bog da!
Subota 23.11.2013.10:09
Hrvatski degenerici divljaju sirom sadasnje hrvatske neoustastvom preplavljene.Ovo je autogol hrvata koji su eto podsetili EU i svet ko su oni zapravo bili i jesu sada.I opet ce to raditi s'vremena na vreme i to je super.Ponovo ce aktivirati staru Ruzveltovu poruku svetu a koja glasi:"hrvate treba staviti pod starateljstvo".
Subota 23.11.2013.11:51
NIJE TO FAŠIZAM OVO JE NACIZAM....VELIKA RAZLIKA....JER NACIZAM I FAŠIZAM SE RAZLIKUJU....OVO JE NACIZAM U NAJPRIMITIVNIJEM OBLIKU.
Subota 23.11.2013.12:24
"Zašto Beograd ćuti?" zato srbija ima prokrvatsku prokomunisticku vladu 13 godina zato sto je srbija pod okupacijom.. biti srbin u srbiji je veoma tesko a kamoli biti srbin u okruzenju..
Subota 23.11.2013.15:38
Germanizacija naseg prostora je ocigledna. Nakon mode germanskih prezimena i poltronske poistovjecenosti njihova neskrivena mrznja prema Srbima tj. Slovenima po Hr.i Slo. ce vremenom izazvati kod vecine naroda kontrareakciju. To nije skoro ali je logicno i bice kasno. Tada vise Srba nece biti, pa ce oni doci na red.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)