Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 16.11.2013.
12:01
J. Arsenović - Vesti A
Zlo se opet nadvilo nad Srbijom, upozorava Emir Kusturica nakon najave ministra rudarstva Milana Bačevića da će Srbijanikl uskoro početi istraživanja rude u okolini Trstenika.
Subota 16.11.2013.12:09
Нажалост за "наше" Министре, почевши од првог до оног без портфеља не постоји прљав посао, технологија, реч ма ништа прљаво само ако доноси чист, неопорезовани, профит у њихов џеп!
Subota 16.11.2013.12:31
Kao što je Srbija pokazala da može udruženo da deluje kad je u pitanju jedan ljudski život (slučaj male Tijane) tako bi isto trebalo da reaguje udruženo kad shvati da nije u pitanju samo trsteničko "dvorište", nego da je cela Srbija u opasnosti! Hajde sad da vidimo NVO sektor, eko udruženja i resorne ministre kako će se pokazati! Nije dovoljan jedan Kusta, ma kako vredan bio, da se yaustavi nadolazeća pošast!
Subota 16.11.2013.13:11
Nije on najvece zlo u vladi, ima i gorih, tek ce se videti kakvi su to razbojnici!
Subota 16.11.2013.13:35
..Reč je o geološkim istraživanjima, koja ne podrazumevaju nikakvo kopanje....Ako nemaju namjeru kopati i eksploatisati,zasto gubiti vreme i novac na istrazivanju,dali ima nikla ili nema neka i dalje bude gdje je.Dali ce se nesto raditi sto u buducnosti ugrozava zivot gradana,treba da odluci narod,jer taj je narod tamo zivio i prije i zeli i poslije a ministri i politicari su sa kratkim rokom upotrebe.Zaustaviti unistavanje Srbije.
Subota 16.11.2013.20:34
Интелектуално-политичка ''српска'' псеудоелита која је постављена од германско-романских на власт у Србији наставља да педантно ради против свог народа и државе. Ова власт је континуитет жуте хунте. Десило само пар персоналних промена - академски грађанин Николић и рибоусти Вучић су заменили пајаца Тадића, а остали актери у великој бескрупулозној превари су исти или су ту да попуне број. Трагикомична ствар је да тројански коњ Коштуница према овом башибозуку делује као интелектуални и државнички гигант, громада родољубља. Тачно је да ова руда и метал нису отровни, али је отровна сумпорна киселина која се користи у процесу добијања никла, а иза које не остаје НИШТА живо, нити ишта може...
Subota 16.11.2013.20:46
...да да расте и живи после ње. Сумпорна киселина загађује земљу и воду - површинску и подземну. Наравно, Срби су веверице, те ће покушати да их убеде да ће десетине хиљада литара сумпорне киселине бити ''безбедно'' складиштено (где?) и безбедно уништавано (где, како и на који начин?) - то НИКОМЕ на овом свету није пошло за руком, а власти Републике Србије ( која од 1200 пљачкашких приватизација није у стању да реши 24, којој је украдено из Србије испред носа 41 милијарда евра, којој се незапосленост попела на милион, која је натерана да увози ГМО, којој је уништена индустрија и војска, којој се депопулација наставља) ће то успети једине на свету!?? Безочна лаж!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)