Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 12.11.2013.
04:46
Beta A
Najmanje 30 ljudi privedeno, a sedmoro policajaca povređeno je u Varšavi u sukobu koji je izbio tokom šetnje koju su, povodom Dana nezavisnosti, organizovale desničarske poljske stranke.
Utorak 12.11.2013.08:26
... desničarske poljske stranke, ,,, radikalne desnice. Изгледа да само у Србији и Грчкој десници лепе епитете нацисти, фашисти !?
Utorak 12.11.2013.09:29
Podjela politickih partija ne desnicu i lijevicu je tako nedefinisana i neodrziva danas da ce za izvjesno vrijeme nestati. Evo primjera u BiH imate SDP bivse komuniste i SDA stranku demokratske akcije koju neki ubrajaju u nacionalisticku mada ima potpuno isti nacionalni program kao i SDP koja bi po svome porjeklu trabala biti stranka lijeve orijentacije. U programu obje politicke partije nepostoji klasna borba, jednostvano je nema sto strankama oduzima klasni karakter. Da ne nabrajam jos. Danasnje politicke partije mogu da se dijele na sve drugo ali na lijeve i desne jako tesko. Politicke partije su evoluirale mnogo od 19 vijeka ciji politicki rijecnik jos uvjek koristimo.
Utorak 12.11.2013.10:10
Ovo divljanje je delo anloamera radi odrzavanja napetosti prema Rusima. Asocijacija komsije. Evoulirala je samo kolonijalfasisticka EU, koja ih usmerava. Upravo zato niti nema razlike izmedju socijalista i narodnjaka, ostaju radikali i komunisti jer imaju ideal-kakav je upitno. Dapace i liberali -npr u Britaniji su u koaliciji sa konzervativcima, Zeleni u Ceskoj su deo desne koalicije. Nista nije bitno dok se radi na rastakanju nacionalnog, i u anarhiji se iz narodnog budzeta osigurava zivot za elitu koja sluzi EU planovima. Neki dan sam pricao sa jednim Hrvatom, kaze da je autoput toliko skup da ide starom cestom prema Korenici. Bitno je da je drzava zaduzila narod za biznismene i strance.
Utorak 12.11.2013.11:11
Bas sam to i htio da kazem. Politicki mozaik evrope pretvorio se u jedan buckuris iz kojega je tesko pronaci partije koje bi odgovarale onome sto se zvalo lijevica ili desnica 50-tih godina proslog vijeka. Komunisti ne postoje u nekom znajcajnijem broju osim u Italiji. Socijalisti su vise manje orjenitisani na smjesnu promjenu poreskog sistema i socijalnog osiguranja a nekadasnja nacionalna desnica je svedena na maloljetnike i sa perfidno usmjerena na sportske terene i ulicna kratkorocna, stihijska beskorisna arlaukanja. Svijet je veoma perfidno doveden u situaciju socijalno/politicke paralize u kojoj prostor dobijaju anacionalne, socijalne devijantne pedersko lezbejske i slicne partije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)