Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 06.11.2013.
12:56
Radio 021 A
Oko 200 građana beogradskog naselja Zemun Polje izašla je u nedelju, 3. novembra na ulice uz povike "Nećemo Cigane, nećemo šugu!", "Cigani šugavi, izađite napolje!", "Koljite Cigane!", "Ubij, zakolji, da Cigan ne postoji!", "Pobićemo vas!", "Bežite iz Zemun polja!", "Iselićemo Cigane!"...
Nedelja 16.03.2014.14:00
Srbin covek.. pravi Srbin ne onaj poturceni cije su majke sestre i rodbinu silovali turci nemci bugari pa sovjeti i tako stvarali losu genetiku i polu proizvode tj ljude sklone suicidnom ponasanju jer u njima vrije krv ona losa turska pravi Srbin se nece pomiriti sa cinjenicom da mrzi nekoga vise od onoga ko mu je silovao mater 500 godina Srbin covek je Slovenskog roda i nikome se nikada nije podredio ja ... ja sam Rom Srbi su moji kumovi Srbin me je operisao nakon ranjavanja u stomak u vojsci jugoslavije gde sam branio otadzbinu u Srpsku skolu idu moja deca u srbiji sam i ja zavrsio skolovanje svoju sam krv prosuo za majcicu Srbiju Srbin ne mrzi Rome ovi ostali nisu pravi Srbi
Sreda 06.11.2013.13:18
Sramota za povike! Što to ne povičete za svjetske hohštaplere i srpske hoštaplere, jaje jedne! Što ne tražite "marš napolje" za Miškovića?! E narode bijedni. S vama takvima ne bih protestvovao ni za poskupljenje mlijeka, a kamo za što drugo, samo zato što uvijek na pogrešne stvari usmjeravate energiju. Zato nas svi vuku za nos, a vi još imate obraza da viknete na svjetske stradalnike, mučenike, Rome. Društvena tragika!
Sreda 06.11.2013.13:32
Sve to rade grupe indoktrinisane s polja, najvjerovatnije neofasisticke grupe koji u zadnje vrijeme kenjaju po citavoj evropi! Mislim da takve treba pobiti jer su sram za anti fasisticku srbiju!
Sreda 06.11.2013.13:36
U mom mestu cigani zive skoro ko i ostali ljudi. Neki malo siromasnije, a ima i onih jacih, ali to su sve starosedeoci. U Zemun polje sam jednom izbacen iz bg voza od strane bus plus kontrolora jer mi je navodno istekla kartica i ako je imala kredita, bio sam primoran da prosetam Zemun poljem i da potrazim prvu prodavnicu da kupim bus plus. Prizori su ocajni! Ciganmala u kojoj se prica siptarski, ljuidi nalik zombijima su me popreko gledali i jedva sam se ziv ne pecen izvukao odande... U pravu je narod sto treba te siptarske cigane isterati, ali sve treba vratiti odakle su dosli od skora, LE, VR... Svi bi u Beograd, e ne moze!!!
Sreda 06.11.2013.14:23
Ми се понашамо као да смо већи Цигани од њих. Идите да кољете Шиптаре на Косово који нам убијају народ а не дирајте недужне Роме они нам нису криви за напше нејединство и неслогу!!!
Sreda 06.11.2013.14:25
ти Цигани су староседеоци у односу на ову стоку што урла и незана шта хоће. Да има закона ови би попунили Забелу.
Sreda 06.11.2013.14:38
Romi na ovim prostorima nisu starosjedioci. Romi su došli nakon turske okupacije ovih prostora. Daleko od toga da ovim mislim išta loše, već samo kažem činjenice istorijske, jer Romi su jedine autentične hipik duše - uistinu slobodne. Kriminalaca među njima nema kao što ih ima uunutar etničkih granica neke države, a najveći su u sistemu vlasti - to su legalni krimosi koje narod glupavo glasa i legalizuje tako. I sad treba neko da na jadne Rome udara. Grijeh i sramota teška!
Sreda 06.11.2013.16:04
Sa Romima je problem u svim drzavama Evrope,nisu oni krivi,oni su jedini narod koji nema svoju drzavu a oduvjek su gradjani Evrope,vise ulazu u ilegalne imigrante iz Afrike ,od 1000-2000€&mjesecno i jos nisu zadovoljni.Taj problem treba rijesiti,ima mnogo nacina,oni moraju prekinuti sa starim tradicionalnim nacinom jer i njima samima donosi stetu,najvaznije je obrazovanje,roditelji koji se nemogu prilagoditi okolini,zaradjivati za svoju mnogobrojnu porodicu,oduzeti im djecu,smjestiti u domove i obavezno u skolu a takve roditelje u radne logore i doskolovavanje,kad su sazreli za samostalan zivot,naci im posao i smjestaj a ujedno nedozvoliti neograniceno radjanje vec prema svojim mogucnostima.
Sreda 06.11.2013.18:19
Izgleda da je ovo sve samo manipulacija. Izgleda da nije uopšte bilo ovih povika.
Sreda 06.11.2013.21:16
Medijska manipulacija po ko zna koji put na stetu Srba. Sumnjam da je bilo ekstremnih poziva, nego je u protekle dve decenije popularno pljuvati po Srbima. Ako ne znate sta je mrznja, ali zestoka, prema Ciganima, idite u Cesku. To je za neverovati. Patoloska mrznja.
Sreda 06.11.2013.21:42
Ovaj clanak izgleda kao da ga je porodila Beta. Nije naveo koliko je bilo Roma medju mestanima netrpeljivim prema Ciganima.
Utorak 25.03.2014.20:05
Ponavljam Srbin mucenik svetac ratnik i borac al uvek najebe od najboljih prijatelja pa setite se samo kosova na vidovdan 1389 koliko je junaka poginulo koliko junackih porodica zavejano u crno to je sudbina Serboa Srbina coveka zmaja dok je sudbina nas roma da budemo muceni bijeni gladni i zedni po kojekakvim mahalama nismo mi krivi sto smo za vreme turaka bili kovaci i zanatlije a ne hrabri ratnici i plemenita roda a znam i kunem se da ima nas roma koje vole Srbe vise nego bilo koga drugog znam po sebi moji kumovi moji pobratimi sa ratista u tadasnjoj vojsci jugoslavije gde sam kao rom ali i pod porucnik kasnije porucnik u penziji dobio metak u stomak braneci KIM

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)