Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Sreda 13.11.2013.
13:12
mondo.rs A
Doris Dragović nastupiće 14. februara u Kombank areni, a 8. marta u novosadskom Spensu, saopštila je Arena. Pevačica koja je svojevremeno izjavila da neće pevati u Srbiji održaće dva koncerta. Izgleda da je i nju stisla ekonomska kriza kad će prekršiti sopstveni princip... A izgleda da i Srbi definitivno pate od selektivne amnezije.
Sreda 13.11.2013.13:24
Šta reći ? SAMO KRETENI BEZ IMALO NACIONALNOG PONOSA IČI ČE DA GLEDAJU USTAŠKE PEVAČE . Ustašama je lepo u SRBIJI . Imaju IDEE I JOŠ KO ZNA KOLIKO FIRMI KOJI SVAKODNEVNO IZNOSE MILIONE € IZ SRBIJE A ONDA DOLAZE oni "umetnici" koji su i ZA VREME RATA I DANAS NESKRIVENO POKAZIVALI MRŽNJU DA I ONI ODNESU ŽIVE € IZ SRBIJE . DA LI ĆEMO SE IKADA OPAMETITI ?
Sreda 13.11.2013.13:49
Pokatoličena Pljevljakinja i guska. Iz istog mjesta kao i ustaški biskup Šarić koji je poznat po odi Paveliću. Prejadni su pokatoličeni Srbi, naročito oni iz Crne Gore, kao Artukovići, rodom iz Njeguša što i sam priznaje jedan ovamo kad dođe iz Hrvatske, a u Zagrebu ne smije šušnuti o tome. Znam još neke takve Hrvate, što samo pokazuje još jednom da je svaka vlast u Hrvatskoj ustaška i ništa drugo, samo ako nije desničarska onda je ustaška lijeva strana, jer svugdje ima frakcija, a koja će kad vladati zavisi od duha vremena i potreba Hrvatske.
Sreda 13.11.2013.21:50
Slobo je do 80-ih bio oženjen i živio u Splitu, a ova je tek počela da pjeva poslije 82-83 ! Slobo je njoj i pomogao i ona je postala poznata, prvo u Srbiji, kao i mnogi hr. pjevači, Oliver na primjer, pa tek onda kod kuće ! Poslije proarte, Slobo je osnovao i grupu " more ", gdje je otkrio i Meri Cetinić ! Drago mi je, ako ga znaš, jer smo bili nerazdvojni prije moga odlaska za Pariz, a njegovog za CG ! Pozz !!
Sreda 13.11.2013.23:27
"Рођена је као Доротеа Драговић и још од детињства су је сви звали Дорис.[1] 1981. постаје члан бенда Море, с којим постиже запажен успех, а 1986. почела је њена соло каријера." Nisi u pravu, tako da na Wikipediji možeš provjeriti da je Doris bila član grupe MORE od 1981 do 1986....
Četvrtak 14.11.2013.11:34
Draga Ljubice, bila je u pratnji Meri Cetinić, ne kao solo pjevačica, ali nije bitno, jer vjeruj mi na riječ da je duboko poznajem !!
Četvrtak 14.11.2013.11:49
Onda se izvinjavam ako sam u krivu. Samo sam navela podatak sa VVikipedije, mada u dosta slučajeva ni oni nisu baš tačni. Pozz i svako dobro....
Sreda 13.11.2013.23:41
"...По националности је Хрватица, али јој је отац по националности Црногорац, а мајка Хрватица...." Šta kažeš na ovo ...ali joj je otac po nacionalnosti Crnogorac....a ona Hrvatica?! Pa nisam znala da u HR vlada matrijarhat??? Inače smo uvjek ono što nam je i otac...prezime...nacionalnost....mama može i da je sa Grenlanda..itd
Ponedeljak 16.12.2013.14:52
Nije ona jedini primjer gdje kod njih vlada matrijarhat. Ima ih dosta , gdje su Srbi ili muslimani ozenjeni sa Hrvaticama a njihova djeca budu katolici. Hrvaticama ne zamjerim to, cak im se divim sto drze do svoga, jer kad je srpska majka u pitanju onda su djeca pretezno Jugosloveni. Ali mi samo nije jasno kako te ''Srbende'' dozvole da im djeca budu Hrvati? Prema Srpkinjama su inace velike pase, a prema Hrvaticama male mace?
Sreda 13.11.2013.14:23
Anacionalne beogradske ovce ce I ovoj ustaskoj babetini napuniti djepove kao i mnogim ustasama prije nje. Ona je u vrijeme rata a I poslije rata otvoreno iskazala i iskazivala mrznju protiv Srpskog naroda. Zato joj se moze suditi u Srbiji kada bi Srbija imala slobodno a ne NATO Sudstvo. Ova ustaska babetina je svojim izjavama kod hrvatskog stanovnistva stvarala mrznju prema Srpskom narodu i za to joj se moze suditi.
