Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 19.11.2013.
14:00
Beta A
Prema konačnim rezultatima izbora za gradonačelnika severne Mitrovice u drugi krug glasanja 1. decembra ušli su Krstimir Pantić iz Građanske incijative "Srpska" i Oliver Ivanović, kandidat Građanske inicijative SDP.
Utorak 19.11.2013.16:23
Ма ови су само марионете, највећи сарадници окупатора су они позадинци у Београду, како у Скупштини (Влади) Србије, толико и они у СПЦ (у Синоду пре свега и на КосМету) који су овакве сподобе и породили међу Србима. Одкуцај ово на гуглу: sava janjic borac za nezavisno kosovo па ћеш видети каквих све змија има на КосМету међу Србима, па онда да се запитамо ко је већи шиптар од шиптара? Или послушај ово http://chirb.it/mH90hO
Utorak 19.11.2013.19:02
У твоје познанство са Савом никада нисам ни сумњао, тако да ти није проблем да препознаш глас Савин на снимку, зар не?Но даће Бог и теби и Сави-Драгутину времена за покајање, као што је дао и онима који су својевремено протерали Св. Јована Златоустог (због цара и људске самовоље) да би касније клечећи пред његовим моштима тражили опроштај. За паметног је доста.
Sreda 20.11.2013.09:58
Artemije je bio obican lopov i zbog toga je rascinjen i proteran sa Kosova. On je izmedju ostalog prodao Crkveno imanje Siptarima. To se desilo 2007. godine. Crkveno imanje u Djakovici je prodao Siptaru katoliku po imenu Kolje Komoni. Od Siptara je dobio 150.000 Evra. Ako koza laze, rog ne laze. Ko ne veruje neka ide na Kosovu u Djakovici i neka kontaktira sa ovim Siptarom. To je samo jedna od kradja Artemija. Gospod Bog je sve to video i rascinio ga i proterao sa Kosova.
Sreda 20.11.2013.13:28
Прво се договорите за шта све оптужујете Владику Артемија, погледај нпр. о којој црквеној имовини се радило. Да то није локал, сампослуга, коју је Слобина власт у Ђаковици, беше председник онај Трајковић, доделила Цркви, епархији, на име некакве надокнаде за одузету имовину. Када су дошли шиптари једноставно је речено или ћете то да нам продате или Вам одузимамо. Тако су и свештеници из Призрена продавали парцеле, које су добијали за куће по Призрену, шиптарима. Толико о томе.Само ми одговори да ли је на аудио снимку глас Саве Јанића или не? Ајд чик ако смеш реци чији је глас на снимку. Па онда да наставимо о Владики Артемију, и гледај да често не служиш са Савом, није то добро за спасење.
Sreda 20.11.2013.15:54
Vidis i sam da i ti priznajes da je u pitanju Crkveno imanje. Ne znam da li je to glas arhimandrita Save. Ne verujem. Sa danasnjom tehnologijom lako je izmanipulisati glas bilo koga.
Četvrtak 21.11.2013.09:13
Видиш и сам да је са савременом технологијом разумети и урадити све како се коме свиди и одговара, зар не? Погледај мало по интернету или питај Саву да ти покаже сва документа у вези тога па ћеш видети да ту никакве крађе нема. Нпр. садашњи Патријарх је својевремено, када је курс био 1 динар 1 марка, уложио у приватну банку, као штедња, 5 000 000 (пет милиона динара) без одобрења Синода и све је то пропало. није одговарао јер забога има право да располаже са имовином епархије, али ето пропало је. Па можда је и Владика Артемије на истом основу урадио то што је урадио. Немој да се правиш блесав и причаш да ово није глас Саве Јањића када обојица добро знамо да јесте.
Sreda 20.11.2013.10:57
Dragi imenjace, iza mantija se kriju mnogi lopovi, pederi, seksualni manijaci.......Pakao ce biti njihovo mesto gde ce goreti vo vjek vjekov. Arhimandrit Sava Janjic, iguman Manastira Decani je veliki duhovnik.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)