Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 12.11.2013.
21:14
Beta A
Generalni sekretar Vlade Srbije Veljko Odalović najavio je danas u Kosovskoj Mitrovici da će premijer Ivica Dačić, ako ne bude nekih nepredviđenih situacija, u petak posetiti sever Kosova.
Utorak 12.11.2013.21:20
Kladim se da ce ga obezbedjivat niski odred zandarmerije , poznat po kriminalu .
Sreda 13.11.2013.09:08
Ko bi drugi ? Dačića treba dočekati USRANIM MOTKAMA I KAMENJEM . On je za SRBE ISTO ŠTO I TAČI AKO NE I GORI . Da je čovek sam bi se u g.vnima udavio .
Utorak 12.11.2013.21:27
Имали краја Крмачићевој "одбрани" КосМета и о којој Држави прича Одаловић? Па све су учинили да на КосМету заживи ова окупаторска творевина и сада као сервилне издајице иду на место свог злочина да лично учине све да се случајно неко не успротиви њиховим пајташима окупаторима! Изгледа да шиптари неће да прљају руке па су Крмачићу препустили да он среди Србе јер тако нас више боли, а и зна Змија изв свог породичног корена да нико тако не мучи Србе од Србина издајника или потурице. Ако овако настави отвориће Крмачић самоиницијативно нову Жуту кућу да распрода органе својих српских неистомишљеника и то легално и демонократски да има чиме да обрадује Дринкић Меркелеву.
Utorak 12.11.2013.22:30
Eштонкине пудлице (велеиздајници Вучић, Тачић и гробар Николић ) потписали су предају СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ Шиптарима у Бриселу, ради наводног" мира" , а ево како тај мир објашњава наш велик песник и честити Србин: "I svršeno je maćijskom merom i potpisano zlaćanim perom i proslavljeno gospodskim pirom i srpska propast zove se mirom! Srpski su lanci sad malo širi da kroz njih lakše otrov propiri, malo su širi, al' mnogo tvrđi, novi su kovi na staroj rđi. Danak je samo toliko svan`o da se vidi srpstvo raskomadano , da se vidi rane, gde su, gde nisu, pa tamo da se nove nanesu ! Jovan Jovanović Zmaj
Utorak 12.11.2013.22:32
On(цар Лазар) ostavi spomen rodu srpskom, Da se priča i pripovijeda Dok je ljudi i dok je Kosova. A što pitaš za prokeltog Vuka, Proklet bio ko ga je rodio! Prokleto mu i pleme i koljeno! On izdade cara na Kosovu I odvede dvanaest hiljada, Gospo moja, ljutih oklopnika.“ Наши данашњи издајници (гробар , Тачић и Вучић), одвели су сву српску полицију са Кос-Мета , шта није било успело ни НАТО-у ни Шитарима . Препустили су народ непријатељу на милости и немилост. Ови велеиздајници су достојни наследници Вука Бранковића.
Utorak 12.11.2013.23:14
Videcemo. Ako Dacic govori istinu, to moze biti da je gubitak Ukrajine probudio Putina i da nagovara Vladu da menja pravac. Putin nikad nije podrzao SRS - najzescu rusofilsku stranku u Evropi, nego je lepo radio sa Tadicem, pa sa Nikolicem tek kada je Nikolic razbio SRS i sa Dacicem nakon sto je 2008e presao u Zuti tabor. Setimo se da su 2008e: DSS-SPS-SRS mesecima trebale da sastave vladu ali da su u medjuvremenu nakon sastanka sa Putinom Dacic i Nikolic napravili svoje necuvene preokkrete. Ministar Odbrane Rusije Sergej Sojgu i Ivica Dacic su se danas sreli i treba treba da unaprede saradnju u oblasti vojnih industrija, obuke i specijalizacije kadrova i modernizaciji opreme.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)