Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 14.11.2013.
02:04
Vestionline A
Engleska crkva će tražiti oproštaj od Čarlsa Darvina zbog odbijanja njegovih teorija, skoro 150 godina pošto je objavljen njegov najpoznatiji rad "O poreklu vrsta".
Četvrtak 14.11.2013.02:31
Енглеска црква, то није црква то је тешка секта, уместо да се прилагођавају Христовом учењу и следе га, они прилагођавају Христа себи, уводе свој народ на велика врата у тежак атеизам што је и циљ свих секти, како би створили светску религију у којој ће појединац (анти-христ) имати сву власт, као последњи владар, овог, поквареног света. Дарвин је био тежак шарлатан, не постоји ни један ваљан доказ његове теорије еволуције, све су то измишљотине за интелектуалце који не користе свој мозак за размишљање, већ за упијање разног смећа из квази-научних библиотека.
Četvrtak 14.11.2013.05:24
Не само да не постоји ни један једини доказ теорије еволуције, већ постоје научни докази да је она немогућа! Други закон термодинамике: "Топлота не може спонтано да преће са хладнијег тела на топлије!" Односно процес је увек обрнут, са топлијег тела на хладније! Закон ентропије: "Сваки систем тежи да спонтано пређе у стање веће неуређености!" Како дакле може спонтано да настане жива ћелија, која представља сложени уређени систем који се састоји из хиљада састојака који су међусобно савршено функцијално усклађени? Вероватноћа да случајно настане жива ћелија је равна вероватноћи да ураган склопи Боинг 747 из његових делова, где ће сваки шраф бити на свом месту и сваки кабл прикључен где треба
Četvrtak 14.11.2013.05:29
Сам Дарвин је говорио да његова теорија пада у воду, ако не буду пронађени фосилни остаци неких прелазних облика живота, као што су на пример полукрила итд. Наравно да нигде није пронађен ни један такав прелазни облик живота! Значи сам Дарвин је потврдио да његова теорија не држи воду! То је само још једна промашена теорија људског мудровања! А ова "енглеска црква" никакве везе нема с Богом! Обична апсурдна секта!
Četvrtak 14.11.2013.02:55
Pa i da je zivi svet stvoren njegoovim redosledom, opet postoji tvorac svega toga, nemoguce je da se sve tako uklopi samo od sebe... Ko je sve stvorio? Kada? Ko je njega stvorio?... To jednostavno nije za ljudski um. Ljudi treba da se bave ovozemaljskim probemima i da znaju da ima nesto iznad njih i da kako rade onako ce im biti!
Četvrtak 14.11.2013.07:20
Slavisi preporucujem da procita malo o DNK i poslednjim otkricima da se DNK coveka i majmuna u preko 95% poklapaju!!!!!!
Četvrtak 14.11.2013.08:41
И шта то доказује?Још ће се ломити копља око тога, све док се не пронађе фамозна карика која недостаје у том низу од мајмуна до човека. Оно што нико не каже, а истина је Библија никада и ни на једном месту није рекла да се човек по природи разликује од нп. животиња па и биљака. Чин стварања у Библији није да објасни како већ зашто човек постоји. Но о томе нека се брину и научници и теолози, мада је то мртва тка јер се све на карју сведе неко верује науци а неко Богу, не ваљ због тога ратовати.
Četvrtak 14.11.2013.09:48
Nema tu sta ko da cita,najbolji primer ti je sada ovo vreme,zasto sada ni jedna zivotinja,ni jedan organizam nije evoluirao,kada su u danasnje vreme mnoge zivotinje izgubile prirodno staniste i sada je verovatno veca potreba za evolucijom nego onda.Cista glupost
Četvrtak 14.11.2013.09:56
И шта то доказује? Ништа! Доказује само да се поклапају у 95%. Где су прелазни облици живота? Дарвин је рекао да ако њих не нађу, његова теорија пада у воду! Коју то тежњу има гмизавац да евоулира у птицу? Шта ће гуштеру крила? Размисли бар мало својом главом. Нема ту никакве логике!
Četvrtak 14.11.2013.09:13
Bravo Mihailo. Sada svi koji veruju bogu kada obole neka idu u Crkvu a ne u bolnicu jer su to pre svega naučne ustanove.
Četvrtak 14.11.2013.11:05
Опрости али ти стварно или бркаш бабе и жабе или спадаш у ону групу људи који када хоће нешто "паметно" да прочитају седну па то и напишу јер очигледно је да ниси у стању да испратиш мисао другог човека што можда указује на чињеницу да ти недостаје мало више од 5% до човека, а уз то те није клепила Господња десница :). Не брини се, једно је сигурно, а то је да су до сада многи мајмуни постали од човека тако да се утој области ипак нешто креће.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)