Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 06.11.2013.
09:23
depo.ba A
Snimak oživljanja predozirane heroinske zavisnice koju je bukvalno iz mrtvih vratio lek Nalokson prikazan je nedavno na CNN.
Sreda 06.11.2013.09:43
Pih kako je gadna i odvratna. Još djecu rađa. Radni staž narkomanke ima punih 18 godina, još se trude da je ožive i dozvoljavaju joj da se razmnožava. Sad je našla da se prijavljuje od heroinskog odvikavanja nakon toliko godina, gadura jedna. Fuj! Druge zdrave žene i normalne djecu ne mogu da imaju no idu na vještačku oplodnju, a ovaj propalitet rađa i drogira se uveliko. Pregadno! Ovo je za čistu sterilizaciju pa neka se kokoška fiksa za sebe dok se ne upokoji.
Sreda 06.11.2013.10:35
Kako te nije sramota da tako pises! Sigurno si neki balavac bez dece tako da nemas pojma sa zivotom! Mislis da je ona kriva sto se drogira 18 godina! Ne dao ti Bog da ti se dete drogira pa da vidis sta je muka! Razmisli malo ako imas sa cim pre nego sto nesto napises moronu!
Sreda 06.11.2013.11:00
U pravu si brate. Treba drugacije razmisliti: Sta ako se to desi tvojoj sestri, cerki, zeni? Kao hriscani treba da se molimo za nju. Da joj Gospod Bog pokaze pravi put. Pomeni Gospode Boze sluskinju Tvoju Liz u Carstvu Tvome.
Sreda 06.11.2013.11:01
Nije me sramota! Ovakvi ne trebaju da rađaju! Treba dovesti zakon da svako ko jee ortodoksni narkoman iglaš od preko 10 godina da se steriliše. Treba dati svakome određeni rok liječenja. Čitaj kroz kakav život djeca ovakvih ortodoksnih narkomana prolaze, kako su zavisni od malena, koje muke imaju još u stomaku. Jesam za sterilizaciju i tačka! I jesam za kastraciju pedofila-siledžija. I jesam za smrtnu kaznu monstruma. Jesam i za debelo kažnjavanje nesavjesnih doktora, jer imam iskustva sa nesavjesnima, pa kad isto osjetiš onda se javi jesi li za to da ti doktora umjesto na robiju pošalju na specijalizaciju u SAD. Zbog svega toga izgubio se svakakvi red i smisao.
Sreda 06.11.2013.11:17
A kazi mi kako ti mislis da sve to promenis? Za sterilizaciju ok, za kaznjavanje doktora ok , ali za smrtnu kaznu!!!??? Mnogo jake reci ! I opet ti kazem ne dao ti blagi Bog da imas nekog narkomana u porodici!nogo je lako napisati neke reci nego sprovesti iste u delo!
Sreda 06.11.2013.11:07
A da imam dijete narkomana dao bih mu da radi nakon neuspješnog liječenja šta hoće, ali da od mene ne traži više ništa. Za menee bi već bio mrtav, kao što i jesu ovakvi mrtvi duhom. Tina Tarner je ispravno postupila kada je svog sina nesupelog liječenog heronskog zavisnika izbacila iz kuće jer više maltertiranje nije mogla da izdrži. Ako drogaš sin nije tolrentan prema sebi i drugima i preduzimljiv, zašto bi više iko bio prema njemu. Isto tako, ne treba biti tolerantan ni prema narko dilerima, ali od sveg tog profita ima korist i sam MUP i ostala bjelosvjetska mafija. Tako da ništa bez debele radikalizacije zakona i njegove prakse. Ako treba do Hamurabijevih postulata!
Sreda 06.11.2013.19:24
Zašto ne pronađu lijek protiv raka? Ta bolest je barem u našim krajevima vodeća! Od nje ljudi i na žalost djeca umiru u sve većem broju ni krivi ni dužni....A narkoman uglavnom postaje svjesno! Hoće da pobjegne od problema ili proba čisto iz radoznalosti.....SRAMOTA....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)