Sreda 13.11.2013.14:38
Nego šta je. Čak je pjevala i ustaškoj paravojsci i vojsci, i poslije prosjački tražila orden kroz priču. Šta će jadnica. Šteta samo što su im i njoj i Terezi Kesoviji i Džiboniju bili puni koncerti u Boegradu pa su im napunili džepove, a nisu zaslužili jer su oni stavljeni u službi politike odavno. Ja poštujem samo Langera koji je kada je rat počeo došao u Kragujevac u Šumarice i svirao sa SMAKom i drugima protiv rata, i poštujem jako Graša koji je 2000. jedini pjevao u CG više puta i nikada se nije politički prostituisao, pa ni po izlasku Govnotovine.
Sreda 13.11.2013.16:44
Аман људи шта Вам је? Па она је одржала своје обећање да никада неће певати у Србији - и неће певати у Србији већ у највећим несрпским центрима на територији некадашње Државе Србије тј. у Београду и Новом Саду. Нека јој у Београду благослови концерт Патријарх коме су избегли Срби из Хрватске опасни јер изазивају несигурност код драгог му Папе, а у Новом Саду Иринеј који је примио бискупски крст и прстен од тог истог Папе. На крају би могао Кмачић да прогласи како су коначно уз помоћ НВО коначно успели да докажу да смо геноцидан народ и да су Крвати у праву када су нас тућили за геноцид.
Sreda 13.11.2013.14:15
Nakon Tereze i Doris ...red je da Srbija pozove i Olivera? Ko zna možda je i on zapao u novčanu krizu pa da malo "zapiva ispod glasa" u Kombank arenu, ne sumnjam da bi bila ispunjena do poslednjeg mjesta!!! SRAMOTA....
Sreda 13.11.2013.14:32
SRAMOTA....I samo se pitam dokle tako?! Zašto recimo čim neka njihova zaboravljena "zvjezdica" uspije snimiti neki pjesmičuljak eto je odmah na skoro svim ovdašnjim TV stanicama gostuje, daje intervjue?! Prestala sam gledati mnoge domaće ljetne festivale jer od kad su pobjedu dobijale apsolutno nezasluženo iz njihove lijepe....Gdje je naš ponos, dostojanstvo?! Dočekujemo i plačemo ushićeni što ih opet vidimo a zaboravljamo da su upravo to iste osobe koje su na 1.liniji fronta svojom pjesmom i govorima mržnje protiv Srba srčano bodrile svoju vojsku! DA LI JE ONIMA KOJI ZOVU OVE PJEVAČE I ONIMA KOJI IDU NA TE KONCERTE VRANA MOZAK POPILA???
Sreda 13.11.2013.21:54
Srbi su stvorili Jugoslaviju i jedino su oni još nostalgični ! Malo više ponosa, poslije svega što nam se desilo, ne bi nam nedostajalo ! A ni ovi nemaju obraza, poslije razno, raznih izjava, kao : nikad više, eto ih za koju hiljadarku ! Trebali bi ih naručivati da isključivo pjevaju po kafanama !
Sreda 13.11.2013.16:52
E moja ljubice ma kakav Oliver? haha Doci ce i Tompson u ovu nasu jadnu drzavu koja sve prima i voli a svoje mrzi....
Sreda 13.11.2013.14:30
Они нам ломе ћирилично писмо а ви би на концерту. Запитајте се мало браћо где смо. Не идите и показите своје достојанство.!!!!!
Sreda 13.11.2013.18:52
Dostojanstvo i beogradlije ne ide zajedno..Skoro sve beogradlije mozes kupiti za malo para Koliko li ce tek obezbedjenje koncerta kostati..Sve ce to obezglavljena i okupirana Srbija platiti parama od kredita kojim zaduzuje decu, unuke, cukun-cukun unuke itd. Vreme je za promene a za pocetak bih voleo kad bi neko ili nesto pokvarilo uzitak tim komunjarskim sledbenicima ove ustaskinje
Sreda 13.11.2013.15:56
I jos bih zamolila one koji ove zove u Srbiju, da pozovu Tupsona i Dragojevica , da vec jednom kompletiramo kolekciju.
Sreda 13.11.2013.18:21
Nesto se dobro nesecam, ko je ono najvise pevao -Druuze Tiito , mii tii -see kunemo,mi ti se kunemo.Ma neznam kakva je sada ali bila je riba i po, i zabole me sta je po nacionalnosti,sve je to jedno pleme,razlicite vere.A pesme su joj vrh i dan danas.
Četvrtak 14.11.2013.09:54
Sinoć samo što upalih radio pompezno najaviše Tonija Cetinskog (datum ne znam niti me zanima!) u BG u Kombank arenu da će imati koncert i proslavu 25 god muzičke karijere....Zatim je spiker najavio i Dorisicu....i od gađenja pogasih radio...TOLIKO !!! Predlažem da ovi koji rukovode Kombank arenom da je preimenuju u CROmbank arenom....pa da znamo na čemu smo !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)