Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 13.11.2013.
04:13
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da Fond za razvoj Srbije neće biti ukinut, ali je najavio strogu kontrolu davanja kredita. Kako smo razumeli Vučića, prebogati prijatelji Demokratske stranke više neće moći da kupuju avione, kamione... ali evo šta on tačno kaže:
Sreda 13.11.2013.09:16
Tresla se gora rodio se miš . Vučić pokušava da se NAMA ŽALI ? Nema potrebe . IMA ZAKON IMA PRAVOSUĐE IMA POLICIJU IZVOLI HAPSI DOKAZUJ KRIVICU PRESUĐUJ . Nemoj nama opisivati stanje jer mi se borimo da preživimo a ti si obećao borbu protiv kriminala . DO SADA JE SVE ŠTO JE OBEĆAO SLAGAO . JEDINO TAČI I EU ZLIKOVCI SA NJIM MOGU DA BUDU ZADOVOLJNI .
Sreda 13.11.2013.12:00
Zašto si zapenio na javni sektor prvi podpredsedniče?Zašto ne kažeš za najveću perionicu novca,skupštinu Srbije? Ne pominješ tvoga koalicionog partnera i prijatelja direktora ''Srbijagasa''dušana bajatovića,koji je prećutao dva primanja u vrednosti od prako 2.3 miliona dinara.(kao direktor južnog toka Srbije,i član nadzornog odbora kompanije ''Sogaz'' 2x10.000 evra, i nesunmjivo je najplaćeniji političar),ne pominješ tvoje kolege koje u po nekoliko nadzornih odbora primaju enormne svote novca,svoga ličnog kućnog prijatelja čedu jovanovića,šiptarskoga lobistu i trgovca narkoticima..A ta žvaka o zaposlenju što prosipaš..o njoj ne bih..imao bih mnogo da pričam,a i mnoge bih loše reči rekao.
Sreda 13.11.2013.12:54
Kao clan stranke u Nis-u mogu vam reci da je dole totalni haos,Ursovci su preuzeli grad,mi se kao borci za promene ponovo borimo i ako smo stvorili nas SNS,norimo se da posteni ljudi rade i vode nas grad.Svaki predsednik opstine je potkupljen od BANANE,njihovi clanovi masovno prelaze u nase tabore i ostaju na mestima gde su i bili ranije. Zapamtite,borci za slobodu Srbije,borci za promene,clanovi SNS... VIRUS KOJI SMO TREBALI IZLECITI JOS TRAJE,ANTI VIRUS NE DELUJE A ONI KOJI SU BILI U KONTAKTU SA NJIM,ZARAZILI SU SE. Sta mislite,zasto je Radnicki na trecem mestu?Zato sto su racuni u haosu,samo se potpisuje,uzimaju se pozajmice i za vrlo kratko vreme bice i klub ugasen.
Sreda 13.11.2013.19:00
Na cem si ti? Voleo bih i ja malo te tvoje 'pameti' pa da se odmorim k'o covek. Idi spamuj vase bljicove i kuririje
Sreda 13.11.2013.18:57
Ovaj samo prica i sve obecava a nista jos nije uradio. NIKO jos nije pravosnazno osudjen i NIJEDNOM LOPOVU nije oduzeto ono sto je pokrao! Okupatorski i Sluzbin namesnik-demagog kome zaglupljena raja veruje! Samo bankrot Sluzbe i okupatora spasava Srbiju !!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)